dimis_pj Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε mail από το Γαλλικό amazon για προσφορά στα Razer Kraken Tournament Edition στα 52,99 ευρώ+μεταφορικά (εμένα επαρχία μου βγάζει μεταφορικά 8,30 ευρώ). Στο skroutz σήμερα είναι στα 85 ευρώ με χαμηλότερη τιμή στα 59 ευρώ στις 21 Νοεμβρίου. https://www.amazon.fr/gp/product/B07G4KD8WW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1 https://www.skroutz.gr/s/15956478/Razer-Kraken-Tournament-Edition-Black.html Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από dimis_pj
stathisgs800 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Είχα τα razer kraken usb τα απλά μου έσπασε το πλαστικό σε ένα death στο cod και είμαι σε αναζήτηση αγοράς.... αξίζουν σε αυτή τη τιμή γιατί νομίζω δε βγαίνει πια το συγκεκριμένο αλλά δε ξέρω από ποιο έχει αντικατασταθεί..... θα έρθουν με dhl από Γαλλία και μετά πάνε σε courier η σε ελτα απλό γνωρίζουμε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stathisgs800 είπε θα έρθουν με dhl από Γαλλία και μετά πάνε σε courier η σε ελτα απλό γνωρίζουμε? Δεν ξερεις οτι θα ερθουν απο Γαλλια. Υπαρχουν πολλες διαφορετικες χωρες απο τις οποιες μπορει να ερθει το καθε προιον, ασχετα απο ποιο ευρωπαικο αμαζον παραγγελνεις.Τουλαχιστον 6. Επισης δεν ξερεις με τι θα ερθει. 4-5 μεταφορικες παιζουν χοντρικα. Υπολογιζεις 16-20 μερες τις καλες εποχες, τωρα αν μπει και καμια "περιεργη" μεταφορικη μπορει να πας και 25-30. Eπι του θεματος: Τελικες τιμες βαζουμε στους τιτλους, εβαλα λοιπον την τελικη που ειναι 63€. Ιστορικο σκρουτζ συχνα στα 72€, οριακη προσφορα αν υπαρχει κοντα σας το 72, καλυτερη αν εχει και μεταφορικα.
dimis_pj Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, matrixxx είπε Eπι του θεματος: Τελικες τιμες βαζουμε στους τιτλους, εβαλα λοιπον την τελικη που ειναι 63€. Ιστορικο σκρουτζ συχνα στα 72€, οριακη προσφορα αν υπαρχει κοντα σας το 72, καλυτερη αν εχει και μεταφορικα. Sorry που το εβαλα έτσι, αλλά την περασμένη φορά που είχα βαλει προσφορά απο amazon ειχα κάποια σχόλια ότι είναι αλλη η τελικη τιμη γιατι τους εβγαζε αλλά μεταφορικά..και είπα μήπως παίζει ρόλο που ειμαι επαρχία
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Sorry που το εβαλα έτσι, αλλά την περασμένη φορά που είχα βαλει προσφορά απο amazon ειχα κάποια σχόλια ότι είναι αλλη η τελικη τιμη γιατι τους εβγαζε αλλά μεταφορικά..και είπα μήπως παίζει ρόλο που ειμαι επαρχία Θα το προχωρας για να βλεπεις τιμη στο τελος. Εχει και διαφορά ΦΠΑ, οχι μονο μεταφορικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα