Highlander Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Παρατήρησα σήμερα ότι υπάρχει το εξής: Καθυστερεί υπερβολικά να στείλει το νεο topic και είναι σε αναμονή. Αυτό έκανε 5' λεπτά να πάει. Και όπως πάντα το έκανα stop και το ξανα έστειλα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Παρακαλώ κάποιον mod να σβήσει το ένα από τα 2 Επίσης έχω παρατηρήσει και εχθές και προχθές ότι δεν ανοίγει το Insomnia για περίπου 30' το μεσημέρι. Μπορεί να φταίει και η ACN που έχω ISP. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
dimitris74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 kai se emena ta idia ekana 3plo post xtes giati pataga kai mou evgaze error
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Γενικά και εγώ εχω παρατηρήσει καθυστέρηση στο postάρισμα. Επίσης πολλές φορές δημιουργούνται απο 2 και παραπάνω posts - γιατί? -. Έχω δεί μεχρι και Έξι!!! PS Πάντως αν κανείς δεν έχει απαντήσει στο post μας ή στο topic μας, μπορούμε να το διαράψουμε απο το [x] που υπάρχει πάνω-πάνω δεξιά [εμφανίζεται μόνο στα δικά μας posts]. Το ίδιο ισχύει και για "άνοιγμα θέματος." PS2 Εν τω μεταξύ για την καθυστέρηση του site, υπάρχει και άλλο Topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.