Προς το περιεχόμενο

Motorolla moto g8 power vs redmi note 8 pro, 9s, Samsung και Huawei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για ένα σχετικά φθηνό κινητό, κάτω από 200 ευρώ. Βλέπω διαχρονικά πως αυτό που με κάνει να αλλάξω κινητό τελικά είναι η μπαταρία και γι'αυτό ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω στο motorolla moto g8 power. Απο'κει και πέρα έχω ένα μάλλον περίεργο feature που προτιμώ, ένα ηχειάκι καλό θέλω να ακούω καννα podcast σε χαμηλό volume στο κρεβάτι ...να υποθέσω πως όλα τα κινητά έχουν σχετικά καλή ποιότητα τέτοια;; 

Τέλος, κάποτε υποθέτω θα το κληροδοτήσω στην γυναίκα μου, η οποία λέει πως θέλει σουπερ κάμερα όμως εγώ βλέπω πως έχει θέμα με την ram (ξεχνάει 20 εφαρμογές ανοιχτές αρκετά συχνά) και την μπαταρία.

Είναι το Motorolla moto g power όντως η καλύτερη επιλογή για'μενα;; Να δώσω σημασία σε κάποιο άλλο κινητό;; Αλήθεια υπάρχει καννα κινητό της προκοπής σε αυτά τα χρήματα που να έχει εύκολη αλλαγή μπαταρίας χωρίς να πληρώνω σε κατάστημα να μου το ανοίξουν κλπ;;

Θα προτιμούσα να το πάρω από Ελλάδα (για να έχει υποστήριξη και εγγύηση) και να είναι καινούριο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση! :)

ΥΓ. Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να μεταφέρω αυτά που περιέχει το lg q6 μου σε κάποιο νέο κινητό;;

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chios είπε

το motorola με τον sd665 και eMMC 5.1 μνήμη δεν πάει πουθενά, καλύτερα note 8 pro - 9s ή κανένα realme.

Οπότε αυτό που λες είναι πως "Mediatek Helio G90T" >> "snapdragon 665" (βρήκα συγκριτικό) και πως η μνήμη είναι πιο αργή. Τώρα το ερώτημα είναι μήπως δεν θα έπρεπε να με νοιάζει (παιχνίδια χλωμό να παίζω πέρα απ'το καταπληκτικό και αρχαίο might & magic: clash of heroes που θυμάμαι κατά καιρούς) και μήπως στα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν περισσότερο υπερτερεί το Motorolla.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...