Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα προκατασκευασμένο υπολογιστή  HP Pavilion Power Desktop 580-1xx   με αυτά τα χαρακτηριστικά 

Η μητρική που φοράει ειναι η odense2-k (αν και δεν είμαι σίγουρος :( )

1459973999_.png.36b9d19c79289e4da9c742530fe73aea.png

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι συμβατός με 

RAM Patriot Pv416g320c6k Viper 4 Series 16gb (2x8gb) Ddr4 3200mhz Black/red Dual KIT - Μνημη ram (PER.559340) (e-shop.gr)

με αυτή τις μνήμες. Δεν με νοιάζει αν τις συγχρονίζει σε μικρότερη συχνότητα αλλά απλά θέλω να λειτουργούν.  Οι μνήμες που φοράει πάνω είναι συχρονισμένες στα 2400mhz και σπάνια 1 φορα την βδομάδα μου πετάει μπλε οθόνες μετά από έλεγχος στις μνήμες μου εμφάνισε ότι υπάρχει πρόβλημα. για αυτό σκέφτομαι την αναβάθμιση. Αν κάποιος ξέρει να μου πει ευχαριστώ :(.

Επεξ/σία από fockos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι η μητρικη σου επειδη απο οσο ειδα βγενει μονο για intel επεξεργαστες. Καποια σαν αυτη, μου φαινετε πιο λογικο να ειναι η σωστη(την βρηκα απο το "καρτα συστηματος" που εχεις 8399 1.00). 

Στο site λεει οτι υποστιριζει PC4-19200 = ddr4 2400mhz ram σε 4 και 8gb sticks και μεχρι 16gb στο συνολο.

Αν μπορεις βρες τα timings απο το cpu-z και αγορασε 2400mhz ram με ιδια timings. Νομιζω θα εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να λειτουργει σωστα.

edit: 

Αν δεν κανεις αυτο με τα timings τουλαχιστον διαλεξε 2400mhz ram και οχι 3200mhz που θα ειναι και πιο φτηνες.

Επειδη μολις ειδα οτι τις εχει σε προσφορα αυτες που διαλεξες, μπορεις να τις παρεις και ο θεος βοηθος :P Λογικα δεν θα εχει θεμα αλλα ποτε δεν ξερεις με τα prebuilt που εχουν δικες τους μητρικες.

Επεξ/σία από mike.hatz
παραπανω πληροφοριες
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...