Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα για πειτε τι προτεινετε.

Ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα την Artic Silver. Μια χαρα θεωρω οτι ηταν. Αν και δεν ξερω ποσο πραγματικα υπαρχουν διαφορες αναμεσα στις παστες.

Κατι πιο νεο και καλυτερο ισως?

Αναμενεται συντηρηση σε 2 laptop, 1 PC και τοποθετηση CPU σε αλλο ενα. Εχει δουλιτσα οποτε θα εκτιμήσω και κατι οχι πολυ μπελαλιδικο στην χρηση.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, acalm είπε

Για μένα αν θες να πας σε φθηνο πραγμα MX4 2019, για πιο ακριβο Noctua NTH2.

Πιο πολυ θα με ενδιεφερε ποια αντεχει περισσοτερο στο χρονο χωρις να θελει συχνη αλλαγη γιατι δεν εχω διαθεση να ασχολουμαι συχνα με το θεμα. Τα μηχανηματα εχουν μικρο φορτο εργασιας και δεν ζοριζονται ιδιαιτερα. Τωρα για +5 ευρω το σωληναριο δεν ειναι θεμα. Σιγουρα δεν εχω διαθεση να δωσω 20 ευρω πχ για το 1,5gr

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Πιο πολυ θα με ενδιεφερε ποια αντεχει περισσοτερο στο χρονο χωρις να θελει συχνη αλλαγη γιατι δεν εχω διαθεση να ασχολουμαι συχνα με το θεμα. Τα μηχανηματα εχουν μικρο φορτο εργασιας και δεν ζοριζονται ιδιαιτερα. Τωρα για +5 ευρω το σωληναριο δεν ειναι θεμα. Σιγουρα δεν εχω διαθεση να δωσω 20 ευρω πχ για το 1,5gr

Παίξε κάπου στην μέση (Noctua NTH1).Μή αγώγιμη ηλεκτρικά,καθαρίζει σχετικά εύκολα και βγάζει 3ετία άνετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arctic Silver Ceramique 2,  25gr με 7 ευρώ, θα είσαι καλυμμένος για χρόνια.

Δεν είναι αγώγιμη ηλεκτρικά και είναι εύκολη στην τοποθέτηση.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Arctic Silver Ceramique 2,  25gr με 7 ευρώ, θα είσαι καλυμμένος για χρόνια.

Δεν είναι αγώγιμη ηλεκτρικά και είναι εύκολη στην τοποθέτηση.

Διαβασα ομως ενα σχολιο ότι ξεραινεται ευκολα. Δεν το ειδα πουθενα αλλου αλλα με προβληματιζει.

"Αρνητικα: Οτι ακούγεται καλο κρύβει και εκπλήξεις. Στα αρνητικά θα έλεγα οτι ξερενεται πολύ γρήγορα ενω δεν θα έπρεπε. Μετα απο μόλις 3 μηνες χρειάστηκε αλλαγή στην πάστα κάτι το οποίο πιστεύω δεν θα έπρεπε να συμβεί. Τουλαχιστον δεν ξέρω για αλλους αλλα στην δικη μου περίπτωση μετα απο 3 μηνες ξεράθηκε και την αλλαξα."

1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Παίξε κάπου στην μέση (Noctua NTH1).Μή αγώγιμη ηλεκτρικά,καθαρίζει σχετικά εύκολα και βγάζει 3ετία άνετα.

Πεταξα μια παραγγελια στο e-shop για την συγκεκριμενη μιας και πιστευω θα ερθει σε λογικα χρονικα πλαισια στα χερια μου. Αλλα 3ετια μονο? Θα ηθελα μια πενταετια να ξενοιασω μιας και οπως ειπα δεν ζοριζονται τα μηχανηματα.

Σκεφτομαι στα Laptops να δοκιμασω την MX4 2019 ή την MX2 2019 που ειπατε μιας και ακουω καλα λογια και δεν θελω να τα πολυανοιγω μιας και ειναι μεγαλυτερος μπελας. Θεωρητικα καλη και η Arctic Silver Ceramic 2. Θα εξαρτηθει τελικα απο το που θα τις βρω μαλλον.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Πεταξα μια παραγγελια στο e-shop για την συγκεκριμενη μιας και πιστευω θα ερθει σε λογικα χρονικα πλαισια στα χερια μου. Αλλα 3ετια μονο? Θα ηθελα μια πενταετια να ξενοιασω μιας και οπως ειπα δεν ζοριζονται τα μηχανηματα.

Προσωπικά δέν αφήνω πάστα πάνω απο 3ετία γιατί πάντα κάτι θα προκύψει (αναβάθμιση,αλλαγή ψύκτρας).

