Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ένα παλιό λάπτοπ που έχουν χαλάσει τα πλαστικά και η οθόνη οπότε αναγκάζομαι να το συνδέω σε άλλη οθόνη που έχω για να κάνω τη δουλεία μου. Σκέφτηκα πως θα μου ήταν βολικό να πάρω τα parts του όπως έιναι και να τα βάλω σε ένα κουτί ώστε να μου είναι και πιο εύκολο στη μεταφορά και στο χώρο που πιάνει, δεν γνωρίζω όμως αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Έχει κάποιος ιδέα πάνω σε αυτό; Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Panos.Powers
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Panos.Powers είπε

Καλησπέρα έχω ένα παλιό λάπτοπ που έχουν χαλάσει τα πλαστικά και η οθόνη οπότε αναγκάζομαι να το συνδέω σε άλλη οθόνη που έχω για να κάνω τη δουλεία μου. Σκέφτηκα πως θα μου ήταν βολικό να πάρω τα parts του όπως έιναι και να τα βάλω σε ένα κουτί ώστε να μου είναι και πιο εύκολο στη μεταφορά και στο χώρο που πιάνει, δεν γνωρίζω όμως αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Έχει κάποιος ιδέα πάνω σε αυτό; Ευχαρίστω πολύ!

Γίνεται π.χ.

https://www.youtube.com/watch?v=e3fnsGHe8eE

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις (χωρίς να το έχω κάνει απλά έχω δεί αντίστοιχα videos) είναι να προσέξεις αν έχει κάποιον αισθητήρα  - αντάπτορα π.χ. στους μεντεσέδες που κλείνει η οθόνη και πρέπει να τον μεταφέρεις και αυτόν  ή να κάνεις κάποιο hack για να μην μπαίνει ας πούμε σε sleep mode.

ή γενικά αν έχει κάτι ιδιαίτερο (καμία άλλη καλωδιοταινία που θα πρέπει να την μεταφέρεις και αυτήν, σύνδεση με το πληκτρολόγιο που αν βλέπει ότι δεν υπάρχει θα προκαλεί πρόβλημα κτλ)

Για να κερδίσεις όμως σε χώρο και εύκολη μεταφορά είτε θα πρέπει να φτιάξεις κάποιο custom κουτί είτε να βρείς κάποιο μικρό που να χωράει όλα τα parts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...