V.I.Smirnov Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο - αλλά μόνον στο μισό. Είχα ξεχάσει ότι σώζονται - και είναι δικό μου λάθος (μάλιστα τα έχω σωσμένα). ΑΛΛΑ ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να τα φορτώσεις ! (δηλ. να φορτωθεί στον Edge το σωσμένο αρχείο). Πρέπει να τα εισάγεις ένα-ένα ! Τρέχα γύρευε δηλαδή. Ακατανόητη λογική. Παρέχει export των passwords σε αρχείο αλλά όχι και import του αρχείου αυτού ώστε να τα φορτώσεις ! Και υφίσταται και το θέμα με το backup των collections. Δεν μπορείς να τα σώσεις και να τα φορτώσεις όπως τα favorites.... - Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Οι πρώτοι που έκραξαν δεν ξέρουν ότι ο Edge είναι πλέον στην οικογένεια των chromium browsers. Το ίδιο και ο Opera πλέον. Μήπως αυτό είναι αρνητικό όμως; Μήπως παρά πολλοί ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο και ετσι ίσως δεν δούμε κάτι δραματικά διαφορετικό στο μέλλον; 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Καλός είναι, αλλά θα προτιμούσα να συνεργάζεται με το κινητό πιο εύκολα, για αυτό το Opera είναι ακόμα καλύτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ναι είναι η κλασσική ομάδα χρηστών που είτε νομίζει ότι συζητάμε για τον παλιό Edge είτε απλά κράζει χωρίς να ξέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ό,τι και να λέτε για τον Edge, το insomnia μετά την τελευταία αλλαγή που έκανε δεν δουλεύει στο safari ενώ στον Edge μια χαρά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ας μιλησουμε πιο γενικα. Εν ετη συντομα 2021 τι καλο παραγει η microsoft για τα pc ρε παιδια; Οι ενδοξες εποχες ηταν μεταξυ 1998-2008. Απο κει και μετα μονο παραπονα και απογοητευση διαβαζω για windows και office... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο, αναρωτιόμουν αν γίνεται επιστροφή στο παλιό. Μέχρι να διαβάσω το άρθρο απλά τα πέρναγα όλα από το notepad να χαθεί όποιο ΓΕΛΟΙΟ formatting υπήρχε. Ειλικρινά από τα πιο ελεϊνά "features" που έχω δει στην ιστορία. Με το στανιό να σου εμφανίζουν τον τίτλο της σελίδας, απορώ ποιός ΚΟΠΑΝΟΣ το σκέφτηκε. 1 ώρα πριν, nickmanak είπε Ας μιλησουμε πιο γενικα. Εν ετη συντομα 2021 τι καλο παραγει η microsoft για τα pc ρε παιδια; Οι ενδοξες εποχες ηταν μεταξυ 1998-2008. Απο κει και μετα μονο παραπονα και απογοητευση διαβαζω για windows και office... Όσοι παραπονιούνται και γκρινιάζουν για τα Windows και τα Office (WTF???????) δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4. Τα Windows του σήμερα όπως και τα Office φυσικά είναι 17 ΑΙΩΝΕΣ μπροστά από ότι ΣΚΑΤΑ υπήρχε το 1998-2008 που λες. Απορώ ειλικρινά που πάτε και τα σκέφτεστε. Και τα λέω εγώ που το μισό μου χρόνο τον περνάω σε mac, και *ΕΝΑ* πράγμα αρνητικό δεν βρίσκω να πω για τα Windows 10 ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τα blue screens of death του παρελθόντος. Δηλαδή να μιλάτε για τα 10 που έχουμε ξεχάσει τί σημαίνει κρασάρισμα και format, χωρίς υπερβολή έχετε πρόβλημα εσείς και όχι το λειτουργικό... Για το δε office τί να πούμε? Σας φταίει και αυτό? Ε ναι ίσως με το Office 2003 να κάνατε πιο γρήγορα control C, τί να πω..... