tweety18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα ,Θέλω την βοηθεια σας. Μηπως γνωριζετε καταστηματα που μπορω να βρω το iphone 11 σε χαμηλη τιμη;;; Να ειναι καινουργιο , με εγγυηση. Επισης εχετε μηπως καποια αποψη σχετικα με την netmobile?? Ευχαριστω! 1
koutsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, tweety18 είπε Καλησπερα ,Θέλω την βοηθεια σας. Μηπως γνωριζετε καταστηματα που μπορω να βρω το iphone 11 σε χαμηλη τιμη;;; Να ειναι καινουργιο , με εγγυηση. Επισης εχετε μηπως καποια αποψη σχετικα με την netmobile?? Ευχαριστω! Μπες σε skroutz και best price και ψάξε. Απλά να βρεις μαγαζί με πολλές θετικές αξιολόγησεις και να στέλνει αντικαταβολή...
paris_chav Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Kαι να προσθέσω σ' αυτά, να είναι ετοιμοπαράδοτο ή έστω να μην έχει μεγάλη αναμονή. Αν γράφει πάνω από 4-7 ημέρες, βράσ' τα. Επίσης, τι εννοείς με το "χαμηλή τιμή" ; Αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ ξεκινάει από 670 και πάνω και στο best price από 580+. Και δεν μιλάω καν για άμεση διαθεσιμότητα. Ίσως δεν θα σ΄ αρέσει αυτό που θα σου πω αλλά καλύτερα να ψάξεις στις αγγελίες ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο από έμπιστο μέλος. 1
HateMe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δες το Electrolleti. Έχει αγοράσει η κολλητή μου το 11 το απλό σε καλή τιμή. https://electrolleti.gr/shop/index.php?route=product/search&search=iphone 11&description=true
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα