eimaitelios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασα κάποια γυαλιά εικονικής πραγματικότητας αλλά όταν κατεβάσω μια εφαρμογή για vr παιχνίδια ταινίες κλπ είναι και τα 2 μέρη μικρά 12 λεπτά πριν, eimaitelios είπε Αγόρασα κάποια γυαλιά εικονικής πραγματικότητας αλλά όταν κατεβάσω μια εφαρμογή για vr παιχνίδια ταινίες κλπ είναι και τα 2 μέρη μικρά Μήπως ξέρετε κάποιο site για να δω είτε ονλινε έιτε να κατεβάσω Επίσης και μια εφαρμογή που να αναπαράγει την ταινία που θα κατεβάσω σε vr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Εαν δεν γραψεις ποια γυαλια, τηλεφωνο?, πως θες να σε βοηθησουμε, εφαρμογες?? επισης τι εννοεις "είναι και τα 2 μέρη μικρά"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eimaitelios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 nubia Z17 lite zte έχω τα γυαλιά είναι είναι σαν του τζάμπο . Για παράδειγμα έχω αυτό το βίντεο και τα δύο κουτάκια είναι μικρά Βίντεο Στις 15/12/2020 στις 4:03 ΜΜ, spinemm είπε Εαν δεν γραψεις ποια γυαλια, τηλεφωνο?, πως θες να σε βοηθησουμε, εφαρμογες?? επισης τι εννοεις "είναι και τα 2 μέρη μικρά"? nubia Z17 lite zte έχω τα γυαλιά είναι είναι σαν του τζάμπο . Για παράδειγμα έχω αυτό το βίντεο και τα δύο κουτάκια είναι μικρά Βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα