Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Αρχικά τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου:
-Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz   3.60 GHz
- Motherboard: STRIX B250F GAMING
- RAM: 2x8GB
-GPU: Nvidia geforce 1070
Το πρόβλημα είναι το εξής. Οταν παίζω PUBG,CS:GO κτλ. ο υπολογιστής κάνει απροειδοποιητα επανεκίνηση παρόλο που εχω βάλει σαν επιλογή να μην κάνει αυτόματη επανεκινηση σε περίπτωση σφάλματος.  Μόνο οταν παίζω League Of Legends λειτουργει κανονικά. Δοκίμασα format αλλά τ πρόβλημα παραμένει. Εψαξα λίγο παραπάνω και ανακάλυψα οτι δεν αναγνώριζε την μια Ram. Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τα slots 1 και 2 δεν αναγνωρίζουν τις Ram. Μόνο στην 3 και 4. Δοκίμασα να λειτουργήσω τον υπολογιστή με τις 2 ram στα slots 3 και 4. Στο League of Legends παλι κανενα προβλημα. Στο pubg αμεσως εκανε επανεκινηση. Τα σφαλματα που μου βγάζει ειναι τα εξης:
-Η έναρξη της περιόδου λειτουργίας "OWEtKernelLogger" απέτυχε με το ακόλουθο σφάλμα: 0xC0000022
-Η έναρξη της περιόδου λειτουργίας "Cloud Files Diagnostic Event Listener" απέτυχε με το ακόλουθο σφάλμα: 0xC0000022.
Το τροφοδοτικό το είχε ελέγξει τεχνικός με πολύμετρο και μου είπε οτι λειτουργεί κανονικά. 
Eυχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια

1.png

2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

φιλε μου εχεις ψαξει καθολου το error? με ενα προχειρο search https://neosmart.net/wiki/0xc0000022/ δες εδω, επισης απο θερμοκρασιες πως εισαι; 

θερμοκρασίες ειναι 50-64 περίπου στο pubg. στο λινκ αυτο λεει για καποιο application αν εχει τ σφαλμα αυτο. το θεμα ειναι αυτα τα δυο που μου βγαζει εμένα "OWEtKernelLogger" "Cloud Files Diagnostic Event Listener" δεν ξερω τι ειναι ή που μπορώ να τα βρω για να κάνω τα βήματα που λεει το αρθρο. Οσο για το Process Monitor εκει λεει να περιμενεις να σου εμφανιστει το error για να το δεις. Εμένα δεν με προειδοποιει. Απλα κανει επανεκινηση ο υπολογιστής. Αυτα τα συμβάντα τα βρήκα απο το "Προβολή Συμβάντων". Συγγνώμη αν κανω πολλές ερωτήσεις ή αν ειναι αυτονόητες αλλα δεν γνωριζω και πολλα

Επεξ/σία από prince0fhell
Δημοσ.

Ένα τέτοιο χαζό (απότομο κλείσιμο και επανεκκίνηση χωρίς error) μου έκανε σε ένα σύστημα που άλλαξα μνήμες και έφταιγε ο ότι φόρτωνα xmp για να πιάσω την ταχύτητα της μνήμης αλλά ή οι μνήμες δεν άντεχαν ή η μητρική δεν τις διάβαζε σωστά. Το αποτέλεσμα, ενώ φόρτωνε κανονικά, στα καλά καθούμενα και χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο μου έκλεινε και ξεκινούσε μόνο του. Όταν άφηνα τις μνήμες στο default, έπεφταν σε χαμηλότερη ταχύτητα αλλά δεν έκανε επανεκκινήσεις.

Εγώ στην θέση σου θα το έψαχνα με τις ram. Βάλτες και άσε μόνο την μία και δες πως θα πάει. Αν κάνει πάλι reset βγάλτην και βάλε την άλλη και ξανά δοκιμή. Επίσης αν έχεις ανεβασμένες τις μνήμες από το bios (δεν αναφέρεις ποιες είναι και σε τι ταχύτητα χρονίζονται), βάλτες στο default.

Τέλος, καλά είναι να κατεβάσεις κανένα διαγνωστικό cd π.χ. το hirens ή το ubcd, να το μεταφέρεις σε cd/dvd ή usb και να μπουτάρεις από αυτό. Έχουν στο αρχικό μενού το memtest86. Βάλε την μια μνήμη και κάνε ένα πλήρες τεστ, να πάει δηλαδή στο 100% και να συμπληρωθούν 2 ή 3 κύκλοι. Επανέλαβε με την άλλη μνήμη. Αν αρχίσει να εμφανίζει σε κάποια μνήμη κόκκινα errors σημαίνει ότι η μνήμη έχει πρόβλημα και θέλει αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...