Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα σύνδεσης με Gmail, YouTube, Google Docs και άλλες υπηρεσίες της Google

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν πέσει όλα και δεν μπορώ να δω "Idol top 10 auditions that will make you cry"...

FFS δλδ.. ούτε την καραντίνα μας να μη χαρούμε.

Εσείς φέτος Χριστούγεννα που θα κάνετε καραντίνα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλά κάνετε πλακίτσα εσείς, ένα θα σας πώ, σήμερα 5/10 παιδιά δεν μπορούσαν να μπουν στο eclass των σχολείων καθώς οι γονείς δεν μπορούσαν να μπουν στο gmail που είχαν το email που τους έστειλε το σχολείο με τα links για τις τάξης ... όσο περίεργο και αν ακούγετε σε κάποιους ήταν μια πραγματικότητα, ένα απλό παράδειγμα για το πόσο attached έχουμε γίνει με τις υπηρεσίες της google...

• Like 1

2 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Yongin. Αναγκαστικη καραντινα 14 ημερων... Και ειμαι μολις στην 1η :)

Εγώ ρωτούσα ειρωνικά αν είσαι βόρεια Κορέα, γιατί νόμιζα το λεγες έτσι, δεν πίστευα ότι είσαι πράγματι εκεί :D

Διακοπές ή δουλειά αν επιτρέπεται? Πώς είναι εκεί?

1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Εγώ ρωτούσα ειρωνικά αν είσαι βόρεια Κορέα, γιατί νόμιζα το λεγες έτσι, δεν πίστευα ότι είσαι πράγματι εκεί :D

Διακοπές ή δουλειά αν επιτρέπεται? Πώς είναι εκεί?

Χαχαχαχαχα!

Οχι για δουλεια εχω ερθει , θα μεινω κανενα διμηνο...

Γενικα πολυ προσεκτικοι, πολυ τυπικοι και με συνεχεις ενημερωσεις σε κινητα κτλ.

Αλλος κοσμος γενικα, σεβονται κανονισμους και αντιμετωπιζουν τα παντα με σοβαροτητα.

Φαντασου οτι μου εγκατεστησαν στο κινητο μια εφαρμογη οταν εφτασα στο αεροδρομιο και πρεπει 2 φορες την ημερα να στελω αναφορα του πως νιωθω καθως και την θερμοκρασια μου.

Μετα σε ξενοδοχειο καραντινας οπου απαγορευεται να βγουμε απο το δωματιο για 14 μερες , πρωινο , μεσημεριανο και βραδυνο τα αφηνουν εξω απο το δωματιο και ακομα και τα σκουπιδια μας τα αφηνουμε εξω απο το δωματιο συγκεκριμενες ωρες , σε ειδικες σακουλες , ψεκασμενες με ειδικο φαρμακο.

Πρωτο τεστ οταν εφθασα και δευτερο μια μερα πριν τελειωσω απο εδω.

Σαν την ελλαδα το καλοκαιρι ενα πραγμα....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, dimtsef είπε

καλά κάνετε πλακίτσα εσείς, ένα θα σας πώ, σήμερα 5/10 παιδιά δεν μπορούσαν να μπουν στο γουεμπεξ/ζουμ των σχολείων καθώς οι γονείς δεν μπορούσαν να μπουν στο gmail που είχαν το email που τους έστειλε το σχολείο με τα links για τις τάξης ... όσο περίεργο και αν ακούγετε σε κάποιους ήταν μια πραγματικότητα, ένα απλό παράδειγμα για το πόσο ;;->attached<-;; έχουμε γίνει με τις υπηρεσίες της google...

Το να αποθηκεύουν φωτογραφίες από το φβ/ινστα ξέρουν, το να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους, τους συνδέσμους δεν ξέρουν... λίγο πολύ κακο του κεφαλιού τους.

Όταν κατι είναι τόσο σημαντικο προνοείς.

Επεξ/σία από markos9
  • Like 2
  • Confused 1

4 ώρες πριν, JcD είπε

Τσάμπα έβριζα την voda πάλι...αν και αυτούς ποτέ δεν τους βρίζει κάποιος τσάμπα!

Εγώ έβριζα το miui πάντως, ετοίμαζα αγγελία. 

49 λεπτά πριν, dimtsef είπε

καλά κάνετε πλακίτσα εσείς, ένα θα σας πώ, σήμερα 5/10 παιδιά δεν μπορούσαν να μπουν στο eclass των σχολείων καθώς οι γονείς δεν μπορούσαν να μπουν στο gmail που είχαν το email που τους έστειλε το σχολείο με τα links για τις τάξης ... όσο περίεργο και αν ακούγετε σε κάποιους ήταν μια πραγματικότητα, ένα απλό παράδειγμα για το πόσο attached έχουμε γίνει με τις υπηρεσίες της google...

Εδώ δεν έμπαινα στο chromebook και έκανα powerwash νομίζοντας ότι κάτι έχει "αρπάξει" αλλά φευ. 

Ευτυχώς η επαναφορά γίνεται σε 10'. 

1 ώρα πριν, dimtsef είπε

μα αυτο ειπα και εγω.. φαντασου αν πεσει ολο το ιντερνετ, μονο σε λιγες ωρες θα εχει φρικαρει ολος ο κοσμος και θα βγουν στους δρομους ...😆

19 ώρες πριν, totalius είπε

Κ εδώ εχουμε το πιο άκυρο σχόλιο που θα μπορούσε να γινει σε τεχνολογικό Forum .

Ε τι να κάνουμε βρε.  Αφήνω την εγκυρότητα στους εξαρτημένους. 🤣

Σοβαρό θέμα με το gmail πάλι. Στέλνεις email σε λογαριασμούς που υπάρχουν και σου γυρίζει

Το μήνυμά σας δεν παραδόθηκε στο χχχ επειδή η διεύθυνση δεν ήταν δυνατό να βρεθεί ή δεν είναι σε θέση να λαμβάνει αλληλογραφία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...