Προς το περιεχόμενο

[Vr Headset]Oculus Rft S 376€ Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να υπάρχει νόημα να το πάρει κάποιος όταν κυκλοφορεί το Oculus Quest 2 σε αυτή την τιμή, το 64GB.

*Από Amazon προφανώς και όχι από Skroutz.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ.

To quest 2 πολύ ανώτερο σε όλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κάποιος στο παλιό μοντέλο. Με μια τιμή στα 250 ευρώ θα το σκεφτόμουν 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Metaksas είπε

Αν τυχον το πηρες, μπορεις να ακυρωσεις και να το παρεις 25 ευρω φτηνοτερα απο Αγγλικο αμαζον. Στο αμερικανικο μαλιστα εχει 250ευρω, αλλα με δασμους και μεταφορικα φτανει τελικη για Ελλαδα, 375€ και απο εκει. Αν βαλεις ομως και κανενα φλασακι, θα βγει φτηνοτερο, δεν το δοκιμασα για να σου πω τελικη τιμη.

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή είναι μονόδρομος για PCVR αλλά δυστυχώς έχει φάει discontinue από την Oculus. Το Quest 2 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση γιατί πρέπει να δεσμευτείς με Facebook login και για να γίνει όσο άνετο είναι το rift s, θες elite strap που ανεβάζει την τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αν τυχον το πηρες, μπορεις να ακυρωσεις και να το παρεις 25 ευρω φτηνοτερα απο Αγγλικο αμαζον. Στο αμερικανικο μαλιστα εχει 250ευρω, αλλα με δασμους και μεταφορικα φτανει τελικη για Ελλαδα, 375€ και απο εκει. Αν βαλεις ομως και κανενα φλασακι, θα βγει φτηνοτερο, δεν το δοκιμασα για να σου πω τελικη τιμη.

Με το  στικάκι δλδ;; Το είδα και στο Amazon Uk αλλά όταν τελειώσει το έτος και φτάσει 2021 να ερθει δεν ξέρω τι παίζει με δασμούς. 

εγω το θέλω πιο πολύ για να δοκιμάσω το pcvr για χαβαλέ με κανένα phasmaphobia, και το Alyx.  

Επεξ/σία από Metaksas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...