Προς το περιεχόμενο

NEC DVDR 2500A & NERO 6.3

ljimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας γιατί θα τρελαθώ.

Πρίν από μία εβδομάδα αγόρασα από Πλαίσιο το NEC 2500.Oταν κάνω backup ταινίας με το Shrink,όλα λειτουργούν άψογα.Το πρόβλημα αρχίζει όταν προσπαθώ να δουλέψω με το ΝΕRO το 6.Δεν δουλεύει κυριολεκτικά τίποτα.Κάνω copy απο cd σε cd,και στο 61% κολάει.Δημιουργώ image και δεν το ολοκληρώνει.Τι μπορεί να φταίει? Μου έχει δέσει τα χέρια.Δεν μπορώ νά πάρω ούτε backup τα αρχεία μου.Τόσο που σκέφτομαι να ξαναανεβάσω το cdr το LITEON. Το μηχάνημα είναι Ρ4 2.66 - 256 ram -με DVD ASUS.

Δημοσ.

Παράξενο φίλε μου το πρόβλημά σου, και απ'ότι βλέπω από αυτά που λες μάλλον φταίει το nero... Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση και δοκίμασε να βάλεις την τελευταία επίσημη έκδοση firmware 1.07 (αν και μάλλον δεν φταίει αυτό).

Και κάτι ακόμα... όταν λες ''Κάνω copy απο cd σε cd,και στο 61% κολάει. Δημιουργώ image και δεν το ολοκληρώνει.'' εννοείς πως δεν κάνεις onthe fly και ενώ δημιουργεί το image κολλάει (με reader το nec?) ή όταν πάει να γράψει το image κολλάει;;; Άλλης μάρκα δισκάκια δοκίμασες;;;

Δημοσ.

Κι εγώ φίλε έχω την εντύπωση ότι φταίει το nero,γιατί αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα έγραφα από shrink.Για το δεύτερο, το πρόβλημα δημιουργείτε στην αντιγραφή (ή δημιουργία image) και όχι στο κάψιμο.

Τα dvds είναι τα TAYO.To NERO είναι έκδοση ...internet.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1)Απεγκατέστησα το NERO που είχα κατεβάσει από net.

2)Εγκατέστησα το nero 6.3.02 for ΝΕC.(ευτυχώς το μοντέλο πουλάει τρελά, και όλο και κάποιος γνωστός θα το έχει)

3)Εκανα disable το norton antivirus και όλα τα σχετικά που τρέχουν.

4)Εκανα εγγραφή απο dvdr σε image και πάλι στο ίδιο dvdr.(Δηλαδή η ανάγνωση και η εγγραφή έγινε με το NEC,χωρίς να χρησιμοποιήσω το άλλο DVD το ASUS).

Oλα λειτούργησαν τέλεια,έγραψα ταινία, και έκανα αντιγραφή αντιγραμμένου παιχνιδιού ΧΒΟΧ .

Τώρα τι απ΄όλα έφταιξε ......δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...