yiatsek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Γειά σας και πάλι Λοιπόν έχω αγοράσει το παραπάνω προιόν από τον ιούλη μέσω you. Από την πρώτη μέρα με το που το έβγαλα από το κουτί είχε αρκετά κουμπάκια χύμα μέσα στο κουτί. Θέλω να πω σαν να είχανε κουνηθεί και βγει ?Δεν γνωρίζω. Παρόλα αυτά το θεώρησα σαν "λογικό" τα έβαλα στις θέσεις τους και το λειτουργώ από τότε κανονικά. Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρώ πως τα περισσότερα κουμπάκια βγαίνουν πολύ εύκολα και το συζήτησα με διάφορους κ μου είπαν πως εξαρχής δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Στα δικά τους δεν βγαίνουν παρά μόνο με το εξάρτημα (σαν το τσιμπιδάκι) που έχουν. Δηλαδή όταν παίζω πιο γρήγορα (wow retail περισσότερο σπαμάρισμα στα κουμπάκια από ότι με το classic οπότε περισσότερο πρόβλημα) πολλά τα παίρνω στο χέρι. Το θέμα τώρα είναι το εξής. Δεν έχω την συσκευασία. Έχω μόνο την απόδειξη αγοράς από you. Εγγύηση λένε 2 χρόνια νομίζω. Το πληκτρολόγιο είναι 5μηνο οπότε είμα μέσα. Υπάρχει περίπτωση να γινει αλλαγή ? Και που απευθύνομαι πρώτα στο you ? Τώρα με την καραντίνα δεν ξέρω αν βγάλω άκρη. Αλλιώς υπάρχει τρόπος από την corsair ? Δυστυχώς τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να τους πάρω τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα