cherrybomb00 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.εχω αγοράσει τα office και δημιούργησα ένα επαγγελματικό email.εκανα σύνδεση όλα καλά.το πρόβλημα μου όμως είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω emails.εχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να βρω λύση.
bloodraven Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 δηλαδη εχεις κανει το initial setup του email στο outlook , ολα πηγαν καλώς και δεν εχεις mail μεσω της desktop εφαρμογης;
cherrybomb00 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν εννοείς την εγκατάσταση την αρχική την έκανα κανονικά πέρασα το κλειδί των office.ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά όπως το word,excel κλπ.ομως όταν μπαίνω στο outlook και κάνω σύνδεση μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από cherrybomb00
kormos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε Καλησπέρα σε όλους.εχω αγοράσει τα office και δημιούργησα ένα επαγγελματικό email.εκανα σύνδεση όλα καλά.το πρόβλημα μου όμως είναι ότι δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω emails.εχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. 8 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε Αν εννοείς την εγκατάσταση την αρχική την έκανα κανονικά πέρασα το κλειδί των office.ολες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά όπως το word,excel κλπ.ομως όταν μπαίνω στο outlook και κάνω σύνδεση μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Δες ξανά τις ρυθμίσεις στο Setup του "custom email" σου. Σίγουρα βάζεις λάθος "τιμές" και δεν μπορεί να επικοινωνήσει...
cherrybomb00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Τι εννοείς τιμές?δεν θα έπρεπε μόλις κάνω σύνδεση να δουλεύει σωστά?πρέπει κάτι να αλλάξω?
kormos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 15/12/2020 στις 2:41 ΜΜ, cherrybomb00 είπε Τι εννοείς τιμές?δεν θα έπρεπε μόλις κάνω σύνδεση να δουλεύει σωστά?πρέπει κάτι να αλλάξω? Το Custom email έχει δικό του configuration. Μπες στο server που το φιλοξενείς αν δεν τις ξέρεις για να ρυθμίσεις σωστά το λογαριασμό σου.
Nik10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δες αυτά... https://support.inventics.net/Outlook-2007-Εγκατάσταση-λογαριασμού-e-mail.aspx https://it.auth.gr/el/manuals/outlook2010-0 και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα