xristos97 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Εμενα ηταν η αγαπημενη μου χρονια, αν και δυσκολη. Ο λογος; Αποδεικνυει ακομη μια φορα το ποσο ανευθυνοι ειμαστε για τις πραξεις μας. Δεν θα επρεπε να την ξεχασουμε, αντιθετα πρεπει να μαθουμε απο αυτη. Αν και χλωμο. 1
WizeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, moican είπε Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό στην πλειοψηφία του κόσμου. Υπάρχουν δεισιδαίμονες και αυτοί που δεν μπορούν ή βαριούνται να αναλύσουν και να αξιολογήσουν σωστά αλλά οι περισσότεροι πιστεύω, καταλήγουν πως το 2020 ανέδειξε σοβαρά θέματα και σε παγκόσμιο εύρος. Πιστεύω πως οι συντριπτικά περισσότεροι, μπορούν να δουν τα πραγματικά κακά θέματα που αναδείχθηκαν και να μην μείνουν στο πότε έγινε αυτό. Από τις αιτίες που είχαμε τόσους θανάτους και μόνο, το ‘20 ήταν μια όντως φορτωμένη χρονιά. Εννοώ για τη γενικότερη νοοτροπία που λέει "άντε να φύγει το 2020, στον αγύριστο κλπ" χωρίς να υπάρχει συνειδητοποίηση του τι πήγε στραβά, γιατί πήγε στραβά, πως θα το αποφύγουμε κλπ. Νομίζω είναι τεράστια αυτή η μερίδα του κόσμου. Και αν βάλεις όπως λες και εσύ για τους δεισιδαίμονες... πάει ξεφύγαμε...
efo355 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vaiosss είπε Βιάζεσαι πολύ τότε, γιατί έρχονται πολύ χείροτερες χρονιές μετά το '20. Δεν βιάζομαι. Απλά λέω για αυτά που έχουμε ζήσει όχι ότι υποτίθεται ότι θα ζήσουμε. Αν θες τη γνώμη μου είμαι 36 χρόνων και μπορώ να εκφέρω γνώμη ουσιαστικά για τρεις δεκαετίες. Τη δεκαετια του 2000 είχαμε την τρομοκρατία, την δεκαετία του 10 με 20 είχαμε οικονομική κρίση μαζί με τρομοκρατία και το 20 με 30 από ότι φαίνεται θα έχουμε οικονομική κρίση τρομοκρατία και πανδημία. Οπότε όχι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για την επόμενη δεκαετία. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από efo355
suspiria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Kostasspil είπε Αν ο Samuel Jackson δεν πει ούτε μια φορά motherf***er, μισές δουλειές (680) Samuel L Jackson - You wanna play games motherfucker? - YouTube
nikosjc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, kondoras είπε Για το NetFlix ήταν εξαιρετική χρονιά πάντως, πάντα τέτοια θα ήθελαν. 15 ώρες πριν, Aprile είπε Ο θάνατος των αιθουσών είναι τεράστια κέρδη για το Netflix. Εγώ θα έλεγε το αντίθετο! Ο κινηματογράφος δεν είναι άμεσος αντίπαλος του netflix. Αντίθετα οι αρκετές πλατφόρμες που άνοιξαν και αναγκάστηκαν να επιταχύνουν το στήσιμο τους λόγω πανδημίας, είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές του. Έτσι, μπορεί εφήμερα το netflix να κέρδισε κόσμο, γιατί δεν υπήρχαν άμεσα οι εναλλακτικές, σύντομα όμως θα έχουν στηθεί όλες οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες, με πραγματικά κινηματογραφικό υλικό, πλαισιωμένο με σειρές και λοιπό υλικό και εκεί το netflix θα έχει πρόβλημα.
Ghost.Dog Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δεν τον χωνεύω καθόλου τα τελευταία χρόνια τον Σαμουήλ. Πολλή βαρυμαγκιά, μούρη, αντριλίκι και "κακό παιδί". Ούτε τίποτα σπουδαίο είναι σαν ηθοποιός, αν εξαιρέσεις οτι δέχεται τυφλά να παίξει ότι σιχαμένο ρόλο του δώσουν. Οπως η αθλιότητα στο Hateful 8. Βεβαια αμα εχεις και τη φάτσα του 'εξαποδω' τι άλλο να παίξεις ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα