Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Στο YouTube βλέπω πολύ ωραία πράγματα που κάνουν όπως που επισκευάζουν κονσόλες πχ εδώ, υπολογιστές στο any repair και με ενθουσιάζει πάρα πολύ. Όπως και ο Woz που είδα φωτογραφίες του και μια ταινία του 1980 ή 1990.

Θέλω την βοηθεία σας παρακαλώ.

Που μπορώ να βρω μαθήματα είτε βίντεο είτε βιβλία για να μάθω και εγώ να επισκευάζω; Έχω μια παλιά βιντεοκονσόλα και θα ήθελα να προσπαθήσω να το φτιάξω και εγώ. Επίσης, τον παλιό μου υπολογιστή AMD 64 Athlon την μητρική του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexgr10 είπε

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Στο YouTube βλέπω πολύ ωραία πράγματα που κάνουν όπως που επισκευάζουν κονσόλες πχ εδώ, υπολογιστές στο any repair και με ενθουσιάζει πάρα πολύ. Όπως και ο Woz που είδα φωτογραφίες του και μια ταινία του 1980 ή 1990.

Θέλω την βοηθεία σας παρακαλώ.

Που μπορώ να βρω μαθήματα είτε βίντεο είτε βιβλία για να μάθω και εγώ να επισκευάζω; Έχω μια παλιά βιντεοκονσόλα και θα ήθελα να προσπαθήσω να το φτιάξω και εγώ. Επίσης, τον παλιό μου υπολογιστή AMD 64 Athlon την μητρική του.

Βασικά το βλέπω λίγο δύσκολο να μάθεις απο το 0. Συνήθως έχουν τεχνολογικό υπόβαθρο όλοι αυτοί και άπειρες ώρες προσωπικού χρόνου σε δοκιμές. 

Αν σε ενδιαφέρει να ψάξεις, η σχολή που τα διδάσκει είναι η σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ψάξε σχετικά βιβλία). Αναλώσιμα και εργαλεία ευτυχώς, στην Αττική υπάρχουν άπειρα και φθηνά.

Τα βασικά που σου χρειάζονται για να ξεκινήσεις είναι ενα καλό πολύμετρο και καλάι , κολλητήρι κλπ

Αν θες να ασχοληθείς για να φτιάξεις φθηνά τις 2 συσκευες που έχεις, δεν αξίζει. Αν θες να ασχοληθείς για να μάθεις στον ελευθερο χρόνο σου, ως γενική γνώση, σαφώς αξίζει. Απόσβεση του χρόνου δεν θα κάνεις ποτέ όμως.

To επαγγελματικό μέλλον των ηλεκτρονικων για όσους είναι πραγματικά καλοί, είναι θεωρώ καλό. Μπορούν να ασχοληθούν:

• με επισκευές κάθε είδους ηλεκτρονικών με πλακέτες (τηλεοράσεις, πλυντήρια κλπ)
  • με επισκευές πλακετών/εγκεφάλων αυτοκινήτων
  • και σύντομα  με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και υβριδικά

(όλα τα παραπάνω έχουν εντελώς αναλώσιμα ηλεκτρονικά και τεράστιο κόστος αντικατάστασης )

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...