Η Noctua δηλώνει 5ετία στα specs,άλλα δέν έχει ιδιαίτερο νόημα αν στην 3ετία το σωληνάριο είναι για πέταμα.You might as well re-apply για μια τελευταία φορά πρίν πάει στα σκουπίδια.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Προσωπικά δέν αφήνω πάστα πάνω απο 3ετία γιατί πάντα κάτι θα προκύψει (αναβάθμιση,αλλαγή ψύκτρας).

Η Noctua δηλώνει 5ετία στα specs,άλλα δέν έχει ιδιαίτερο νόημα αν στην 3ετία το σωληνάριο είναι για πέταμα.You might as well re-apply για μια τελευταία φορά πρίν πάει στα σκουπίδια.

Δεν εννοω για το σωληναριο. Δεν με ενδιαφερει. Ποσο διαρκει η παστα αφου εχει τοποθετηθει με ενδιαφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμάμαι ποια είχα βάλει εγώ καθώς μου την δάνεισε φίλος, αλλά 5 χρόνια που την έχω μια χαρά μου φαίνεται. Κάθε φορά τσεκάρω τις θερμοκρασίες φυσικά, αν δω ότι υπάρχει θέμα θα την αλλάξω. Πληροφοριακά μια gpu είχα γύρω στα 8 χρόνια χωρίς αλλαγή πάστας. Την είχα αφήσει στην άκρη, οχι λόγω παλαιότητας αλλά επειδή δεν έδειχνε εικόνα. Την προηγούμενη βδομάδα την άνοιξα και η πάστα θύμιζε "μπαγιάτικη πλαστελίνη". Αυτά όλα τα λέω απλά επειδή βλέπω πως γενικά κρατάνε χρόνια. 

Btw την κάρτα την έψησα και την επανέφερα στην ζωή 🙂

Να πω απλά πως ποτέ πριν δεν είδα τις θερμοκρασίες της gpu, οπότε δεν ξέρω πόσο ανέβαζε την θερμοκρασία...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε δύο ryzen 3600 και ryzen 2600x που τους έβαλα την hyper 212 black edition χρησιμοποίησα την παλιά γνωστή γριά κότα την arctic silver 5 και πριν κανένα μήνα είχα βάλει και σε έναν 8350 και δεν είχα ποτέ μα ποτέ κανένα πρόβλημα.    Και όπως λέει και ο λαός η γριά η κότα έχει το ζουμί και είναι και πιο έμπειρη🤭

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logitech είπε

σε δύο ryzen 3600 και ryzen 2600x που τους έβαλα την hyper 212 black edition χρησιμοποίησα την παλιά γνωστή γριά κότα την arctic silver 5 και πριν κανένα μήνα είχα βάλει και σε έναν 8350 και δεν είχα ποτέ μα ποτέ κανένα πρόβλημα.    Και όπως λέει και ο λαός η γριά η κότα έχει το ζουμί και είναι και πιο έμπειρη🤭

Η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν αλλαξα παστα σε μια Artic Silver 5 μετα απο 6 χρονια (ισως και παραπανω) ηταν σε αρκετα αποδεκτη κατασταση. Ηταν πλαστιμη και ακομη κολλουσε οταν την εβγαλα χωρις να εχει ξεραθει πουθενα.

Ειπα μηπως υπαρχει κατι διαφορετικο αλλα μαλλον σημερα ολες καλες παιζει να ειναι. Βαριεμαι να ανοιγω τα laptops βασικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κανένα μήνα είχα μπει στον ίδιο ενδοιασμό φίλε μου και παρακολουθούσα ένα βίντεο στο YouTube και σύγκριναν την arctic silver 5 με μία άλλη και σαφώς η arctic ήταν η νικήτρια πανηγυρικά.Αλλά και για την mx-4 λενε πολύ καλά λόγια.

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Διαβασα ομως ενα σχολιο ότι ξεραινεται ευκολα. Δεν το ειδα πουθενα αλλου αλλα με προβληματιζει.

"Αρνητικα: Οτι ακούγεται καλο κρύβει και εκπλήξεις. Στα αρνητικά θα έλεγα οτι ξερενεται πολύ γρήγορα ενω δεν θα έπρεπε. Μετα απο μόλις 3 μηνες χρειάστηκε αλλαγή στην πάστα κάτι το οποίο πιστεύω δεν θα έπρεπε να συμβεί. Τουλαχιστον δεν ξέρω για αλλους αλλα στην δικη μου περίπτωση μετα απο 3 μηνες ξεράθηκε και την αλλαξα."

Δεν ισχύει αυτό.  Αντιθέτως η mx είναι αυτή που έχει μικρότερη αντοχή στον χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...