Zerg13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Πως μπορειτε και βλεπετε σειρες στα κινεζικα; Δεν παλευεται... το αρχισα γιατι το ειδα απο εσας εδω και το εκλεισα στο μισο επεισοδιο...μετρια πλοκη περα και απο τα κινεζικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, Zerg13 said: Πως μπορειτε και βλεπετε σειρες στα κινεζικα; Δεν παλευεται... το αρχισα γιατι το ειδα απο εσας εδω και το εκλεισα στο μισο επεισοδιο...μετρια πλοκη περα και απο τα κινεζικα Τα Ιαπωνικά είναι μια χαρά. 4
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Thresh είπε Τα Ιαπωνικά είναι μια χαρά. Ξερεις Ιαπωνικα; Το προβλημα της γλωσσας λεω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Zerg13 said: Ξερεις Ιαπωνικα; Το προβλημα της γλωσσας λεω... Γιατί ξέρω Γαλλικά/Ισπανικά/Γερμανικά/κτλπ? Υπότιτλοι υπάρχουν, το αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό που ακούς, είναι τελείως υποκειμενικό. 1
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί ξέρω Γαλλικά/Ισπανικά/Γερμανικά/κτλπ? Υπότιτλοι υπάρχουν, το αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό που ακούς, είναι τελείως υποκειμενικό. Στην Μουσικη, που και εκει παιζει ρολο θα μπορουσα να δεχτω το «μου αρεσει αυτο που ακουω». Αλλα η ταινια δεν ειναι μουσικη. Πρεπει να καταλαβαινεις τι ακους ασχετα αν σου αρεσει. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Zerg13
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ξερεις Ιαπωνικα; Το προβλημα της γλωσσας λεω... Τοσα χρονια anime, κατι μαθαμε μαν μου :P
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Τοσα χρονια anime, κατι μαθαμε μαν μου Μεταγλωτισμενα εβλεπα εγω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, Zerg13 said: Στην Μουσικη, που και εκει παιζει ρολο θα μπορουσα να δεχτω το «μου αρεσει αυτο που ακουω». Αλλα η ταινια δεν ειναι μουσικη. Πρεπει να καταλαβαινεις τι ακους ασχετα αν σου αρεσει. Άποψή σου, δεν σημαίνει ότι ισχύει. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν ήσουν κουφός... 1
Zerg13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Thresh είπε Άποψή σου, δεν σημαίνει ότι ισχύει. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν ήσουν κουφός... Ακριβως γιατι ακουω, δεν θελω να βλεπω τις ταινιες σαν κουφος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Γούστα είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι...
Papakaliati Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ακριβως γιατι ακουω, δεν θελω να βλεπω τις ταινιες σαν κουφος. Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε να ταξιδεύεις και σε χώρες που δεν μιλάς την γλώσσα, γιατί πάλι θα είσαι σαν κουφός... Οι ταινίες / σειρές για σένα λοιπόν είναι αμερικανικες / βρετανικές / ελληνικές / αυστραλέζικες παραγωγές και τίποτα άλλο;
Zerg13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε να ταξιδεύεις και σε χώρες που δεν μιλάς την γλώσσα, γιατί πάλι θα είσαι σαν κουφός.. Γιαυτο υπαρχουν και οι ξεναγοι, τα ταξιδιωτικα γραφεια. Αν δεν τα χρησιμοποιησεις, και δεν μιλαει κανεις Αγγλικα, ναι εισαι σαν αναπηρος. Και εχω ταξιδεψει αρκετα 12 χωρες τουλαχιστον
Papakaliati Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Γιαυτο υπαρχουν και οι ξεναγοι, τα ταξιδιωτικα γραφεια. Αν δεν τα χρησιμοποιησεις, και δεν μιλαει κανεις Αγγλικα, ναι εισαι σαν αναπηρος. Και εχω ταξιδεψει αρκετα 12 χωρες τουλαχιστον Όχι ρε μαν, ξεναγοί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο, και σίγουρα ποτέ ταξιδιωτικά γραφεία! Και να μην μιλάνε Αγγλικά, γλώσσα του σώματος, αυτά είναι τα καλύτερα... Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνεις την γλώσσα, και σίγουρα δεν σε κάνει "ανάπηρο"... Έχω φυσική αποστροφή στα μεταγλωττισμένα, δεν πιστεύω ότι μπορεί ένας κλεισμένος σε ένα στούντιο να αποδώσει το όραμα του ηθοποιού / σκηνοθέτη / δημιουργού.
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δε ξέρω αλλά την είδα άνετα στα Ιαπωνικά και δε με πείραξε καθόλου. Αντίθετα ΔΕΝ μπορώ να δω με την ίδια... άνεση...ταινία στα Γερμανικά ή Γαλλικά. *btw μικρός ήξερα να μετράω μέχρι το 10 ιαπωνικά - λόγω πολεμικής τέχνης τότε
Πανος999 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/1/2021 στις 6:58 ΜΜ, 7nisiotis είπε Δε ξέρω αλλά την είδα άνετα στα Ιαπωνικά και δε με πείραξε καθόλου. Αντίθετα ΔΕΝ μπορώ να δω με την ίδια... άνεση...ταινία στα Γερμανικά ή Γαλλικά. *btw μικρός ήξερα να μετράω μέχρι το 10 ιαπωνικά - λόγω πολεμικής τέχνης τότε Ιτς νι σαν σι?? Χαχα.. Me too.. Η σειρουλα ειναι πολυ δυνατη! Ειναι απ τις λιγες που με ειχε κερδίσει απ το τρειλερ..! Αγωνια εχει, ανατροπή εχει! Μια χαρα ολα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα