andreaspap Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση nova 2play με φορητότητα από τη Wind. Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μου μεθαύριο 17/12. Όμως εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα τον απαραίτητο εξοπλισμό (ρούτερ) φαντάζομαι λόγω της κατάστασης με τα κούριερ και δυστυχώς μου είναι απαραίτητο το ίντερνετ λόγω τηλεεργασίας και τηλεεκπαίδευσης. Αν δε βρεθεί λύση μέχρι μεθαύριο μπορώ το υπάρχον μου ρούτερ (technicolor tg788 v3 για γραμμή vdsl 50) να το χρησιμοποιήσω με τη νέα 100αρα σύνδεση από νόβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα, ναι μπορείς. Το πιο πιθανο ομως ειναι να σου ζητήσει στοίχεια σύνδεσης τα οποια μπορεις να ζητήσεις απευθείας από τη NOVA και να ζητησεις και βοηθεια να το σεταρεις αν ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Απλώς μεχρι να παραλαβεις το Η288Α δε θα εχεις τηλέφωνο. Περίεργο πάντως, εμενα μου το εφερε τεχνικος το ρουτερ για να γλιτώσω την αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspap Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, πράγματι είχα μια επικοινωνία μαζί τους και μου είπαν ότι θα το φέρει ο τεχνικός. Είχα την εντύπωση οτι το στέλνουν με κούριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 On 15/12/2020 at 19:39, thetiesthatbind said: Καλησπερα, ναι μπορείς. Το πιο πιθανο ομως ειναι να σου ζητήσει στοίχεια σύνδεσης τα οποια μπορεις να ζητήσεις απευθείας από τη NOVA και να ζητησεις και βοηθεια να το σεταρεις αν ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Απλώς μεχρι να παραλαβεις το Η288Α δε θα εχεις τηλέφωνο. Περίεργο πάντως, εμενα μου το εφερε τεχνικος το ρουτερ για να γλιτώσω την αναμονή. τα στελνουν με sms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα