Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ωραία κ καλά με το ενσωματωμένο wi-fi που έχει το laptop. Ξέρει κανείς πόση εμβέλεια έχουν συνήθως; Πρόσθετη κεραία δεν πρέπει να δέχεται. Πώς μπορώ όμως να ενισχύσω το σήμα;

Δημοσ.

Εμβέλεια για να πιάνεις μέσα σε ένα σπίτι, σε μια καφετέρια κλπ.

Δεν δέχετε κεραία (μιλάμε πάντα για ενσωματωμένες κάρτες).

Αγοράζεις μια pcmcia που να παίρνει εξωτερική κεραία και κάνεις την δουλειά σου...

Δημοσ.

Ανάλογα με το πρωτόκολλο που υποστηρίζει, 802.11a,b,g, κυμαίνεται και η εμβέλεια.

Που ακριβώς θέλεις να το δουλέψεις;

Δημοσ.

Απ' οτι είδα υποστηρίζει 802.11α κ b. Θα ήθελα να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε κάποια περιοχή που θα υπάρχει wifi δίκτυο (στην αρχή για να το δοκιμάσω να δω πως λειτουργεί). Για παράδειγμα ξέρω ότι τα αερόδρομια έχουν τέτοια υποστήριξη καθώς κ μερικά ξενοδοχεία στο εξωτερικό κ starbucks (κ αυτά στο εξωτερικό). Είχα δει στο awmn ότι υπήρχαν άτομα στο ΤΕΙ Πειραιά. Η εμβέλεια σε αυτά τα 2 πρωτόκολλα πόση είναι;

Δημοσ.
tora teleutaia kai merika ellinika ksenodoxeia exoun wi-fi. to Park Hotel, ksero oti exei sigoura kai siga siga tha mpoun kai se perissotera.

To θέμα είναι να μπορώ να πάω έστω κ μουλωχτά να το δοκιμάσω... :P Έχω διαβάσει βέβαια ότι μερικά ξενοδοχεία στο εξωτερικό διαθέτουν wifi μεν αλλά πληρώνεις (ελάχιστα χρήματα δε)...

Δημοσ.

βρε hawk, ικανοποιησε σε παρακαλω τη περιεργεια μου :P

Το εχεις παρει το laptop? Kαι αν οχι, ποσες φορες υποψιαζεσαι

οτι θα το χρησιμοποιησεις το γουιφι εκτος σπιτιου? :P

thanx :D

Δημοσ.

Ναι, το έχω... Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον. Βασικά θα ήθελα να δικτυωθώ με έναν φίλο μου που μένει αρκετά κοντά μου, αλλά μάλλον θα χρειαστώ κεραίες κ άλλα καλούδια, οπότε θα βάλω στο desktop μου ή θα πάρω καμιά extra pcmcia...

Απλά τώρα θα ήθελα να το δοκιμάσω κάπου να δω αν δουλεύει. :P

Δημοσ.

802.11a δεν πρόκειται να δοκιμάσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον μιας και ΄δεν είναι ελεύθερη συχνότητα ακόμα τα 5GHz που δουλεύει.

Κατα τα άλλα στο Βενιζέλος δεν ξέρω αν είναι free ακόμα αλλά είχαν μια υπηρεσία Wireless ISP (που σου πιάνανε τον κώλο κανονικά).Δεν χανεις τίποτα να πας μια βόλτα πάντως ότι θα πιάσεις κάτι θα πιάσεις απλά μπορεί να είναι επι πληρωμης.

Δημοσ.
802.11a δεν πρόκειται να δοκιμάσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον μιας και ΄δεν είναι ελεύθερη συχνότητα ακόμα τα 5GHz που δουλεύει.

To 802.11a είναι αυτό με τη μεγαλύτερη συχνότητα; Νόμιζα το g ή το b... Στα 2.4ghz;

axaxxaaxaxaxaxaxax

thanx mate.... και αναρωτιομουν τι θελει να

κανει αυτο το παιδι... :P :lol:

Γιατί, τι σου φαινόταν τόσο παράξενο; :roll:

Δημοσ.

τα g και b ειναι στα 2,4 ghz

το α ειναι στα 5 ghz (δεν ειναι ελευθερο)

οσο για το που να δοκιμασεις προτεινω ΕΜΠ (πολυτεχνειο) στο γουδι

στα μικρογευματα γρηγορης που ειναι μεσα στη σχολη αλλα και στα αμφιθεατρα (απλα στα μικρογευματα πας πιο απλα) ειναι Hot spot με ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...