logokrimenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, διαβάζω δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά και αναφέρει το εξής: Αναφορά σε κείμενο Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε μερικά παραδείγματα, λέγοντας ότι αφορά τον εκπαιδευτικό σε νησί που θέλει να πάει για γιορτές στη σύζυγο και στα παιδιά του, κάποιον που εργάζεται μόνιμα σε περιοχή διαφορετική απ' αυτή που μένουν ο / η σύζυγος και τα παιδιά. Συμπλήρωσε ότι η μετακίνηση για επανένωση οικογενειών μπορεί να συμβεί μόνο αν η κατεύθυνση είναι προς τη μόνιμη κατοικία και άπαξ. Η απορία μου είναι λοιπόν σε αυτό το ΚΑΙ ΑΠΑΞ. Προσωπικά εργάζομαι στην Αθήνα, αλλα μόνιμος τόπος κατοικίας μου είναι η Πάτρα. Μπορώ για ένα τετραήμερο που έχω άδεια, να πάω και να επιστρέψω? Ή το άπαξ σημαίνει οτι μόνο να πάω στον μόνιμο τόπο κατοικίας μου μπορώ? Εννοείται θα έχω Ε1 και βεβαίωση απο την εταιρεία οτι δουλεύω αθήνα καθώς και αντίγραφο ΔΕΗ απο το σπίτι που νοικιάζω. *ΥΓ Υπάρχει μήπως κάποιος αριθμός/υπηρεσία που μπορεί ο πολίτης να πληροφορηθεί?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω γιατι και καλο θα ηταν να μας πουν γιατι κλειδωνοντε αυτα τα θεματα . Την ιδια τυχη θα εχει και αυτο δυστυχως. Εκτος και η Διαχειρηση του forum το θεωρει περιτο να δινει καποια εξηγηση . 1
george1807 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Καλημέρα σε όλους, διαβάζω δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά και αναφέρει το εξής: Η απορία μου είναι λοιπόν σε αυτό το ΚΑΙ ΑΠΑΞ. Προσωπικά εργάζομαι στην Αθήνα, αλλα μόνιμος τόπος κατοικίας μου είναι η Πάτρα. Μπορώ για ένα τετραήμερο που έχω άδεια, να πάω και να επιστρέψω? Ή το άπαξ σημαίνει οτι μόνο να πάω στον μόνιμο τόπο κατοικίας μου μπορώ? Εννοείται θα έχω Ε1 και βεβαίωση απο την εταιρεία οτι δουλεύω αθήνα καθώς και αντίγραφο ΔΕΗ απο το σπίτι που νοικιάζω. *ΥΓ Υπάρχει μήπως κάποιος αριθμός/υπηρεσία που μπορεί ο πολίτης να πληροφορηθεί? Το άπαξ σημαίνει ότι θα πας Πάτρα και δεν θα ξαναγυρίσεις. Οπότε αυτό που λες δεν προβλέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις