Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έρχεται ο φίλος μου που είναι φαντάρος την τέταρτη και φθάνει με το κτελ. Επειδή δεν εχει την δυνατότητα  να πάρει ταξί και θέλει να αποφύγει τα ΜΜΜ αμα παω να τον παρω εγω και στειλω 4 (παροχη βοηθειας) ειμαι καλυμμενη ?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι παροχη βοηθειας απο την αλλη το πρωτο ατομο εισαι που θα το κανεις;

2 minutes ago, dimitrala said:

Καλησπέρα έρχεται ο φίλος μου που είναι φαντάρος την τέταρτη και φθάνει με το κτελ. Επειδή δεν εχει την δυνατότητα  να πάρει ταξί και θέλει να αποφύγει τα ΜΜΜ αμα παω να τον παρω εγω και στειλω 4 (παροχη βοηθειας) ειμαι καλυμμενη ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

δεν νομιζω οτι αυτο ειναι παροχη βοηθειας απο την αλλη το πρωτο ατομο εισαι που θα το κανεις;

Το πρωτο ατομο δεν ειμαι σιγουρα απλα ψαχνω εναν τροπο ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες να φαω προστιμο :P

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitrala είπε

αμα παω να τον παρω εγω και στειλω 4 (παροχη βοηθειας) ειμαι καλυμμενη ?

δεν νομίζω Άλλωστε δεν αξίζει  το πρόστιμο σε μια στραβή Βάλτου τα χρήματα σε λογαριασμό να πάρει ταξί αν αυτά είναι το πρόβλημα 

Δημοσ.
5 minutes ago, dimitrala said:

Το πρωτο ατομο δεν ειμαι σιγουρα απλα ψαχνω εναν τροπο ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες να φαω προστιμο :P

αποφυγη σημειων που την στηνουν.πχ εθνικη δεν εχω δει ποτε μπλοκο.β..πρωινες ωρες ειναι καλυτερα.πιο επικινδυνα μετα τις 9 το βραδυ

αποφυγη κεντρικων δρομων.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dimitrala είπε

βαλε 2 πηγαινε σε καποιο σουπερ κοντα στο κτελ ψωνισε 2-3 πραγματα για να εισαι καλλυμενη σε ελεγχο..

Δημοσ.

Αμα βαλουμε λινκ με παρανομο λογισμικο το θεμα κλειδωνει,αλλα αμα γραφουμε τροπους με τους οποιους μπορουμε να παρανομησουμε χωρις να μας πιασουν δεν τρεχει μια .

Μη ξεχασετε να κραξετε την κυβερνηση για το πως χειριζετε το θεμα κορωνοιος,οπως τουρισμος,μμμ κλπ

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, manzana είπε

Κάλεσε στο 1520 και θα ενημερώσουν επισήμως και με λεπτομέρειες για το πώς θα είσαι καλυμμένη σε περίπτωση ελέγχου.

https://www.grtimes.gr/ellada/koronoios-sto-1520-kai-ochi-sto-100-gia

Και άμα καταφέρεις να πιάσεις γραμμή σφύρα μου...

Δουλεύουν 9 με 15:00 και ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι γραμμές είναι κατηλλημένες

Ακόμα περιμένω απάντηση από το mai που τους έστειλα εδώ και 1 βδομάδα. Να μην πω που με γράψανε.

Θέλω να μετακινηθώ απο την νέα χρονιά εκτός περιφέρειας για να πάω να πάρω την νυν σύντροφό μου και δεν ξέρω τι @@χαρτο να κάνω.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις φτάνουν, η δεν έχουν καμία νομική ισχύ;

Τα μπατσόνια νίπτουν τα χέρας τους καθώς σου λένε πρέπει να γίνεται αλλά απευθύνσου στο 1520.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cumulus είπε

Αμα βαλουμε λινκ με παρανομο λογισμικο το θεμα κλειδωνει,αλλα αμα γραφουμε τροπους με τους οποιους μπορουμε να παρανομησουμε χωρις να μας πιασουν δεν τρεχει μια .

Μη ξεχασετε να κραξετε την κυβερνηση για το πως χειριζετε το θεμα κορωνοιος,οπως τουρισμος,μμμ κλπ

Πρωτα απ ολα δεν ψαχνω τροπο να παρανομοσω ρωταω αν καλυπτομαι απο καπου... οσο για την κυβερνηση περα απο αυτα που ανεφερες υπαρχουν τοσα αλλα για τα οποια μπορεις να την κραξει ο οποιοσδηποτε. Και στο  Κατω κατω οχι δεν το χειριζεταο καθολου καλα... ουτε εγω φταιω για την κατασταση που επικρατει που απλα θελω να παω να παρω τον φιλο μου απο το κτελ τον οποιο εχω να δω μηνες, ουτε ο οποιοσδηποτε ο οποιος θελει να κανει μια απλη βολτα... Αν η υγεια ειχε εξοπληστει σωστα και ειχαν γινει οι σωστες κινησεις αυτη την στιγμη δεν θα χρειαζοταν να ρωταω για το πως μπορω να παω να παρω τον φιλο μου απο τα κτελ..

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cumulus είπε

Μην τρελαίνεσαι, δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι έχουν αφήσει στη διακριτική μας ευχέρεια το θέμα της τήρησης των οδηγιών.

Αν ο σκοπός τους ήταν η καθολική τήρηση, δε θα ήταν έτσι τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, piiii είπε

Ακόμα περιμένω απάντηση από το mai που τους έστειλα εδώ και 1 βδομάδα. Να μην πω που με γράψανε.

Θέλω να μετακινηθώ απο την νέα χρονιά εκτός περιφέρειας για να πάω να πάρω την νυν σύντροφό μου και δεν ξέρω τι @@χαρτο να κάνω.

Τα μπατσόνια νίπτουν τα χέρας τους καθώς σου λένε πρέπει να γίνεται αλλά απευθύνσου στο 1520.

και εγω προσπαθω αλλα δεν... και στην αστυνομια μονο που δεν μου το εκλεισαν στην μουρη...

2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μην τρελαίνεσαι, δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι έχουν αφήσει στη διακριτική μας ευχέρεια το θέμα της τήρησης των οδηγιών.

Αν ο σκοπός τους ήταν η καθολική τήρηση, δε θα ήταν έτσι τα πράγματα.

οποτε αυτο ειναι το θεμα ετσι? να μην μπορεισ να κανεισ μια βολτα, να μην μπορεισ να δεις τον συντροφο σου κτλ κτλ οχι να υπαρχει σωστο συστημα υγειας ετσι? οχι να κανουμε περισσοτερα τεστ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, piiii είπε

Συγνώμη αλλά η γραμμή είναι 24ωρη και 1 φορά που χρειάστηκε να καλέσω για να ενημερωθώ σχετικά με το θέμα των μετακινήσεων, η αναμονή ήταν στο 3λεπτο-4λεπτο και ήταν απόλυτα εξυπηρετικοί κι ενημερώθηκα ορθά κι επίσημα.

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/1520-auto-einai-o-tetrapsifios-arithmos-gia-tous-polites/?amp=true

Εδώ αναφέρεται και η 24ωρη λειτουργία.

Επεξ/σία από manzana
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimitrala είπε

Πρωτα απ ολα δεν ψαχνω τροπο να παρανομοσω ρωταω αν καλυπτομαι απο καπου... οσο για την κυβερνηση περα απο αυτα που ανεφερες υπαρχουν τοσα αλλα για τα οποια μπορεις να την κραξει ο οποιοσδηποτε. Και στο  Κατω κατω οχι δεν το χειριζεταο καθολου καλα... ουτε εγω φταιω για την κατασταση που επικρατει που απλα θελω να παω να παρω τον φιλο μου απο το κτελ τον οποιο εχω να δω μηνες, ουτε ο οποιοσδηποτε ο οποιος θελει να κανει μια απλη βολτα... Αν η υγεια ειχε εξοπληστει σωστα και ειχαν γινει οι σωστες κινησεις αυτη την στιγμη δεν θα χρειαζοταν να ρωταω για το πως μπορω να παω να παρω τον φιλο μου απο τα κτελ..

Να παρονομησεις ψαχνεις με "νομιμο" τροπο ,εξαλλου οπως λενε οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο .Αμα ανοιξει καμια θεση στον ΠΟΥ κανε αιτηση γιατι βλεπω οτι μια ακομη ειδικος παει χαμενη εδω μεσα .Η κυβερνηση σε ενα εξαμηνο κατα τη γνωμη σου επρεπε να εχει φτιαξει την υγεια που ειναι χαλια τα 40 τελευταια χρονια και μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν να φοροδιαφυγουν και θελουν εργα με τα χρηματα των αλλων παντα .Βεβαια σου ξεφευγει το γεγονος οτο ολα τα κρατη του κοσμου,ακομα και η Σουηδια τωρα εχουν προβλημα με την υγεια ,αλλα ο λαικισμος καλα κραταει.Αμα δεν εχει 10 ευρω ο φιλος για ταξι να στα δωσω εγω ρε κοριτσι μου.

• Sad 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cumulus είπε

Να παρονομησεις ψαχνεις με "νομιμο" τροπο ,εξαλλου οπως λενε οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο .Αμα ανοιξει καμια θεση στον ΠΟΥ κανε αιτηση γιατι βλεπω οτι μια ακομη ειδικος παει χαμενη εδω μεσα .Η κυβερνηση σε ενα εξαμηνο κατα τη γνωμη σου επρεπε να εχει φτιαξει την υγεια που ειναι χαλια τα 40 τελευταια χρονια και μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι ψαχνουν να φοροδιαφυγουν και θελουν εργα με τα χρηματα των αλλων παντα .Βεβαια σου ξεφευγει το γεγονος οτο ολα τα κρατη του κοσμου,ακομα και η Σουηδια τωρα εχουν προβλημα με την υγεια ,αλλα ο λαικισμος καλα κραταει.Αμα δεν εχει 10 ευρω ο φιλος για ταξι να στα δωσω εγω ρε κοριτσι μου.

14 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ειχε πολυ παραπανο απο 6 μηνες για να φτιαξει την υγεια η κυβερνηση και η καθε κυβερνηση αλλωστε τα τελευται 40 χρονιας οπως ανεφερες οι ιδιοι και ιδιοι κυβερνανε και βασικα αυτοι που εσυ υποστηριζεις τωρα οτι δν μπορουν σε 6 μηνες να φτιαξουν την υγεια ειναι και αυτοι που την εχουν καταστεψει εδω και χρονια. Επισης αν δινανε και καποια απο τα λεφτακια παραπανω στην υγεια (ναι απο αυτα που δωσανε στα ΜΜΕ για να τους γλυφουν λεω) ισως ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα ..ποιοσ ξερει..  Και ναι ρε φιλε θελω να παω να παρω τον φιλο μου που εχω να τον δω τοσους μηνες καθως ειναι κομμενες οι αδειες για τους απλους φανταρους αλλα ολοι οι μονιμοι μια χαρα μπαινοβγαινουν στα στρατοπεδα... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...