lactate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω μια καφετιέρα επειδή πίνω αρκετό καφέ στο σπίτι. Θα ήθελα τα φώτα σας. Γενικά όλη αυτή η ιστορία με τις κάψουλες λίγο με ζαλίζει, οπότε μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό; Γενικά την θέλω με το σκεπτικό ότι θα μπορώ να φτιάχνω πιο ωραίο καφέ από ότι να ζεσταίνω γάλα στο φουρνάκι και να το ανακατέβω με κουταλάκι. Να αγοράζω δλδ έναν καφέ από κάπου που μαρέσει να τον βάζω στην καφετιέρα και that's it. Τι κόστος να υπολογίζω για μια νορμαλ καφετιέρα; Παίζει να υπάρχει καμία που να κάνει και αυτό το ωραίο ζεστό αφρόγαλα που κάνουν έξω; 2
greekfragma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 αν σε ζαλίζει και η κάψουλα αντίο ζωή. κάτσε με ένα απλό μάτι και μπρίκι ή μια καφετιέρα γαλλικού. μη το κάνεις και εδώ 2μήνες να αποφασίσεις όπως στο άλλο με τη μηχανή σε προειδοποιώ 1 2
udroxoos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, lactate είπε Σκέφτομαι να αγοράσω μια καφετιέρα επειδή πίνω αρκετό καφέ στο σπίτι. Θα ήθελα τα φώτα σας. Γενικά όλη αυτή η ιστορία με τις κάψουλες λίγο με ζαλίζει, οπότε μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό; Γενικά την θέλω με το σκεπτικό ότι θα μπορώ να φτιάχνω πιο ωραίο καφέ από ότι να ζεσταίνω γάλα στο φουρνάκι και να το ανακατέβω με κουταλάκι. Να αγοράζω δλδ έναν καφέ από κάπου που μαρέσει να τον βάζω στην καφετιέρα και that's it. Τι κόστος να υπολογίζω για μια νορμαλ καφετιέρα; Παίζει να υπάρχει καμία που να κάνει και αυτό το ωραίο ζεστό αφρόγαλα που κάνουν έξω; Αδερφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πόσο βάσανο να βάζεις κάψουλα στο μηχανάκι και μετά να πρέπει να την πετάς κιόλας! Και δεν αναφέρω καν ότι πρέπει να πατάς και εκείνο το κουμπί για να ξεκινήσει...
someone- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο, πιο εύκολο ακομα και απο τις κάψουλες ειναι να τον παραγγέλνεις και να στον φέρνουν σπίτι. ρε φιλε αλήθεια τώρα αν σου φαίνεται βουνό το να βάζεις την κάψουλα να πατας το κουμπί και να την πετας αστο, ακομα και ο φραπες πιο βαβουρα θα σου ειναι.
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, lactate είπε Γενικά όλη αυτή η ιστορία με τις κάψουλες λίγο με ζαλίζει Δε γινεται πιο απλο μαν,παρε κανα barista να στα φτιαχνει.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, someone- είπε πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο, πιο εύκολο ακομα και απο τις κάψουλες ειναι να τον παραγγέλνεις και να στον φέρνουν σπίτι. ρε φιλε αλήθεια τώρα αν σου φαίνεται βουνό το να βάζεις την κάψουλα να πατας το κουμπί και να την πετας αστο, ακομα και ο φραπες πιο βαβουρα θα σου ειναι. Το νερό το ξέχασες!!!Δυσκολεύει το πραγμα.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, lactate είπε Γενικά όλη αυτή η ιστορία με τις κάψουλες λίγο με ζαλίζει, οπότε μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό; Πολλή σπαρίλα διακρίνω.. το πας για καραβίσιο!
rafa1919 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Το καλύτερο αντικαταθλιπτικό είναι αυτά τα σχόλια! 3
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Παρά ταύτα να πούμε και καμιά πρόταση σε περίπτωση που ο τιές τελικά θελήσει να το πατήσει... (λέμε τώρα...) Τσίμπα καμιά nespresso που μπορείς να βρεις κάψουλες παντού, είναι το πιο απλό και οικονομικό που μπορώ να σκεφτώ https://www.skroutz.gr/s/14541860/Delonghi-Nespresso-Essenza-Mini-Bundle-Red.html?from=catspan#reviews και καθάρισες (ελπίζω δηλαδή.. γιατί δεν είναι λίγο να πατήσεις το κουμπί! ) Πάτα το Κιμ!
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, lactate είπε Σκέφτομαι να αγοράσω μια καφετιέρα επειδή πίνω αρκετό καφέ στο σπίτι. Θα ήθελα τα φώτα σας. Γενικά όλη αυτή η ιστορία με τις κάψουλες λίγο με ζαλίζει, οπότε μήπως υπάρχει κάτι πιο απλό; Γενικά την θέλω με το σκεπτικό ότι θα μπορώ να φτιάχνω πιο ωραίο καφέ από ότι να ζεσταίνω γάλα στο φουρνάκι και να το ανακατέβω με κουταλάκι. Να αγοράζω δλδ έναν καφέ από κάπου που μαρέσει να τον βάζω στην καφετιέρα και that's it. Τι κόστος να υπολογίζω για μια νορμαλ καφετιέρα; Παίζει να υπάρχει καμία που να κάνει και αυτό το ωραίο ζεστό αφρόγαλα που κάνουν έξω; Το γάλα δεν το ζεσταίνουμε στο φουρνακι. Εγώ το βάζω στο αερόθερμο ακριβώς δίπλα, εκεί ψήνω και μπριζόλες και πολλά άλλα, όλα τα κρύα βγάζει και όλα τα μαχαιρωνει.
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Το γάλα δεν το ζεσταίνουμε στο φουρνακι. Εγώ το βάζω στο αερόθερμο ακριβώς δίπλα, εκεί ψήνω και μπριζόλες και πολλά άλλα, όλα τα κρύα βγάζει και όλα τα μαχαιρωνει. Περιμενα κατι καλυτερο απο σενα.
gsisr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) βρες γυναίκα-άντρα να στον φτιάχνει. μάθε την-τον να σε ταΐζει κιόλας μη κάψεις καμιά θερμίδα. edit: να μη μας πούνε και σεξιστές, παλιομοδίτες Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από gsisr
lactate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή κάπου μάλλον χαθήκαμε. Απλά ξέρω την καφετιέρα που βάζεις εσύ τον καφέ όχι σε κάψουλα κανονικά. Με τις κάψουλες σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε πάντα να ψάχνω να τις βρω ενω με τον χυμα καφε φιλτρου θα τον εβρισκα απο παντου. αυτο εννοουσα. και ότι θέλω γενικά κάτι απλό, όχι κάτι υπερπαγωγές που βλέπω με 400 ευρώ αυτό Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από lactate
G.bar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Επειδή κάπου μάλλον χαθήκαμε. Απλά ξέρω την καφετιέρα που βάζεις εσύ τον καφέ όχι σε κάψουλα κανονικά. Με τις κάψουλες σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε πάντα να ψάχνω να τις βρω ενω με τον χυμα καφε φιλτρου θα τον εβρισκα απο παντου. αυτο εννοουσα. και ότι θέλω γενικά κάτι απλό, όχι κάτι υπερπαγωγές που βλέπω με 400 ευρώ αυτό Πλέον βρισκείς κάψουλες παντού και σε μεγάλη ποικιλία, δεν είναι όπως πριν 5 χρόνια που έπρεπε αναγκαστικά να παραγγείλεις Νεσπρεσο. Ο,τι πιο γρήγορο και βολικό πλέον. Με 50€ κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. 1
gsisr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 αμα παρεις nespresso με μια παραγγελία απ το κινητό τις έχεις σπίτι σου την άλλη μέρα. επίσης για nespresso υπάρχουν κάψουλες σε όλα τα σούπερ μαρκετ από άλλους κατασκευαστές, jakobs, starbucks και άλλους που είναι συμβατές με τη μηχανή. αν πάρεις dolce gusto στο σούπερ επίσης βρίσκεις πάντα κάψουλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα