IcemanGr71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά χρησιμοποιώ Opera λόγω VPN και Chrome ο οποίος όμως γονατίζει το pc με τόση ram που καταναλώνει. Ίσως ήρθε η στιγμή να δω και τον Edge που τόσα ακούω.... Για να δούμε.... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αξιόπιστος και γρήγορος ο Edge. Αξιοπιστος και γρηγορος ο Chrome και με arguably καλύτερο συνολικό πακέτο εμπειρίας. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά το "Timeline" στα Windows το έχει χρησιμποιήσει στα σοβαρά κανείς; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Edge δερνουμε; τα περισσοτερα σχόλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, whoever81 είπε Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά το "Timeline" στα Windows το έχει χρησιμποιήσει στα σοβαρά κανείς; Tί είναι αυτό το timeline? Δεν το έχω προσέξει ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, polaki είπε Tί είναι αυτό το timeline? Δεν το έχω προσέξει ποτέ! Timeline = Activity History Εμφανίζει με χρονολογική σειρά τι προγράμματα έχεις ανοίξει στα windows μέχρι και αρκετές μέρες πίσω. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αλλά δεν έχω βρει καποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Δεξι κλικ στο windows taskbar, show task view button και εμφανίζεται το εικονίδιο διπλα στο Start button. https://www.howtogeek.com/348122/what-is-windows-10s-timeline-and-how-do-i-use-it/ Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από whoever81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, whoever81 είπε Timeline = Activity History Εμφανίζει με χρονολογική σειρά τι προγράμματα έχεις ανοίξει στα windows μέχρι και αρκετές μέρες πίσω. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αλλά δεν έχω βρει καποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Δεξι κλικ στο windows taskbar, show task view button και εμφανίζεται το εικονίδιο διπλα στο Start button. https://www.howtogeek.com/348122/what-is-windows-10s-timeline-and-how-do-i-use-it/ Αυτό εγω νόμιζα ότι είναι για να πηγαίνεις απ'το ένα πρόγραμμα στο άλλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikgiap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Στις 14/12/2020 στις 7:02 ΜΜ, nikgiap είπε Μήπως να δούμε ένα άρθρο πως θα απαλλαγούμε από τον Edge;; Τελικά 2-3 μέρες με το που δούλεψα μόνο Edge δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον περίμενα ..... μη πω ότι με άρεσε κιόλας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα