logitech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ότι δοκίμασα τη μητρική Asus tuf b550 με τον ryzen 2600x και σε εμένα δουλεύει κανονικά τον αναγνώρισε κατευθείαν το bios. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από logitech 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το είχες ψάξει ή είσαι τυχερός; Έχω δει να δουλεύει η σειρά 2000 και σε άλλες μητρικές 550 (πχ b550m mortar-wifi). Είναι κρυφό μυστικό όπως φαίνεται . Καλού κακού μην περάσεις νεότερη έκδοση Bios . Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από NiKoSmile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε μου να σου πω την αλήθεια είχα τον ryzen 3600 επάνω σε αυτή τη μητρική και τον 2600x επάνω σε μία gigabyte η οποία έβγαλε πρόβλημα και πήγε για αντικατάσταση. Ψάχνοντας στο skroutz έβλεπα ότι για ένα εικοσάρικο πήγαινα σε παλιότερο chipset με pcie-3 και ένα παλικάρι στα σχόλια στο skroutz έλεγε ότι δοκίμασέ τον 2600x πάνω σε μία μητρική b550 και ότι δουλεύει μία χαρά. Έτσι το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει μία χαρά και θα τον αφήσω πάνω στην asus μιας και μου έκατσε κουτί αφού κέρδισα και το pci express 4 και πιο καινούργιο chipset. Τώρα όσον αφορά το ryzen το 3600 θα τον βάλω πάνω σε μία Gigabyte B550 Gaming X την οποία την έχω παραγγείλει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από logitech 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, logitech είπε Έτσι το δοκίμασα και εγώ και δουλεύει μία χαρά και θα τον αφήσω πάνω στην asus μιας και μου έκατσε κουτί αφού κέρδισα και το pci express 4 και πιο καινούργιο chipset. Όχι ακριβώς. O 2600Χ δεν έχει pci-e 4.0 (έχει pci-e 3.0), μόνο οι Ryzen 3000,5000 έχουν. Τα pci-e lanes βγαίνουν από τον επεξεργαστή και τα διαχειρίζεται η μητρική. (Αντιστοίχως αν βάλεις τον 3600 πάνω σε μια Β450/X470 μητρική δεν έχεις pci-e 4.0 γιατί η μητρική δίνει/διαχειρίζεται pci-e 3.0). Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από TopCLR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά το σκέφτηκα ότι κρατάω για κανένα χρόνο ακόμα το 2600x επάνω με την xfx rx570 8gb και σε κανένα χρόνο αλλάζω cpu και βάζω μία από τις εκάστοτε κάρτες που θα βγαίνουν τότε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω mobo. Πάντως με έναν πρόχειρο και γρήγορο έλεγχο που έκανα ίδια mobo RAM η διαφορά ήταν ανάμεσα στους επεξεργαστές ο ένας ήταν ο 2600x και ο άλλος ήταν ο 3600 και κάρτα γραφικών η rx 5500 xt στο gta 5 ήμουν κάτω περίπου στα 15 fps ωστόσο δεν επιβεβαιώνω κάτι γιατί ήταν ένας γρήγορος έλεγχος Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από logitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα