Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω...αν γίνεται ένα σαητ να μου εχει κλέψει στοιχεία του τραπεζικού μου λογαριασμου πχ τον αριθμό της κάρτας..; συγκεκριμένα έκανα εγγραφή σε ένα σαητ για ένα free trial και ήθελε την κάρτα μου για να πιστοποιήσει στην ουσία ότι είμαι 18+....με το που με αποδέχτηκε...δεσμευτηκε ένα ποσο στον τραπεζικό μου λογαριασμό...έκανα αμέσως διαγραφή του λογαριασμού μου και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω...μου έστειλαν ενα ιμεηλ ότι διαγράφηκε ο λογαριασμός και ότι τα λεφτά τα είχαν δεσμεύσει για μετα το free trial..ξενο το σαητ και φοβάμαι λοιπόν Μην έχουν κρατήσει τα στοιχεία μου και συνεχίζουν να τραβάνε λεφτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατα κανονα οχι, το site δε βλεπει ουτε το λογαριασμο σου ουτε την καρτα σου, ο processor τα βλεπει (η εταιρεια/τραπεζα που κανει τις χρεωσεις)

βεβαια εξαρταται και απο το site ...τωρα αν εσυ βρηκες κανα ρωσικο καουμποικο site ...

υγ για μεμονωμενες συναλλαγες υπαρχει παντα η λυση των αυλων προπληρωμενων, πληρωνεις ενα δυο ευρω και εχεις το κεφαλι σου υσυχο

Επεξ/σία από fredd0
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fredd0 είπε

κατα κανονα οχι, το site δε βλεπει ουτε το λογαριασμο σου ουτε την καρτα σου, ο processor τα βλεπει (η εταιρεια/τραπεζα που κανει τις χρεωσεις)

βεβαια εξαρταται και απο το site ...τωρα αν εσυ βρηκες κανα ρωσικο καουμποικο site ...

υγ για μεμονωμενες συναλλαγες υπαρχει παντα η λυση των αυλων προπληρωμενων, πληρωνεις ενα δυο ευρω και εχεις το κεφαλι σου 

Δεν νομίζω να ήταν κάποιο παράνομο σαητ καθώς ειχε μέχρι και το λουκέτο πάνω όταν επισκεπτόμαστε μια σελίδα...Έτσι θεωρώ και εγώ αν και δεν τα ξερω τόσο καλα...ωστόσο όμως είχε κατι καουμποισες μεσα αν με καταλαβαίνεις..τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει γίνει κάποια κλοπή ; 

Έχεις δίκιο πρώτη και τελευταία φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

να δεις αν γινει κλοπη ... παρακολουθα το υπολοιπο σου. Τωρα αν σε εχει πιασει ΤΟΣΟΣ τρομος, πληρωσε 5-6 ευρω ποσο χρεωνουν οι τραπεζες να ακυρωσεις/εκδοσεις νεα χρεωστικη ωστε να μη μπορουν να γινουν αλλες χρεωσεις (υποψιν αυτο θα παρει μπαλα και οτι ενεργες συνδρομες εχεις netflix κλπ οποτε θα πρεπει να αλλαξεις καρτα και εκει)

Λογικα παντως, στο τελος του μηνα η οσο κραταει το trial απλα θα αποδεσμευτει το ποσο που εχει χρεωθει στην καρτα σου και τελος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πας να πληρωσεις σε ενα σαιτ που ειναι legit,οταν σου ζηταει να βαλεις στοιχεια καρτας σε πεταει σε περιβαλλον τραπεζας(ζηταει και otp ),φαινεται απο το url πανω,και την κλειδαρια φυσικα,αν εβαλες τα στοιχεια σου σε περιβαλλον τραπεζας τοτε απλα πληρωσες για υπηρεσιες και τις πηρες.Αν εβαλες τα στοιχεια της καρτας σου σε καποια φορμα που ειχε το σαιτ τοτε 99% ειναι απατη.

Πολλες φορες το free trial δεν ειναι free trial,αναλογα με τους ορους μπορει να σου λεει οτι θα σε προ χρεωσει για ενα μηνα και αν ακυρωσεις θα τα παρεις πισω η γενικα οτιδηποτε εχεις πατησει στους ορους οτι συμφωνεις.

14 λεπτά πριν, fredd0 είπε

να δεις αν γινει κλοπη ... παρακολουθα το υπολοιπο σου. Τωρα αν σε εχει πιασει ΤΟΣΟΣ τρομος, πληρωσε 5-6 ευρω ποσο χρεωνουν οι τραπεζες να ακυρωσεις/εκδοσεις νεα χρεωστικη

πλεον χρεωνουν ταληρο ακομα και οταν ληξει η καρτα και σου στειλουν καινουρια,δηλαδη με καμια απολυτως δικια σου ευθυνη.μου συνεβει πριν κανα μηνα.

Επεξ/σία από miucce
  • Like 2
Δημοσ.

Σε εμάς ανανεώθηκαν οι παλιές κάρτες και βγάλαμε καινούργιες χωρίς καμια χρέωση. Στα υπόλοιπα ισχύει 100% ότι είπες, όλα τα σωστά μαγαζιά / εταιρείες πριν την πληρωμή σε βάζουν σε περιβάλλον τράπεζας για να εισάγεις τα στοιχεία σου και όλα γίνονται μέσω τραπεζών σαν να πλήρωνες σε pos. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Σε εμάς ανανεώθηκαν οι παλιές κάρτες και βγάλαμε καινούργιες χωρίς καμια χρέωση. Στα υπόλοιπα ισχύει 100% ότι είπες, όλα τα σωστά μαγαζιά / εταιρείες πριν την πληρωμή σε βάζουν σε περιβάλλον τράπεζας για να εισάγεις τα στοιχεία σου και όλα γίνονται μέσω τραπεζών σαν να πλήρωνες σε pos. 

Οχι απλά με χρεωσαν, δεν ενημερωθηκα ποτε, τυχαια μπηκα στο ebanking για άλλο πράγμα, ειδα τελευταιες κινησεις(δεν ειχα καταλάβει οτι ελειπαν 5 ευρω) και ειχε την αφαιρεση του ταληρου. Για alpha bank αυτο. Σε εθνικη δεν μου εχουν κρατησει λεφτα για νεα καρτα μετα απο λήξη της παλιας. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgosr21 είπε

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω...αν γίνεται ένα σαητ να μου εχει κλέψει στοιχεία του τραπεζικού μου λογαριασμου πχ τον αριθμό της κάρτας..; συγκεκριμένα έκανα εγγραφή σε ένα σαητ για ένα free trial και ήθελε την κάρτα μου για να πιστοποιήσει στην ουσία ότι είμαι 18+....με το που με αποδέχτηκε...δεσμευτηκε ένα ποσο στον τραπεζικό μου λογαριασμό...έκανα αμέσως διαγραφή του λογαριασμού μου και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω...μου έστειλαν ενα ιμεηλ ότι διαγράφηκε ο λογαριασμός και ότι τα λεφτά τα είχαν δεσμεύσει για μετα το free trial..ξενο το σαητ και φοβάμαι λοιπόν Μην έχουν κρατήσει τα στοιχεία μου και συνεχίζουν να τραβάνε λεφτά 

Δεν δίνουμε έτσι απλά όπου να είναι στοιχεία κάρτας ή λογαριασμού.

Αν θες τόσο πολύ να πειραματίζεσαι άνοιξε μια ρεβολουτ και παίξε μπάλα με τις disposable καρτες.

Και διάβαζε τους όρους που αποδέχεσαι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Giorgosr21 είπε

Δεν νομίζω να ήταν κάποιο παράνομο σαητ καθώς ειχε μέχρι και το λουκέτο πάνω όταν επισκεπτόμαστε μια σελίδα...Έτσι θεωρώ και εγώ αν και δεν τα ξερω τόσο καλα...ωστόσο όμως είχε κατι καουμποισες μεσα αν με καταλαβαίνεις..τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν έχει γίνει κάποια κλοπή ; 

Έχεις δίκιο πρώτη και τελευταία φορά που δοκιμάζω κάτι τέτοιο..

το λουκετο μπορει να το βαλει και η κουτση-μαρια στο site της . Δεν ειναι δυσκολο , και ουτε κανονας οτι το συγκεκριμενο σαιτ ειναι 100% εμπιστο...

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Haunter είπε

το λουκετο μπορει να το βαλει και η κουτση-μαρια στο site της . Δεν ειναι δυσκολο , και ουτε κανονας οτι το συγκεκριμενο σαιτ ειναι 100% εμπιστο...

Ακριβώς. Το οτι έχει λουκέτο, σημαίνει οτι "δεν μπορεί" κάποιος τρίτος να παραποιήσει την επικοινωνία σου με τον server. Αν αυτός ο server είναι πχ ο CreditCardStealer.com  , το λουκέτο δεν βοηθάει σε τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...