Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα
εχω κανει μια παραγγελια απο εξωτερικο με  αρκετα υψηλο κοστος και εχει ερθει ελλαδα εχει παραλαβει η acs courier
οταν μπαινω στην σελιδα βλεπω αυτο https://prnt.sc/w2ckb9 αλλα δεν εχει ερθει κανενα courier προσπαθω να τους βρω απο της 9:00 το πρωι αλλα δεν τα εχω καταφερει και απο της 13:00-15:00 το σαββατο.
Μου φαινεται περιεργο το οτι εχει δοθει σε courier και δεν εχει ερθει απο το σαββατο
Οτι δεν το σηκωναν ποτε το ξερω απο το παρελθον !
Οταν πηρα στα κεντρικα μου ειπαν οτι το εχει ο κουριερ πανω του και ειναι περιεργο που δεν το εχω παραλαβη ακομη !

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsoubas είπε

Καλησπερα στην ομαδα
εχω κανει μια παραγγελια απο εξωτερικο με  αρκετα υψηλο κοστος και εχει ερθει ελλαδα εχει παραλαβει η acs courier
οταν μπαινω στην σελιδα βλεπω αυτο https://prnt.sc/w2ckb9 αλλα δεν εχει ερθει κανενα courier προσπαθω να τους βρω απο της 9:00 το πρωι αλλα δεν τα εχω καταφερει και απο της 13:00-15:00 το σαββατο.
Μου φαινεται περιεργο το οτι εχει δοθει σε courier και δεν εχει ερθει απο το σαββατο
Οτι δεν το σηκωναν ποτε το ξερω απο το παρελθον !
Οταν πηρα στα κεντρικα μου ειπαν οτι το εχει ο κουριερ πανω του και ειναι περιεργο που δεν το εχω παραλαβη ακομη !

Αρχικα δεν εχει χαθει το δεμα.
Ολη η Ελλαδα εχει τεραστιο προβλημα,γιατι ολοι εχουν κανει παραγγελιες με οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις.

Υπαρχει τεραστιο προβλημα αυτες τις μερες,εγω στα δικα μου εχω δει βελτιωση ( απο βδομαδα πεσαμε στις 2-3 μερες ) , αλλα τα δικα μου ειναι ολα απο ιδιωτη.

Τα δεματα απο eshop εχουν μεγαλη καθυστερηση,και φυσικα ειναι αυτα τα οποια προκαλουν το προβλημα.

Το δεμα σου καποια στιγμη χρεωθηκε στον  κουριερ,απλα για να φανει οτι "διακινηθηκε".
Πιθανοτατα ειναι  στο καταστημα της Αργυρουπολης.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ανησυχεις κι εγω ειχα κανει παραγγελια απο το εξωτερικο και επι 3-4 μερες φαινοταν οτι ηταν προς παραδοση ,εχε τον νου σου καποια στιγμη θα σου ερθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...