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από polaki 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conscious Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ χρησιμοποιούσα Edge αλλά ξαναπήγα σε Chrome, διότι κακά τα ψέματα τα Google Docs είναι κλάσεις ανώτερα, από άποψη ταχύτητας. Το word που προσπαθούσα να ανοίξω στον Edge δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artocube Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, imvrios είπε Όποιος δε θέλει τον Edge δε τον χρησιμοποιεί. Κάθε άλλη λέξη περισσεύει. Ο Chromium based Edge είναι ένας πολύ καλός browser. ... Και η Microsoft να συνεχίσει την καλή δουλειά με τις προσθήκες παραγωγικότητας, όπως τα Collections αλλά και το keyboard shortcut για την κλωνοποίηση ενός tab, την απευθείας αποστολή του άρθρου σε άλλη συσκευή κλπ. Συμφωνώ. Εγώ τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά στο Surface μου και είμαι ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημένος μαζί του. Εννοείται καμία σχέση με την ρετσινιά που είχε κολλήσει στην MS, τον IExplorer. Εδώ μιλάμε για άλλον browser εξ ολοκλήρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μια χαρά είναι ο edge. Έχετε συνηθίσει στα chrome και mozilla 😋😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dnikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, imneckro είπε Edge? Τί είναι αυτό? 16 ώρες πριν, Oxygene είπε Ποιο χρήσιμο θα ήταν ένα άρθρο "Πώς να ξεφορτωθείτε τον Edge" 15 ώρες πριν, Chef_Alexander είπε Ευτυχώς που δεν χρησιμοποιώ τον Edge 15 ώρες πριν, nikgiap είπε Μήπως να δούμε ένα άρθρο πως θα απαλλαγούμε από τον Edge;; comedy awards 2020 στα comments 😁 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από dnikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis_dim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό που με το ζόρι στο περνάνε τα windows στο pc δεν μας έφτανε δηλ; Τώρα και με το ζόρι copy paste;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, imvrios είπε Όποιος δε θέλει τον Edge δε τον χρησιμοποιεί. Κάθε άλλη λέξη περισσεύει. Ο Chromium based Edge είναι ένας πολύ καλός browser. Πολύ βολικό το νέο σύστημα από άποψης παραγωγικότητας, όπου π.χ. στις εφαρμογές του Office ή και αλλού παίρνεις έτοιμο το link και το text για το link αντί να τα φτιάχνεις μόνος σου. Από το tutorial κάτι λείπει γιατί π.χ. στο word το Ctrl+Shift+V δε λειτουργεί. Αλλά λειτουργεί το paste special --> Text Only, όπου κάνει paste απευθείας το link. Αν κάνεις απλό paste, εισάγει το link με το νέο τρόπο. Οπότε το tutorial θέλει συμπλήρωση. Και η Microsoft να συνεχίσει την καλή δουλειά με τις προσθήκες παραγωγικότητας, όπως τα Collections αλλά και το keyboard shortcut για την κλωνοποίηση ενός tab, την απευθείας αποστολή του άρθρου σε άλλη συσκευή κλπ. Αρα ισχυει και το "Όποιος ΘΕΛΕΙ τον Edge τον χρησιμοποιεί. Κάθε άλλη λέξη περισσεύει." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Αρα ισχυει και το "Όποιος ΘΕΛΕΙ τον Edge τον χρησιμοποιεί. Κάθε άλλη λέξη περισσεύει." Εννοείται ότι ισχύει. Όταν λοιπόν θα με δεις σε θέματα για Chrome ή Firefox να γράφω αντίστοιχα ανώριμα (και είμαι ΠΟΛΥ ευγενής) σχόλια λες και με έβαλε κανείς να τους χρησιμοποιήσω με το ζόρι, να μου το επισημάνεις και θα έχεις και δίκιο. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από imvrios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Firefox... που το θυμήθηκες αυτό... ανα πέντε version εμφανίζει και κάποιο memory leak που τον κάνει τον πιο αργό από τους άλλους. κριμα και έκανα και donate παλιά αλλά τον φάγανε οι υπόλοιποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα