Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το προβλημα δεν ηταν σ αυτες τις πλατφορμες συγκεκριμενα, ηταν στις πλατφορμες της google που θελαν authentication απ οτι καταλαβα(μαλλον http://accounts.google.com/) πχ το maps επαιζε

σε incognito παιζαν κανονικα οι σελιδες απλα δεν μπορουσες να κανεις login (εβγαζε ο λογαριασμος δεν βρεθηκε)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, splanis είπε

το προβλημα δεν ηταν σ αυτες τις πλατφορμες συγκεκριμενα, ηταν στις πλατφορμες της google που θελαν authentication απ οτι καταλαβα(μαλλον http://accounts.google.com/) πχ το maps επαιζε

σε incognito παιζαν κανονικα οι σελιδες απλα δεν μπορουσες να κανεις login (εβγαζε ο λογαριασμος δεν βρεθηκε)

Αυτό που γράφεις το παρατήρησα στο youtube.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το 2020 με αυτά που ζούμε; Αυτά κάποιοι τα αποφάσισαν και ήρθαν για να μείνουν.

Το youtube πάντως με όλες αυτές τις διαφημίσεις και τη λογοκρισία που έχει προσωπικά μου είναι πλέον αδιάφορο.

Η μόνη χρήσιμη εφαρμογή τους είναι οι maps.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, snips είπε

Αν γίνει σεισμός 10 ριχτερ, αμφιβάλλω αν ιδρώσει το αυτί των "ειδήσεων". Έπεσε το google και έχουμε live coverage ala Διακογιάννης.

Προτεραιότητες ζωής...

Κ εδώ εχουμε το πιο άκυρο σχόλιο που θα μπορούσε να γινει σε τεχνολογικό Forum .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φανταστειτε να πεσει ολο το ιντερνετ για μερικες μερες!!!!
θα φρικαρει ολος ο κοσμος χαχαχα

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, johnbond είπε

Τι σχέση έχει το 2020 με αυτά που ζούμε; Αυτά κάποιοι τα αποφάσισαν και ήρθαν για να μείνουν.

Το youtube πάντως με όλες αυτές τις διαφημίσεις και τη λογοκρισία που έχει προσωπικά μου είναι πλέον αδιάφορο.

Η μόνη χρήσιμη εφαρμογή τους είναι οι maps.

Περα απ τους χάρτες νομίζω οτι το gmail ειναι ακόμα πιο χρήσιμο και εισαι και πιο εξαρτημένος από αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vins είπε

Παντως γενικα υπήρχε κινητικότητα τις τελευταίες μέρες απο πλευρας google σε οτι εχει να κάνει με αποθηκευτικό χώρο, ανενεργους λογαριασμούς κλπ, οπότε δεν ξέρω αν είχε να κάνει και με αυτο

Κάτι που παρατήρησα.

Λίγες ώρες πριν το πέσιμο όταν έστελνες κάτι στο κάδο, σου ζητούσε επιβεβαίωση και σε ενημέρωνε ότι θα αφαιρεθεί από το κάδο σε 30 μέρες.

Την είχαν βάλει όταν το ενεργοποίησαν αυτό πριν λίγο καιρό.

Μετά το πέσιμο πλέον δεν στη βγάζει και τα στέλνει απευθείας στο κάδο χωρίς αυτή την επιβεβαίωση.

Για τους ανενεργούς λογαριασμούς δεν νομίζω να έχει να κάνει κάτι γιατί το όριο είναι 2 χρόνια, οπότε οι διαγραφές ανενεργών θα ξεκινήσουν από το 22.

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...