geokok Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Γεια, έχω μία ηχογραφημένη συναυλία (δική μου φυσικά) από ένα md. Η ποιότητα είναι καλή αλλά χρειάζομαι να ανεβνάσω λίγο τα prima. Ένας φίλος μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω το sound forge. Το βρήκα και εγώ αλλά είναι πολύ δύσκλο. Βρήκα το manual αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποια απάντηση...υπάρχει λοιπόν κανένας πιο έυκολος οδηγός ή κανένα site σχετικά με το sound processing; Ευχαριστώ
vagpap Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Αν θες να ανεβάσεις απλά τα πρίμα, τότε όλο και κάποιο EQ έχει και το SoundForge... Για το αποτέλεσμα τώρα.... αυτό είναι άλλη ιστορία... Το EQ μπορεί από την μία στιγμή στην άλλη να γίνει από καταπληκτικό εργαλείο σε καταστροφή... Θέλει ψάξιμο, frequency analysis και βεβαίως πειραματισμό. http://www.sharingthegroove.org θα βρεις πολύ πράμα στα fora εκεί
Verso Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 To Sound Forge einai kataplhktiko.Ftanei na asxolh8eis perissotero apo oti me ena aplo wave editor.Yparxei kai kalo equalizer gi'ayto poy 8eleis.An xreiazesai boh8eia steille pm
Kserolas Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Tha anoikseis ena audio track me to sound forge meta pas DX Favorites -> Recreate by Plug-In name pata yes meta pali DX Favorites -> Sonic Foundry -> exeis Paragraphic, Parametric, Graphic, ExpressFX Graphic EQ kai ayta xoris extra plugins H pigene Proccess -> EQ -> .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.