manzana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Εντός Ιανουαρίου μετακομίζει η αδερφή μου σε νέο σπίτι (πάει να μείνει μόνη της) και όπως είναι λογικό θα χρειαστεί νέα έπιπλα. Δεν θέλει να πάρει έπιπλα απο καταστήματα τύπου ΙΚΕΑ, γιατί θέλει να είναι κάπως πιο ποιοτικά και να μην χρειαστεί να τα αλλάξει σε λίγα χρόνια. Δεν θέλει όμως και κάτι εξωφρενικά ακριβό. Ιδέες/προτάσεις?
SB_1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Αυτή την προκατάληψη απέναντι σε εταιρίες που είναι συνεπέστατες στο θέμα της εγγύησης ποτέ δεν μπόρεσα να την καταλάβω! Όλες οι εταιρίες έχουν διάφορες ποιότητες με ανάλογες τιμές, αλλά δεν δίνουν όλοι εγγύηση και όσοι δίνουν δεν την τιμούν όταν χρειαστεί! ΙΚΕΑ, Lidl, Leroy, ό,τι αγοράσαμε είτε χρειάστηκε να το αλλάξουμε γιατί αλλάξαμε γνώμη είτε κάναμε χρήση της εγγύησης εξυπηρετηθήκαμε άμεσα και χωρίς "ήξεις/αφίξεις" και "ανακρίσεις"! Εντος, Νεοσετ, Πράκτικερ το ακριβώς αντίθετο, μας παίδεψαν πάρα πολύ στο θέμα της εγγύησης. Και οι δύο πρώτες χρέωναν συναρμολόγηση (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμη), και έπρεπε να περιμένουμε μέρες για να έρθει ο "ειδικός" με ύφος περισπούδαστο για να συναρμολογήσει τα έπιπλα. Και σε δύο περιπτώσεις μας τα γρατσούνισαν και ενώ υποσχέθηκαν να τα αντικαταστήσουν δεν το έκαναν ποτέ! Ό,τι έπιπλα έχουμε πάρει από ΙΚΕΑ τα τελευταία 15 χρόνια, δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτε και ας έχουμε μετακομίσει 3 φορές.
manzana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 ΙΚΕΑ έπιπλα έχουμε κι εμείς στο σπίτι, όχι πολλά αλλά έχουμε. Και πολύς κόσμος έχει (και καλά κάνει). Δεν είπα αυτό ούτε απαξίωσα κάτι. Και η αδερφή μου ως φοιτήτρια στην επαρχία έμενε σε επιπλωμένο με έπιπλα ΙΚΕΑ. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και τα ποιοτικότερα (ειδικά καποια συγκεκριμένα κομμάτια τους καθόλου, αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένη χρήση). Γι'αυτό ζητάω γνώμες/ιδέες.
vagos789 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δεν εχει πολυ νοημα η ερωτηση γιατι το γουστο του ενος ειναι σκουπιδι για τον αλλον Υπαρχουν παντως καποια μαγαζια στοκ των κανονικων μαγαζιων που εχουν σημαντικα χαμηλοτερες τιμες πχ https://www.casadipatsistock.gr/ Οσο για την διαρκεια,εχω μια τραγικη βιβλιοθηκη της πλακας απο alexpack, κι εγω δεν ξερω ποσα χρονια.Ομως βολεψε και αντεξε.Αν ηταν στο σαλονι,δεν θα την εβαζα.Για το δωματιο-γραφειο,σκασιλα μου.
meletis_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, manzana είπε Καλησπέρα σε όλους, Εντός Ιανουαρίου μετακομίζει η αδερφή μου σε νέο σπίτι (πάει να μείνει μόνη της) και όπως είναι λογικό θα χρειαστεί νέα έπιπλα. Δεν θέλει να πάρει έπιπλα απο καταστήματα τύπου ΙΚΕΑ, γιατί θέλει να είναι κάπως πιο ποιοτικά και να μην χρειαστεί να τα αλλάξει σε λίγα χρόνια. Δεν θέλει όμως και κάτι εξωφρενικά ακριβό. Ιδέες/προτάσεις? Πλέον και οι επιπλοποιοί έχουν προσαρμοστεί στίς εποχές . Αναλόγως τι ξύλο θα ζητήσεις σου δίνουν και τιμή , και τους διευκρινίζεις εάν θές ποιοτικούς μηχανισμούς . Ας ρωτήσει σε 2-3 να πάρει τιμές .
Dannie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Εχω επιπλα νεοσετ 25 χρονια κ ειναι σαν καινουργια.Νομιζω οτι παντα σε ποιοτητα κατασκευης ηταν ενα βημα πανω απο IKEA.Δεν εχω καταλαβει ακομη γιατι εκλεισαν.Το Ικεα εχει μοντερνες γραμμες ενω σε κατι αλλα καταστηματα βλεπω τα ιδια σχεδια 30 χρονια.Γουστα ειναι αυτα. 1
cmenta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2020 στις 2:05 ΜΜ, manzana είπε Καλησπέρα σε όλους, Εντός Ιανουαρίου μετακομίζει η αδερφή μου σε νέο σπίτι (πάει να μείνει μόνη της) και όπως είναι λογικό θα χρειαστεί νέα έπιπλα. Δεν θέλει να πάρει έπιπλα απο καταστήματα τύπου ΙΚΕΑ, γιατί θέλει να είναι κάπως πιο ποιοτικά και να μην χρειαστεί να τα αλλάξει σε λίγα χρόνια. Δεν θέλει όμως και κάτι εξωφρενικά ακριβό. Ιδέες/προτάσεις? Καλησπέρα, Μπορείς να βρεις κάποιον επιπλόποιο να σου φτιάξει τα έπιπλα σου ακριβώς στις διαστάσεις του σπιτιού, την ποιότητα που επιθυμείς (για κάθε bugdet) και να έχεις ταυτόχρονα και μεταφορά και συναρμολόγηση στον χώρο σου. Σε μεγάλες παραγγελίες σου κάνουν πάντα και καλύτερες τιμές. Μικρές σίγουρα δεν τους συμφέρει και εσένα και αυτούς. Εκτός αυτού στηρίζεις και μικρές επιχειρήσεις και σίγουρα το after sale service τους είναι μακράν καλύτερο από μεγάλες. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από cmenta 1
PCJoe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Να έχει μια καλή μετακόμιση. Κατανοητό το να αποφύγει κάποιος τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά με λίγο ψάξιμο μερικές φορές βρίσκεις ποιότητα και σε αυτές. Προτείνω μερικά μαγαζιά με τα οποία έχω επικοινωνήσει στο παρελθόν ή κάποιος γνωστός, όποιο βολεύει τώρα σχετικά με την περιοχή. Διάφορα έπιπλα για το σπίτι, κουζίνας - υπνοδωμάτιο / https://www.pagonashome.gr/el Πολύ καλά έπιπλα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είναι στις τιμές της / https://www.konstantaras.net Επίσης διάφορα για το σπίτι, κυρίως κουζίνας - ντουλάπες και τέτοια / https://www.dreamykitchen.gr 1
momotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δελετε. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από momotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα