roblox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πείτε εναν Ιντελ επεξεργαστη που να κουμπώνει σε αυτη τη μητρικη και την ψυχτρα του. Κεφαλαιο 500 ευρω Επίσης, ο https://www.skroutz.gr/s/16313582/Corsair-Force-MP510-1-9TB.html κουμπώνει στη μητρική? Η ραμ κανουν bottleneck απο αποψη ταχυτητας? Θα αγορασω τον σκληρο και υπάρχει περιθωριο για 200ευρω για ραμ. Το 500αρικο παραπανω ειναι αποκλειστικα για τον επεξεργαστη και την ψυχτρα του. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από roblox
niko13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, roblox είπε Πείτε εναν Ιντελ επεξεργαστη που να κουμπώνει σε αυτη τη μητρικη και την ψυχτρα του. Κεφαλαιο 500 ευρω Επίσης, ο https://www.skroutz.gr/s/16313582/Corsair-Force-MP510-1-9TB.html κουμπώνει στη μητρική? Η ραμ κανουν bottleneck απο αποψη ταχυτητας? Θα αγορασω τον σκληρο και υπάρχει περιθωριο για 200ευρω για ραμ. Το 500αρικο παραπανω ειναι αποκλειστικα για τον επεξεργαστη και την ψυχτρα του. Μην το σκεφτεσαι καν.. Με τα χρηματα που αναφερεις φτιαχνεις καινουργιο pc.Eπισης τι gpu εχεις? Μπορει να ειναι αργα αλλα βλεπω 1080 4gb?! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 1
roblox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Οποτε με budget 500+300+200 = 1000 τι υπολογιστη φτιαχνω? Με δεδομενο οτι την 1080 την κραταω. 1
niko13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε θες κατι πανω απο αυτο.. Παλι 6 cores 12 threads θα εισαι αλλα με ddr4, μεγαλυτερες ταχυτητες cpu , γενικα πιο συγχρονο συστημα. Να πας σε i7 10700 με +150 ευρο δεν νομιζω πως αξιζει.Ειναι κακη εποχη για αγορες ετσι κ αλλιως.. Αν θες κ extra cpu cooler https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-White.html Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από niko13 1
roblox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Από τη στιγμη που εχω τα λεφτα 500 CPU 300 ΜP5 200 ΡΑΜ, γιατι να μην παω σε κατι καλύτερο? Απλως θελω να ξερω αν κουμπώνουν στη mobo μου.
niko13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, roblox είπε Από τη στιγμη που εχω τα λεφτα 500 CPU 300 ΜP5 200 ΡΑΜ, γιατι να μην παω σε κατι καλύτερο? Απλως θελω να ξερω αν κουμπώνουν στη mobo μου. H mobo σου ειναι του 2011..απο καινουργιο hardware δεν κουμπωνει τιποτα. Εχεις ηδη απο τους καλυτερους cpu που μπορεις να βαλεις, οποτε δεν εχει νοημα αυτο που ψαχνεις. Αν διαθετεις τετοιο ποσο χιλιες φορες φτιαξε καινουργιο.. 1
elpenor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είναι καλή ιδέα να κρατήσεις τη μητρική που έχεις. Είχα και εγώ ένα 980Χ με Χ58 μητρική, ακόμα και ένας επεξεργαστής των 150 ευρώ είναι ποιο γρήγορος και καίει το 1/3 του ρεύματος. Για να μη συζητήσω για τις σημερινές μητρικές που τρέχουν 32GB RAM dual channel στα 3800 ή και 4400 για πλάκα ενώ με την X58 το 1333 tripple channel μία μου δούλευε μία έχανε το ένα channel. Άσε το πόσο γρήγορα είναι τα USB στις σημερινές μητρικές, καμία σύγκριση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω ακριβώς τη χρήση που κάνεις αλλά θα σου πω τρία πράγματα να έχεις υπόψη. α. Όλα αυτή τη στιγμή είναι overpriced λόγω lockdown και γιορτών, να περιμένεις 1 μήνα να πέσουν οι τιμές. β. Το ένα PC που έχω με επεξεργαστή 90 ευρώ (τις κανονικές μέρες) και μητρική των 65 ευρώ είναι πιο γρήγορο και καλύτερο από όλες τις απόψεις από τον 980Χ που είχα. γ. Ο 3700Χ + 32GB Ballistix που χρησιμοποιώ στο main είναι ασύλληπτα πιο γρήγορος από τον 980X, φαντάσου να περιμένεις λίγο να πάρεις κανένα 5800Χ τι διαφορά θα δεις... Τέλος φυσικά ο NVME δεν μπαίνει στη μητρική σου... εδώ και SATA SSD να βάλεις θα πηγαίνει πολύ πιο αργά από ότι σε μία σημερινή μητρική των 100 ευρώ. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από elpenor 1
roblox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δεν με πειραζει να χαλασω κατι παραπανω λογω εποχης. Θελω με το 1000αρικο να παρω κατι χρησιμο και και να χτισω το αφορολογητο μου. μην φαω τζαμπα προστιμο. 16 μερεσ μενουν. Μια προταση μομπο για να κουμπωσουν ολα αυτα?
elpenor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να σου προτείνω τι να αγοράσεις πρέπει να δώσεις κάποιες πληροφορίες, υπάρχει και ειδικό μέρος στο forum για αυτό που τις αναφέρει. Τι χρήση κάνεις; Παιχνίδια; Προγράμματα και αν ναι ποια; Στα 1000 ευρώ θέλεις 2TB NVME (δεν αξίζουν τόσο) ή ένα NVME 1tb και ένα SSD 1tb ή και με ένα tb μόνο είσαι ok; Να έχεις υπόψη σου ότι αν δεν έχεις αλλάξει τροφοδοτικό εδώ και 11 χρόνια θα πρέπει να πάρεις καινούργιο ακόμα και αν είχες το καλύτερο της εποχής. Επίσης δεν πήρε σήμερα παράταση 2 μήνες το αφορολόγητο λόγο ειδικών περιστάσεων; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από elpenor
roblox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Ποσό που διαθέτουμε :1000 Χρήση υπολογιστή :browsing, game development unity, multimedia Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:oli i Adobe, oli i Autodesk, zbrush Unity Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?kommati -kommati me paypal h visa Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Apo texnikoys 7 λεπτά πριν, elpenor είπε Επίσης δεν πήρε σήμερα παράταση 2 μήνες το αφορολόγητο λόγο ειδικών περιστάσεων; Τώρα το ακουω αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα