Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω το Samsung Galaxy S10+  και θέλω να μεταφέρω ότι έχω σε αυτό επαφές κτλπ σε ένα  Xiaomi Mi 10T πως γίνεται αυτό??

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Τι εννοείς;

Όταν περάσεις τον google λογαριασμό στο καινούργιο τηλέφωνο λογικά οι επαφές θα περάσουν αυτόματα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chios είπε

Όταν περάσεις τον google λογαριασμό στο καινούργιο τηλέφωνο λογικά οι επαφές θα περάσουν αυτόματα.

Νομίζω δεν είναι αποθηκευμένες στο Google λογαριασμό πως μπορώ να τω δω για να σιγουρευτω? Στο Samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Νομίζω δεν είναι αποθηκευμένες στο Google λογαριασμό πως μπορώ να τω δω για να σιγουρευτω? Στο Samsung.

Για να δεις που είναι αποθηκευμενες πήγαινε: επαφές / διαχείριση επαφών / προεπιλεγμενη θέση αποθήκευσης  και δες τι λέει από κάτω. Πρέπει να λέει Google 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Για να δεις που είναι αποθηκευμενες πήγαινε: επαφές / διαχείριση επαφών / προεπιλεγμενη θέση αποθήκευσης  και δες τι λέει από κάτω. Πρέπει να λέει Google 

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1607990190041_6744399686050024702.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1607990207744_6744399760302528012.jpeg

20201215_021405.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Στο τηλέφωνο τις έχεις τελικά;

Από ότι φαίνεται και από τι έχω καταλάβει νομίζω ναι αν κρίνω από την πρώτη φωτογραφία πάνω δεξιά εκεί που λέει τηλέφωνο και δίπλα γράφει 1189 αλλά κάτω στην φωτογραφία δεν είναι τπτ επιλεγμένο όμως ούτε στο τηλέφωνο 🤔

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Από ότι φαίνεται και από τι έχω καταλάβει νομίζω ναι αν κρίνω από την πρώτη φωτογραφία πάνω δεξιά εκεί που λέει τηλέφωνο και δίπλα γράφει 1189 αλλά κάτω στην φωτογραφία δεν είναι τπτ επιλεγμένο όμως ούτε στο τηλέφωνο 🤔

Δοκίμασε να κάνεις μεταφορά επαφών από το τηλέφωνο στο λογαριασμό Google. Πήγαινε εκεί που λέει μεταφορά επαφών. Κι άλλη φορά αποθήκευση επαφών μόνο στο Google account. Όχι στο τηλέφωνο ή  στη sim!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...