kspilio1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα αγόρα έναν υπολογιστή HP και συγκεκριμένα τον HP Pavilion TP01-0002nv (R7-3700X/8GB/1TB + 128GB/GeForce GTX 1650/W10). Το πρόβλημα μου αφορά το πληκτρολόγιο (το οποίο συμπεριλαμβάνεται). Δεν έχει δεξί ctrl (βλέπε επισυναπτόμενο), πράγμα που, λόγω της εργασίας μου, το θεωρώ απαραίτητο διότι χρησιμοποιώ πολύ το πληκτρολόγιο. Επικοινώνησα με την HP τηλεφωνικά και μου είπαν ότι από τι στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του πληκτρολογίου, παρόλο που τους εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι η απουσία του δεξιού ctrl είναι για μένα σαν να λείπει κάποιο γράμμα. Η απάντηση ήταν ότι εάν δεν μου αρέσει να αγοράσω άλλο ή να αλλάξω τη λειτουργία του κουμπιού που βρίσκεται στη θέση του ctrl, μέσα από τα preferences των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ (όπου γίνεται). Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από kspilio1
UncleKim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Βλέπω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει δύο fn (και το δεύτερο , το δεξί, είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι το δεύτερο ctrl ή εκεί γύρω) Για δοκίμασε μήπως απλά μπήκε λάθος
kspilio1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, UncleKim είπε Βλέπω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει δύο fn (και το δεύτερο , το δεξί, είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι το δεύτερο ctrl ή εκεί γύρω) Για δοκίμασε μήπως απλά μπήκε λάθος Το δοκίμασα ήδη. Το δεύτερο fn δεν λειτουργεί ως ctrl. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η χρησιμότητα του κουμπιού με τα δύο σύμβολα > <.
UncleKim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, kspilio1 είπε Το δοκίμασα ήδη. Το δεύτερο fn δεν λειτουργεί ως ctrl. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η χρησιμότητα του κουμπιού με τα δύο σύμβολα > <. Χμμ οκ. Τότε μήπως να δοκίμαζες κάτι τέτοιο, που κάνει την αλλαγή κατ ευθείαν στην registry ? https://uk.pcmag.com/how-to/116116/how-to-remap-your-keyboard
kspilio1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 ΟΚ. Θα το δοκιμάσω το βράδυ και για οποιαδήποτε πρόβλημα περαιτέρω, θα ξαναεπανέλθω. Σας ευχαριστώ!
kspilio1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα Κατέβασα το προγραμματάκι και ακολούθησα τα βήματα (βρήκα από αριστερά το πλήκτρο με τα δύο σύμβολα <> και από δεξιά επέλεξα το right ctrl, πάτησα write to registry, έκανα restart), αλλά δεν δούλεψε! Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μάλλον αν δεν βρω άκρη θα στείλω mail στην HP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα