Προς το περιεχόμενο

Outlook

cherrybomb00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.εχω αγοράσει τα office και δημιούργησα ένα επαγγελματικό email.εκανα σύνδεση όλα καλά.το πρόβλημα μου όμως είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω emails.εχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να βρω λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς την εγκατάσταση την αρχική την έκανα κανονικά πέρασα το κλειδί των office.ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά όπως το word,excel κλπ.ομως όταν μπαίνω στο outlook και κάνω σύνδεση μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

Επεξ/σία από cherrybomb00
Δημοσ.
13 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε

Καλησπέρα σε όλους.εχω αγοράσει τα office και δημιούργησα ένα επαγγελματικό email.εκανα σύνδεση όλα καλά.το πρόβλημα μου όμως είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω emails.εχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να βρω λύση.

8 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε

Αν εννοείς την εγκατάσταση την αρχική την έκανα κανονικά πέρασα το κλειδί των office.ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά όπως το word,excel κλπ.ομως όταν μπαίνω στο outlook και κάνω σύνδεση μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

Δες ξανά τις ρυθμίσεις στο Setup του "custom email" σου.

Σίγουρα βάζεις λάθος "τιμές" και δεν μπορεί να επικοινωνήσει...

Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 2:41 ΜΜ, cherrybomb00 είπε

Τι εννοείς τιμές?δεν θα έπρεπε μόλις κάνω σύνδεση να δουλεύει σωστά?πρέπει κάτι να αλλάξω?

Το Custom email έχει δικό του configuration.

Μπες στο server που το φιλοξενείς αν δεν τις ξέρεις για να ρυθμίσεις σωστά το λογαριασμό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...