karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Το προβλημα μου ειναι το εξής: Δεν βρίσκω αρκετούς από τους τίτλους dvd ταινιών που αναζητώ, στα dvd clubs της γειτονιάς. Παω στο ενα dvdαδικο, έχει τη μια ταινία, δεν έχει την άλλη. Πάω στο άλλο έχει την άλλη, δεν έχει καποια αλλη. Ζητώ κλασικούς τίτλους, λίγο πιο παλιούς, που έχουν κυκλοφορήσει σε dvd. Εχω κουραστεί ομως να γυρνω από κατάστημα σε κατάστημα μήπως και κάποιος έχει αυτό που ζητάω. Η ποικιλία είναι τελικά κάτι που δύσκολα βρίσκεις. Επίσης υπάρχουν και οι διαφορές στην τιμή. Με δεδομένο ότι έχω καλή πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, θα ήθελα να μου προτείνετε dvdαδικα στο Κέντρο της Αθήνας, με φτηνές τιμές ενοικίασης (ανεξάρτητα για πόσες μέρες τα δίνουν) και κυρίως με μεγάλη ποικιλία ταινιών.
adams Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 To θεμα μεταφερεται στο αρμοδιο section του κνηματογραφου
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Περιμένω τις προτάσεις σας. Αραγε σε αυτο το section του κινηματογράφου που δεν έχει τον 'χαμό' των ανθρωπων που παρακαλουθούν τα άλλα sections, θα λάβω καμιά απάντηση στο ερωτημά μου?
dim_b Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Εκ μέρους όλων των μελών που συχνάζουν στο section του κινηματογράφου, σε ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια. Αν πιστεύεις ότι το ταπεινό μας section δεν θα σε καλύψει, υπάρχουν και πιό αρμόδια fora, όπως το avforum.
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Αν πιστεύεις ότι το ταπεινό μας section δεν θα σε καλύψει, υπάρχουν και πιό αρμόδια fora, όπως το avforum Χωρίς παρεξηγηση. Πιστευω οτι θα με καλυψει το insomnia. Δεν θα με διαψεύσει... Περιμένω τις προτασεις σας, να με βοηθησετε σε κατι που δεν γνωρίζω.
Storm Shadow Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 ok... an thes ftina dvd xexna to... mono to metropolis stin omonoia kati kanei alla milame gia dvd xoris ypotitlous kyrios.. apo uk.... merika malista komena apo british censorship.... an pali den se noiazei timi kai thes poikilia tota ... metropolis , to diplano apo aristera kai to diplano tou apo dexia stin omonoia.... to mikrouli sto ypogeio tou sinema apollon stin stadiou pou mas ta exei prixei o idioktitis tou kyrios aktsoglou sto athinorama.... to uncut se mia katheto tis akadimias tin omirou 21....kai ena koulo psila stin didotou me ta cult.... pos legetai gmt..... min perimeneis pantos times tou prokopi... emena ta lefta tou mina tha pane edo... http://www.play.com/play247.asp?page=promo&r=R2&title=0&searchtype=genre&id=519&p=57&g=72&adudisc=y&cpage=1&Cur=258 pelaaaaates mououou!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.