Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορυ αν το βαζω σε λαθος σημείο το ποστ αλλα  δεν μου ταίριαζε και αλλου.

Στο θεμα μας τωρα εχω ενα usb wifi stick oem το οποιο ειναι plug n play δεν εχει drivers και μου κοφταρει την ταχυτητα στα 10 mbps download ενω το upload ειναι στα 5.

Η σύνδεση μου είναι 50ρα και στον ιδιο χώρο με το κινητο πιάνει 46 και ps4 πιανει 39 ενω και δευτερος υπολογιστής με το ιδιο στικακι που δοκιμασα πιανει 46 και αυτος. Αρα το θέμα είναι κάποια ρύθμιση απο μεσα απ τα windows που δεν μπορώ να βρω. Εχει κανεις καμιά ιδέα;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το στικάκι ποια  στάνταρ υποστηρίζει και με ποιο συνδέεται;
Τα 802.11b, a και g πιάνουν μέχρι 54Mbps (χοντρικά 5ΜΒ/s). Το 802.11n πιάνει μέχρι 300Mbps ίσως και παραπάνω (χοντρικά 30MB/s) και το ac ανεβαίνει στα 500Mbps.

https://www.actiontec.com/wifihelp/evolution-wi-fi-standards-look-802-11abgnac/

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
16 ώρες πριν, micos000 είπε

Το στικάκι ποια  στάνταρ υποστηρίζει και με ποιο συνδέεται;
Τα 802.11b, a και g πιάνουν μέχρι 54Mbps (χοντρικά 5ΜΒ/s). Το 802.11n πιάνει μέχρι 300Mbps ίσως και παραπάνω (χοντρικά 30MB/s) και το ac ανεβαίνει στα 500Mbps.

https://www.actiontec.com/wifihelp/evolution-wi-fi-standards-look-802-11abgnac/

στην κατασταση wifi---> ιδιότητες βρηκα  802.11n USB Wireless LAN Card #2

Δημοσ.

Άρα το στικάκια είναι (θεωρητικά) 802.11n. Κανένα test στο https://speedtest.net έκανες; Η ένταση του σήματος είναι καλή;
Το στικάκι το έχεις στο πίσω μέρος του pc; Αν ναι πάρε μια προέκταση κανά μέτρο και ανέβασε το όσο ποιο ψηλά μπορείς.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Άρα το στικάκια είναι (θεωρητικά) 802.11n. Κανένα test στο https://speedtest.net έκανες; Η ένταση του σήματος είναι καλή;
Το στικάκι το έχεις στο πίσω μέρος του pc; Αν ναι πάρε μια προέκταση κανά μέτρο και ανέβασε το όσο ποιο ψηλά μπορείς.

σημα εχω 4 γραμμες απ τις 5 ping 18ms 10 καρφοτο down 5 up. Το εχω κουμπωμενο πισω στο κουτι σε θυρα 3.2 αλλα να βαλω μια προέκταση να δω τι θα γίνει. Στο άλλο το πισι παλι πισω συνδεδεμένο αλλα σε 2.0 λες να παιζει καποιο ρολο αυτο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εννοείς αν παίζει ρόλο το ότι το έχεις σε 3.2; Δεν θα έπρεπε αλλά αν έχει το pc 2.0 πίσω ή μπροστά δοκίμασε το.

Και προεκταση εβαλα στην 3.2 και σε απλη 2.0 και προεκταση στην 2.0 παλι το ιδιο αποτελεσμα....πφφφ

Δημοσ.

Αυτόν τον "κόφτη" που τον παρατηρείς; Σε τόρρεντς ή και σε άλλες λήψεις; Αν είναι σε τόρρεντς, μήπως έχεις βάλει όριο στο downloading;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτόν τον "κόφτη" που τον παρατηρείς; Σε τόρρεντς ή και σε άλλες λήψεις; Αν είναι σε τόρρεντς, μήπως έχεις βάλει όριο στο downloading;

στα παντα ειναι ο κοφτης απο τορεντ σε απλο νταονλοαντ μιας εφαρμογης και σε speedtest. Η συνδεση μου ειναι 50ρα και σε ολες τις αλλες συσκευες παιρνω σωστους αριθμους απο 39 μεχρι 46

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το παρακάτω και κάνε επανεκκίνηση.

spacer.png

Αν δεν πετύχει άνοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και δώσε το παρακάτω.

netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά αν θέλεις κάνε μια και δοκίμασε πάλι να δεις αν διορθωθεί.

Αν πάλι επιμένει δοκίμασε ένα reset στις ρυθμίσεις ίντερνετ/δικτύου. Οπότε σε γραμμή εντολών ως διαχειριστής δώσε τα παρακάτω με την σειρά (μια-μια γραμμή με enter από την μία στην άλλη).

netsh int ip reset resetlog.txt
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset

Πάλι επανεκκίνηση και cross fingers.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, micos000 είπε

Για αρχή δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το παρακάτω και κάνε επανεκκίνηση.

spacer.png

Αν δεν πετύχει άνοιξε γραμμή εντολών ως διαχειριστής και δώσε το παρακάτω.

netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά αν θέλεις κάνε μια και δοκίμασε πάλι να δεις αν διορθωθεί.

Αν πάλι επιμένει δοκίμασε ένα reset στις ρυθμίσεις ίντερνετ/δικτύου. Οπότε σε γραμμή εντολών ως διαχειριστής δώσε τα παρακάτω με την σειρά (μια-μια γραμμή με enter από την μία στην άλλη).

netsh int ip reset resetlog.txt
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset

Πάλι επανεκκίνηση και cross fingers.

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ με εσωσες 41 down 5 up

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...