EternumSpace Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, εχω τρελαθει με αυτη την κατασταση. Απο το πουθενα εφαγε μπαν για 14 μερες το main account μου χωρις να υπαρχουν αποδειξεις και η πλακα ειναι οτι το μπαν λεει οτι ληγει στις 19 οκτωβριου του 2020 Δηλαδη καθαρο τρολλαρισμα. Και σαν να μην εφτανε αυτο, ειχα 3 διαφορετικους λογαριασμους χαμηλου λεβελ, μπορεσα και επαιξα περιπου ενα δυωρο με τριωρο πρωτο μου τα μπαναρουν και αυτα, χωρις λογο, χωρις να με εξηγησουν το γιατι και χωρις να μου εμφανιστει η καρτελα που αναφερει τα στοιχεια... Εχω εδω και δυο μερες που εχω στειλει τικετ και απλα με εχουν γραψει στα παλια τους τα παππουτσια... Μου φαινεται παρα πολυ υποπτο αυτο. Παρακατω παραθετω 2 φωτογραφιες για να δειτε τι εννοω.. Υπαρχει καποιος που το εχει βιωσει αυτο ;; Καποια αποψη βρε παιδια?? Ευχαριστω.. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από EternumSpace
Brandtobrand Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Καλά τώρα πλέον κάνουν ban και με το παραμικρό. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Σε έφαγα να του πεις του άλλου μετά από kill, bullying σου απαντάνε. Ο μαύρος να πεις, και ρατσιστής και bullying. Εδώ διέκοψαν ολόκληρο παιχνίδι στο champions league για απρεπή και καλά έκφραση, τι να λέμε τώρα. 1
EternumSpace Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε Καλά τώρα πλέον κάνουν ban και με το παραμικρό. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Σε έφαγα να του πεις του άλλου μετά από kill, bullying σου απαντάνε. Ο μαύρος να πεις, και ρατσιστής και bullying. Εδώ διέκοψαν ολόκληρο παιχνίδι στο champions league για απρεπή και καλά έκφραση, τι να λέμε τώρα. Εγω αδερφε κολλαω στο γεγονος οτι λεει οτι το μπαν θα φυγει στις 19 οκτωβριου του 2020 Υποθετω προκειται για λαθος... Δεν εξηγεται αλλιως.. 1
Alastor192 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Καλά τώρα πλέον κάνουν ban και με το παραμικρό. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Σε έφαγα να του πεις του άλλου μετά από kill, bullying σου απαντάνε. Ο μαύρος να πεις, και ρατσιστής και bullying. Εδώ διέκοψαν ολόκληρο παιχνίδι στο champions league για απρεπή και καλά έκφραση, τι να λέμε τώρα. Αφου μπαναραν 4 account του OP και αυτος παει για πεμπτο,σημαινει οτι εχουν κερδισει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα