Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση, είναι αρκετά καλό το ESET, σε λογική τιμή και είναι διαθέσιμο για Windows, mac και Android.

Οι τιμές αναλυτικά για να μην πηγαίνετε στο site:

1 συσκευή, 3 χρόνια - 30,00€

2 συσκευές, 3 χρόνια - 42,50€ (21,25 η μία)

3 συσκευές, 3 χρόνια - 57,00€ (19,00 η μία)

4 συσκευές, 3 χρόνια - 73,00€ (18,25 η μία)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, FatMan είπε

υή, 3 χρόνια - 3

12 λεπτά πριν, FatMan είπε

Χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση, είναι αρκετά καλό το ESET, σε λογική τιμή και είναι διαθέσιμο για Windows, mac και Android.

Οι τιμές αναλυτικά για να μην πηγαίνετε στο site:

1 συσκευή, 3 χρόνια - 30,00€

2 συσκευές, 3 χρόνια - 42,50€ (21,25 η μία)

3 συσκευές, 3 χρόνια - 57,00€ (19,00 η μία)

4 συσκευές, 3 χρόνια - 73,00€ (18,25 η μία)

Εχετε στο νου σας οτι στο τελος προσθέτει και ΦΠΑ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ήδη ενεργοποιημένη άδεια ESET Internet Security μέχρι και τον Ιούνιου του 2023. Μπορώ να αγοράσω τη συγκεκριμένη προσφορά επεκτείνοντας την άδεια μου μέχρι τον Ιούνιο του 2026; Αν ναι πως; Ψαχουλεύοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος, το μόνο που βρίσκω είναι η αλλαγή άδειας και όχι προσθήκη νέας on top της τωρινής.

2 ώρες πριν, vadergr είπε

Εχετε στο νου σας οτι στο τελος προσθέτει και ΦΠΑ.

Σωστά. Προσθέτει 7,20 ευρώ. Τελική τιμή 37,20 ευρώ. Ας προστεθεί στο αρχικό post.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε και το Bitdefender. 
Έχω το tatal security 10 συσκευές (Windows, macOS, Android και iOS συσκευές) για 3 χρόνια νομίζω με 90 ευρώ.   

3ευρώ /συσκευή/έτος .

Επεξ/σία από vgeorgis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dimitrk είπε

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το αγοράσω και να το ενεργοποιήσω όταν θα πάρω το νέο μου  PC?

Ναι μπορείς, η συνδρομή κουμπώνει σε κάθε συσκευή μέσω της εγκατάστασης/σειριακού της συσκευής.

Λήγει μετά από το χρονικό διάστημα που έχει πληρωθεί και μπορείς λογικά όπως έχω κάνει και εγώ, να την ανανεώσεις είτε σε επόμενη προσφορά ή χωρίς.

Το συγκεκριμένο antivirus το χρησιμοποιώ 10 χρόνια σχεδόν και είναι για μένα κορυφαίο, ελαφρύ και χωρίς να σε πρήζει. Σχεδόν απαρατήρητο και χωρίς να σου τρώει CPU/RAM ακόμα και σε παλιά μηχανήματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vagdesign είπε

Ναι μπορείς

Το έχεις δοκιμάσει; Εμένα πάντως κάπου πήρε το μάτι μου ότι η συνδρομή ξεκινάει τη στιγμή της πληρωμής. Οπότε, με το που αγοράσεις τη συνδρομή ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katsikoula είπε

Το έχεις δοκιμάσει; Εμένα πάντως κάπου πήρε το μάτι μου ότι η συνδρομή ξεκινάει τη στιγμή της πληρωμής. Οπότε, με το που αγοράσεις τη συνδρομή ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση.

ρώτησε εαν μπορει να το ενεργοποιήσει αργότερα στο νεο pc του , οχι απο ποτε ξεκινάει η συνδρομή .

Επεξ/σία από vgeorgis
Δημοσ.

Καλη φαση το χρησιμοποιω το τελευταιο χρονο το συγκεκριμενο antivirus και να ειμαι ειλικρινης ολη την ωρα εβαζα trial version η κλειδια που εβρισκα στο ιντερνετ(αφραγκιες-αλλες προτεραιοτητες) αλλα πλεον λεω να τους τιμησω-τσιμπησω να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 3 χρονια.

Η ερωτηση μου εχει να κανει πρωτον αμα πχ παρω για 2 συσκευες και το βαλεις εν τελει σε 3 η 4 συσκευες θα φαει ban το serial η δεν σε αφηνει να το βαλεις σε περισσοτερες συσκευες.Επισης τι ακριβως διαβαζει σαν συσκευη την μητρικη η κανα σκληρο η γενικα ολο το συστημα.Ρωταω σε περιπτωση που κανεις φορματ/αλλαξεις σκληρο κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...