Vasilis T 92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Γιατί στης ανάλυσης από 1080 μέχρι 4k κάνει τοσο πολύ crop στο πλάνο στο 1x?? στο κεντρικό φακό. Ενώ στο 8k είναι πιο wide το πλάνο;;; Επίσης μου κάνει πολλά παιχνίδια με το auto focus του στο βίντεο γτ συμβαίνει αυτό ?? Και έχω κάνει ενημέρωση στο λογισμικό του. στο Samsung s10+ είναι πιο wide σε όλες της ανάλυσης από 720-4K στο βίντεο του και νόμιζα ότι ήταν στενό το πλάνο του στο βίντεο πριν δοκιμάσω το Xiaomi και επίσης στο Samsung s10 plus δεν έχω τέτοια θέματα με το autofocus του στο βίντεο και ούτε είναι τόσο κούνημενο το βίντεο όπως στο Xiaomi Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από Vasilis T 92
mphxths Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε Γιατί στης ανάλυσης από 1080 μέχρι 4k κάνει τοσο πολύ crop στο πλάνο στο 1x?? Δεν το εχω δουλεψει το κινητο , αλλα νομιζω το crop ειναι μια τακτικη για να κανει ενα κινητο σταθεροποιηση ( EIS ) , οταν δεν εχει οπτικη σταθεροποιηση ( OIS ) σε καποιες μεγαλες αναλυσεις..
Vasilis T 92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, mphxths είπε Δεν το εχω δουλεψει το κινητο , αλλα νομιζω το crop ειναι μια τακτικη για να κανει ενα κινητο σταθεροποιηση ( EIS ) , οταν δεν εχει οπτικη σταθεροποιηση ( OIS ) σε καποιες μεγαλες αναλυσεις.. Άρα στο Xiaomi Mi 10T Pro που έχει οπτική σταθεροποίηση (OIS ) δεν έχει τέτοια θέματα ???
mphxths Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Τα περισσοτερα κινητα που εχουν OIS , το εχουν μεχρι 1080p/30fps . Απο εκει και πανω εχουν EIS ή οποια αλλη τεχνολογια εχει η καθε μαρκα και συνηθως αυτη παιζει με το cropping. Σπανια να δεις κινητο με OIS στις μεγαλες αναλυσεις. Απλα βελτιωνουν το EIS σε τετοια επιπεδα που κανει εφαμιλλη δουλεια με το OIS. To OIS ειναι hardware υλοποιηση και κοστιζει...
Vasilis T 92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mphxths είπε 1080p/30fp Το crop στο βίντεο το κάνει μόνο σε αυτήν την ανάλυση και στο 4K/30fp αντίστοιχα. Στης άλλες ανάλυσης 1080p/60 και στο 4K/60 fps δεν το κάνει αλλά κουνάει πολύ το βίντεο με την παραμικρή κίνησή τρεμοπαιζει το βίντεο και επίσης παίζει πολύ το autofocus του στο βίντεο νομίζω ότι χάνει πολύ κανει Παιχνίδια. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Vasilis T 92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα