vasioula1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δε μπορω να πω οτι το ευχαριστήθηκα τόσο 1
lnoldori Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 7:48 ΠΜ, FCastor είπε Ιαπωνική είναι. Όχι ότι και αρκετές από τις Κορεάτικες του Netflix δεν είναι επίσης πολύ καλές. Έχεις δίκιο, για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι κορεάτικη, σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. 1
Vigilante1319 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Oτι καλυτερο εχω δει σε σειρα νοου τζοουκ. Μονο και μονο που με εβαλε να μπω στο τριπακι να ψαξω στο νετ τι λενε και τα σχετικα μπαινει στα τοπ. Ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια σημερα και εφυγε η μερα νερο και το τελευταιο ειχε μια ωρα και 20 λεπτα περιπου . 2
john2gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Η σειρα βασιζεται σε manga που εχει ολοκληρωθει, γι αυτο και εχει ΣΩΣΤΗ ΔΟΜΗ. Την σωζει απιστευτα αυτο το γεγονος. Πχ, στην πρωτη σεζον δειχνει τον Arisu και στο δευτερη σεζον δειχνει την ιδια σκηνη αλλα επικεντρωνεται στο background που ειναι η Usagi. Και οντως, αν πατε στην πρωτη σεζον, η Usagi οντως ειναι στην σκηνη (με το depth of field δεν φαινεται ξεκαθαρα η φατσα της). Απο μονο του αυτο δειχνει οτι ηξεραν τι εκαναν απο την αρχη κι οτι γενικοτερα υπηρχε ενα πλανο. 5
Vigilante1319 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Αν και τελειωσε τελεια δν θα με χαλαγε και μια τριτη με οτι συμπερασμα βγηκε απο το τελος για να μην κανω και σποιλερ
Πανος999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ουτε εγω ευχαριστηθηκα τη 2η σεζον οσο την 1η..Ειχε πιο δεμένο story να το πω κάπως ετσι,αλλα νομιζω οτι η 1η ηταν ενα σκαλι πανω.. Οπως κ να χει,τελειωσε χωρις να το ξεχειλωσουν..!Αξιολογη σειρά! 2
Pseudwnumo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Εξαιρετική σειρά. Έμεινα έκπληκτος με τη 2η σεζόν και πώς κατάφεραν και συμμαζεψαν όλη την ιστορία και έδωσαν και ένα φανταστικό φινάλε! Αδικημένη συγκριτικα με το squid game από άποψη δημοφιλίας
nickmanak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Αρχισα να γουστάρω γιαπωνέζες μετα την ολοκλήρωση και της 2ης σεζόν! Οπότε σιγουρα ειναι μια σειρα που αξίζει! 😁 1
manolis940 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 11:39 ΜΜ, Pseudwnumo είπε Εξαιρετική σειρά. Έμεινα έκπληκτος με τη 2η σεζόν και πώς κατάφεραν και συμμαζεψαν όλη την ιστορία και έδωσαν και ένα φανταστικό φινάλε! Αδικημένη συγκριτικα με το squid game από άποψη δημοφιλίας Εγώ θα έλεγα ότι ειδικά το τέλος είναι που δεν μου άρεσε. Θα περίμενα, κάτι πιο .... έξυπνο. Επίσης το τελευταίο επεισόδειο θα έλεγα ότι με κούρασε κάπως. Πάλι στην 2η season δεν ξεχάσαμε το αφόρητο ιαπωνικό δράμα, καθώς και ότι προσπαθεί να πετάξει επεξηγήσεις μέσα στο σενάριο λες και είμαστε 5χρονα. Παρόλα αυτά η σειρά έχει μία ενδιαφέρουσα πλοκή, χαρακτήρες και αν τα παραπάνω πάντα με έκαναν να μην μπορώ να δω καμία ιαπωνική ταινία ή σειρά, εδώ τα έφαγα στην μάπα και αυτό μάλλον κάτι σημαίνει. Σαν 2η season θα την έλεγα πιο δυνατή απ' την πρώτη, με πιο έξυπνα παιχνίδια κυρίως. Σαν σειρά μου αρέσει που σέβεται τον εαυτό της και μέσα σε 2 κύκλους έκλεισε! Σίγουρα αν δεν την έχει δει κάποιος αξίζει να την ξεκινήσει!
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Απ'ότι διαβάζω ήταν πιστή σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο υλικό, σε πολλά σημεία έως το τέλος της. 3 ώρες πριν, manolis940 είπε τέλος
Arkin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Alice In Borderland[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt10795658/episodes?season=1 Εφυγε νερακι κυριολεκτικα μονορουφι 8 επεισοδια 6 ωριτσες απλα δεν θελεις να το σταματησεις μεχρι να ξεκλειδωσεις ολα τα μυστηρια. Βασισμενο σε manga οι Ιαπωνες ειναι μανουλες σε τετοιο genre και θυμιζει εντονα ενα εξελιγμενο Battle Royale του 2000 μιας και το κεντρικο theme ειναι η επιβιωση καθε χαρακτηρα με καθε κοστος. Σε μια παραλληλη πραγματικοτητα του Τοκυο μεταφερονται οι περισσοτεροι ανθρωποι που ζουν εκει κυριως ηλικιας κατω των 30 και καλουνται να παιξουν παιχνιδια στα οποια αν δεν εκπληρωθει ο στοχος μεσα στο χρονικο διαστημα που δινουν πεθαινουν ολοι και αν καποιος κερδισει περνει 3 μερες ακομα ζωης στον κοσμο μεχρι το επομενο του παιχνιδι για να παρει ακομα 3. Αρκετα ευφυης καποια παιχνιδια αν και εχουμε καθε λογης απο παιχνιδια συναισθηματων μεχρι αντοχης μεχρι εξυπναδας. Το μυστηριο βρισκεται στα υψη και η σειρα αλλαζει αρκετα ειδικα μετα το 4ο επεισοδιο που μεγαλωνει αρκετα το συμπαν του παιχνιδιου με νεους χαρακτηρες και νεα μυστικα. Ως κλασικη Ιαπωνικη σειρα δεν θα μπορουσε να λειπει το ιδιαιτερα μεγαλο δραματικο στοιχειο το εχουν στο αιμα τους και λογο teen χαρακτηρων η καπως μετρια υποκριτικη απο τους περισσοτερους περα απο το υπερβολικο drama queen που ανεφερα καποιων. Ειναι κατι που ξερεις απο πριν ομως οποτε το προσπερνας. Η σειρα σε κραταει σε αναμμενα καρβουνα και σε καθε τελος επεισοδιου σε αφηνει σε αγωνια ωστε να βαλεις το επομενο αμεσα. Καλυψε τις προσδοκιες μου ως προς το μυστηριο και το γενικοτερο sci-fi post apocalyptic theme που κυριαρχει δεν με καλυψε τοσο στο υποκριτικο κομματι και λιγακι στην τρελα καποιων χαρακτηρων αν και οκ βασισμενο σε Ιαπωνικο manga ειναι οποτε δεν το γλιτωνουμε και αυτο. Συνολικα αξιζει μια θεαση δεν θα βαρεθειτε καθολου και θα σας κρατησει 100% και το μυστηριο και οι ιδιαιτεροι κουλ χαρακτηρες. Φυγαμε για δευτερη σεζον. 8.3/10 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Alice In Borderland[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt10795658/episodes?season=2 Τελος και η δευτερη σεζον εφυγε νερακι με αρκετα ανεβασμενο budget φαινεται σε καθε επεισοδιο και μπορω να πω οτι καποια παιχνιδια τα αγαπησα πχ αυτο με τη φυλακη αλλα και αυτο με τους ποντους ηταν αρκετα αξιολογα και εξυπνα το ενα καρο με τους αριθμους προσπαθησε να ειναι εξυπνο μεχρι ενος σημειου αλλα δεν ηταν οσο προσπαθησε να ειναι. Ωραιες οι προσθηκες καποιων νεων χαρακτηρων εχουμε περισσοτερες χοντραδες ομως ειδικα με αυτον τον ρηγα μπαστουνι μας τρελαναν ειπαμε μεχρι ενος σημειου. Οσο για το τελος χμμ δεν ξερω αν περιμενα κατι τετοιο και μου αρεσε και δεν μου αρεσε η εξηγηση εχει καποια θετικα αλλα και αρκετα αρνητικα αν πιασουμε τη συνολικη εικονα σιγουρα ειναι πιασαρικο ομως και αρκετα mindblown ειδικα αν αρχισεις τις θεωριες δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τους Ιαπωνες. Σιγουρα αξιζει να την βαλετε στο προγραμμα απο οτι ξερω η δευτερη σεζον τελειωσε οπως τελειωσε το manga οποτε αν θελουν να φτιαξουν τριτη σεζον θα πρεπει να πανε σε δικο τους σεναριο εκτος αν συνεχισει το manga ο Haro Aso θα δουμε. Συνολικα μου αρεσε ηταν κουλ ειχε μπολικο gore ηταν εξυπνο το ολο concept με μελανα σημεια το teen drama κλασικοι Ιαπωνες και οι υπερβολες σε πολλα σημεια. 8.3/10 Παρακατω καποιες σκεψεις δικες μου για τροφη για το τελος για οποιον θελει να κανει συζητηση να κανουμε καποιες εξηγησεις η υποθεσεις. Spoiler 1]Λοιπον στο τελος εκει στο νοσοκομειο σε καποια φαση ειδα την κοπελα που ηταν φυλακη και ειχε φτιαξει την ομαδα χαμογελασε στον Αρισου. Αυτη ειχε πεθανει στο κελι που εκραγηκε το κεφαλι της. Πως γινεται να ζει? 2]Οσον αφορα τη βλαστηση που ειδαμε στον κοσμο πως εξηγειται? Μετατρεποταν ο κοσμος σε κατι σαν παραδεισο με ολο βλαστηση κτλ? 3]Για τον χρονο που ξεκινησε το παιχνιδι για τον καθενα πιστευω ειναι η διαφορα καποιων εκατοστων του δευτερολεπτου τη στιγμη που επεσε ο μετεωριτης και τη στιγμη που εριξε σε κωμα τον καθε ανθρωπο. 4]Οι πολιτες που βλεπουμε στα παιχνιδια πχ η μπαντα με τους 5 πως γινεται να ειναι ηδη πολιτες εφοσον για τους αλλους ακομα τα παιχνιδια παιζονται? Εχετε σκεφτει πχ να ειναι ανθρωποι απο αλλα ατυχηματα οχι του μετεωριτη που πεθαναν τις προηγουμενες μερες η παλιοτερα σε αλλα σημεια του πλανητη και να εχουν ηδη παιξει το παιχνιδι τους και να εγιναν πολιτες? Γιατι οπως βλεπουμε οσοι ειναι σε κωμα απο τον μετεωριτη ξυπνανε ολοι μαζι στον κοσμο και αναλογα καποια πεθαναν καποιοι ζουν. Υπαρχουν πιστευετε διαφορετικες συνδεσεις στις συνειδησεις πχ 10 ανθρωποι μοιραζονται 1 κοινο path και πχ οι 5 της συναυλιας ενα αλλο? Ολοι οι ανθρωποι που ειναι φιγουρες ποτε εγιναν φιγουρες και πολιτες αυτου του κοσμου? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Arkin
manolis940 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, Arkin είπε Alice In Borderland[Season 2] https://www.imdb.com/title/tt10795658/episodes?season=2 Τελος και η δευτερη σεζον εφυγε νερακι με αρκετα ανεβασμενο budget φαινεται σε καθε επεισοδιο και μπορω να πω οτι καποια παιχνιδια τα αγαπησα πχ αυτο με τη φυλακη αλλα και αυτο με τους ποντους ηταν αρκετα αξιολογα και εξυπνα το ενα καρο με τους αριθμους προσπαθησε να ειναι εξυπνο μεχρι ενος σημειου αλλα δεν ηταν οσο προσπαθησε να ειναι. Ωραιες οι προσθηκες καποιων νεων χαρακτηρων εχουμε περισσοτερες χοντραδες ομως ειδικα με αυτον τον ρηγα μπαστουνι μας τρελαναν ειπαμε μεχρι ενος σημειου. Οσο για το τελος χμμ δεν ξερω αν περιμενα κατι τετοιο και μου αρεσε και δεν μου αρεσε η εξηγηση εχει καποια θετικα αλλα και αρκετα αρνητικα αν πιασουμε τη συνολικη εικονα σιγουρα ειναι πιασαρικο ομως και αρκετα mindblown ειδικα αν αρχισεις τις θεωριες δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τους Ιαπωνες. Σιγουρα αξιζει να την βαλετε στο προγραμμα απο οτι ξερω η δευτερη σεζον τελειωσε οπως τελειωσε το manga οποτε αν θελουν να φτιαξουν τριτη σεζον θα πρεπει να πανε σε δικο τους σεναριο εκτος αν συνεχισει το manga ο Haro Aso θα δουμε. Συνολικα μου αρεσε ηταν κουλ ειχε μπολικο gore ηταν εξυπνο το ολο concept με μελανα σημεια το teen drama κλασικοι Ιαπωνες και οι υπερβολες σε πολλα σημεια. 8.3/10 Παρακατω καποιες σκεψεις δικες μου για τροφη για το τελος για οποιον θελει να κανει συζητηση να κανουμε καποιες εξηγησεις η υποθεσεις. Απόκρυψη περιεχομένων 1]Λοιπον στο τελος εκει στο νοσοκομειο σε καποια φαση ειδα την κοπελα που ηταν φυλακη και ειχε φτιαξει την ομαδα χαμογελασε στον Αρισου. Αυτη ειχε πεθανει στο κελι που εκραγηκε το κεφαλι της. Πως γινεται να ζει? 2]Οσον αφορα τη βλαστηση που ειδαμε στον κοσμο πως εξηγειται? Μετατρεποταν ο κοσμος σε κατι σαν παραδεισο με ολο βλαστηση κτλ? 3]Για τον χρονο που ξεκινησε το παιχνιδι για τον καθενα πιστευω ειναι η διαφορα καποιων εκατοστων του δευτερολεπτου τη στιγμη που επεσε ο μετεωριτης και τη στιγμη που εριξε σε κωμα τον καθε ανθρωπο. 4]Οι πολιτες που βλεπουμε στα παιχνιδια πχ η μπαντα με τους 5 πως γινεται να ειναι ηδη πολιτες εφοσον για τους αλλους ακομα τα παιχνιδια παιζονται? Εχετε σκεφτει πχ να ειναι ανθρωποι απο αλλα ατυχηματα οχι του μετεωριτη που πεθαναν τις προηγουμενες μερες η παλιοτερα σε αλλα σημεια του πλανητη και να εχουν ηδη παιξει το παιχνιδι τους και να εγιναν πολιτες? Γιατι οπως βλεπουμε οσοι ειναι σε κωμα απο τον μετεωριτη ξυπνανε ολοι μαζι στον κοσμο και αναλογα καποια πεθαναν καποιοι ζουν. Υπαρχουν πιστευετε διαφορετικες συνδεσεις στις συνειδησεις πχ 10 ανθρωποι μοιραζονται 1 κοινο path και πχ οι 5 της συναυλιας ενα αλλο? Ολοι οι ανθρωποι που ειναι φιγουρες ποτε εγιναν φιγουρες και πολιτες αυτου του κοσμου? Γενικά και εμένα το τέλος με ξενέρωσε αφάνταστα. Το θεωρώ πολύ κλισέ για κάτι τόσο καλογραμμένο. Καλά το teen drama και στις δύο season ήταν σαν να σε σφάζουν αργά με μαχαίρια.... Πάντως και εμένα μου έχουν δημιουργηθεί παρόμοιες απορίες θα τις εκφράσω απαντώντας στις δικές σου....Πρέπει βέβαια να ρίξω μια ματιά στο τέλος κάτι που δεν προλαβαίνω να κάνω στο διάλειμμα μου. Spoiler 1) Η κοπέλα που πέθανε ζει: Δεν ξέρω κατά πόσο στο τέλος έχει γίνει πραγματικά ένας συνδυασμός της πραγματικότητας και δεν είναι απλά ένα όνειρο. Ο Arishu απ' όσο θυμάμαι, θυμάται την Usagi αλλά εκείνη όχι. Έχει περάσει καιρός που το έχω δει και δεν θυμάμαι αν εμφανίστηκαν κι άλλοι που ενδεχομένως στον whatever κόσμο πέθαναν σε παιχνίδι ή απ' τον Ρήγα Μπαστούνι ή κάπως αλλιώς γενικά. 2) Βλάστηση Για τον πραγματικό μιλάμε η για τον whatever που μπορεί να είναι όνειρο ή μια παράλληλη πραγματικότητα. Γιατί για το 2ο οκ. It is what it is και όλα δικαιολογούνται. 3) Μάλλον ναι. 4) Που βρέθηκαν οι πολίτες; Αν ισχύει το 3 μπορεί να ήταν πολύ πιο κοντά στην έκρηξη και αν τους χτύπησε ο μετεωρίτης έστω και 10 δεύτερα πιο πριν λόγο του ότι στον whatever κόσμο ο χρόνος περνάει πιο αργά να πρόλαβαν και να έπαιξαν και να κέρδισαν τις θέσεις τους. Εδώ όμως γεννιούνται και άλλα ερωτήματα. Ποιοι ήταν οι πρώτοι πολίτες; Τα έφτιαξαν ή τα βρήκαν έτοιμα; 1
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, manolis940 είπε Γενικά και εμένα το τέλος με ξενέρωσε αφάνταστα. Το θεωρώ πολύ κλισέ για κάτι τόσο καλογραμμένο. Καλά το teen drama και στις δύο season ήταν σαν να σε σφάζουν αργά με μαχαίρια.... Πάντως και εμένα μου έχουν δημιουργηθεί παρόμοιες απορίες θα τις εκφράσω απαντώντας στις δικές σου....Πρέπει βέβαια να ρίξω μια ματιά στο τέλος κάτι που δεν προλαβαίνω να κάνω στο διάλειμμα μου. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1) Η κοπέλα που πέθανε ζει: Δεν ξέρω κατά πόσο στο τέλος έχει γίνει πραγματικά ένας συνδυασμός της πραγματικότητας και δεν είναι απλά ένα όνειρο. Ο Arishu απ' όσο θυμάμαι, θυμάται την Usagi αλλά εκείνη όχι. Έχει περάσει καιρός που το έχω δει και δεν θυμάμαι αν εμφανίστηκαν κι άλλοι που ενδεχομένως στον whatever κόσμο πέθαναν σε παιχνίδι ή απ' τον Ρήγα Μπαστούνι ή κάπως αλλιώς γενικά. 2) Βλάστηση Για τον πραγματικό μιλάμε η για τον whatever που μπορεί να είναι όνειρο ή μια παράλληλη πραγματικότητα. Γιατί για το 2ο οκ. It is what it is και όλα δικαιολογούνται. 3) Μάλλον ναι. 4) Που βρέθηκαν οι πολίτες; Αν ισχύει το 3 μπορεί να ήταν πολύ πιο κοντά στην έκρηξη και αν τους χτύπησε ο μετεωρίτης έστω και 10 δεύτερα πιο πριν λόγο του ότι στον whatever κόσμο ο χρόνος περνάει πιο αργά να πρόλαβαν και να έπαιξαν και να κέρδισαν τις θέσεις τους. Εδώ όμως γεννιούνται και άλλα ερωτήματα. Ποιοι ήταν οι πρώτοι πολίτες; Τα έφτιαξαν ή τα βρήκαν έτοιμα; Spoiler 1] Εχει ακουστει κατι τετοιο για συγχωνευση borderland+real κοσμοι? Θυμηθηκα μονο αυτη την κοπελα απο τη φυλακη ηταν στο διαδρομο και λεω μα καλα αυτη πεθανε στο παιχνιδι στη φυλακη στο κελι πως γινεται να ζει εκει σκαλωσα μιας και στην αρχη που εξηγει ποιοι πεθαναν μετα τον μετεωριτη λεει τους βασικους που πεθαναν στα παιχνιδια που γνωρισαμε τσοτα καρουμπε κτλ. 2] Μιλαω για την borderland με την πλουσια βλαστηση παντου οσο περναγαν οι μερες μεταμορφωνεταν σε κατι σαν παραδεισο. Δεν νομιζω οτι ειδαμε παραλληλη πραγματικοτητα αφησαν να εννοηθει οτι ηταν κατι σαν καθαρτηριο ολο αυτο που ειδαμε αλλα ολα ειναι πιθανα. 4] Για το 4 και ετσι να ηταν δεν σημαινει οτι ηδη επαιξαν τα παιχνιδια ολα και με φιγουρες ωστε εγιναν πολιτες στο τελος? Για αυτο με πηγε το μυαλο οτι ηταν πεθαμενοι ανθρωποι οχι απο τον μετεωριτη αλλα γενικα απο ολη την Ιαπωνια που μπορει και να πεθαναν παλιοτερα και γενικα στο lore ολοι πανε στην borderland οταν βιωσουν μια στιγμη επικειμενου θανατου. Μονο ετσι μπορω να εξηγησω ολο αυτο με τους πρωτους πολιτες. Δεν πρεπει να ειδαμε βαλε κουπα την γυναικα και ρηγα καρο ο δικηγορος στην πραγματικη ζωη οποτε ισως στεκει ολο αυτο δεν ηταν πολιτες απο τον μετεωριτη δηλαδη ειχαν πεθανει σε αλλη χρονικη στιγμη σε αλλο γεγονος. Οπως και η μπαντα με τον κιουμα δεν τους δειχνει νομιζω να ειναι εκει που πεφτει ο μετεωριτης. Εικασιες βεβαια ολα αυτα αλλα ετσι στεκει ολο αυτο οτι η borderland ειναι κατι παγκοσμιο. Δηλαδη η μπαντα + βαλε κουπα + ρηγας καρο που ηταν πολιτες εχουν πεθανει παλιοτερα παλι στο τοκυο μιας και εκει βρισκονται στον αλλο κοσμο και εχουν παιξει το δικο τους παιχνιδι και απλα τωρα ειναι πολιτες. Οι 2 στο τελος ο μπαντα και ο αλλος που αποδεχτηκαν την προσκληση στο τελος να γινουν πολιτες θα ειναι game master σε παιχνιδια αλλων που θα παιξουν αργοτερα σε αλλα ατυχηματα επικειμενου θανατου στο τοκυο. Στεκει ολο αυτο που σκεφτηκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα