NickGR84 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Είχα χρόνια account εδώ, αλλά μιας και είχα καιρό να μπω, είπα να φτιάξω ένα καινούριο. (ξανα)χάρηκα λοιπόν! Μένω στο Αιγάλεω, είναι να βάλω σύνδεση τώρα και αναρωτιέμαι ποιον πάροχο να επιλέξω. Έκανα ένα σαφάρι στους περισσότερους. Ενδιαφέρομαι για 50άρα ή 100άρα, αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι ποιοτική η γραμμή(καλό snr, χαμηλός αριθμός σφαλμάτων κλπ). Γνωρίζω ότι -Ο ΟΤΕ έχει DSLAM Ιερά Οδό 273, αλλά φοβάμαι μη μου φέρουν από εκεί. -Η Vodafone έχει εμφανώς καλύτερες τιμές, από ότι μου είπαν δικιές της καμπίνες, αλλά δε μου λένε πόσο κοντά ακριβώς. -Διαβασα εδώ μέσα ότι η WIND έχει δικές της υποδομές στην περιοχή; Τι θα μου προτείνατε εσείς value for money(ίσως όσοι μένουν κ στην περιοχή χρόνια μπορούν να βοηθήσουν); Μένω κοντά στην Πλατεία Εσταυρωμένου Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από NickGR84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο και απο το dslam του παροχου που δινει στο αιγαλεω εφοσον μιλαμε για vdsl και σε ολες τις περιπτωσεις απο την ιδια καμπινα αφου μονο ενας παροχος εχει ανα περιοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Από ότι βλέπω οι περισσότερες καμπίνες είναι τις wind, έχει του OTE κάνα δυο λίγο πιο πάνω από το screen που έβγαλα, οπότε από άποψη υποστηρίξεις αν παίρνεις vdsl από καμπίνα τις wind έχεις τότε περισσότερες πιθανότητες να μείνεις ευχαριστημένος από αυτή σε περίπτωση βλάβης. Από ταχύτητα δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά. http://fttxgr.eu/map 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 εσυ παιρνεις απο μια συγκεκριμενη καμπινα δεν διαλεγεις.ασχετως παροχου ουτε σε ταχυτητα αλλαζει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickGR84 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τέλεια. Πολύ δυνατή σελίδα, δεν την ήξερα. ΟΤΕ και WIND άρα οι υποψήφιοι! Θεωρητικά, καλύτερα είναι να έχεις WIND για να μη μπουκώνει τόσο η καμπίνα από τις πολλές συνδέσεις, ειδικά με τις τηλεδιασκέψεις τώρα με τον covid-19 φαντάζομαι. Δε νομίζω να έχει και τόση διαφορά πάντως OTE με WIND. Σίγουρα vodafone στην περιοχή αυτή δεν αξίζει και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ιδανικά πρέπει να δεις ποιας εταιρίας είναι η καμπίνα που παίρνεις ίντερνετ. Αν τον γράφει στο κουτί πάνω στην κολόνα μια χαρά αλλιώς πρέπει να ακολουθήσεις οπτικά τα καλώδια, δεν ξέρω άλλο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 hours ago, Havik said: Ιδανικά πρέπει να δεις ποιας εταιρίας είναι η καμπίνα που παίρνεις ίντερνετ. Αν τον γράφει στο κουτί πάνω στην κολόνα μια χαρά αλλιώς πρέπει να ακολουθήσεις οπτικά τα καλώδια, δεν ξέρω άλλο τρόπο. απο την καμπινα φαινεται και σε ποιον ανηκει.οτε και wind οσο θυμαμαι το γραφουν και πανω. 3 hours ago, NickGR84 said: Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τέλεια. Πολύ δυνατή σελίδα, δεν την ήξερα. ΟΤΕ και WIND άρα οι υποψήφιοι! Θεωρητικά, καλύτερα είναι να έχεις WIND για να μη μπουκώνει τόσο η καμπίνα από τις πολλές συνδέσεις, ειδικά με τις τηλεδιασκέψεις τώρα με τον covid-19 φαντάζομαι. Δε νομίζω να έχει και τόση διαφορά πάντως OTE με WIND. Σίγουρα vodafone στην περιοχή αυτή δεν αξίζει και τόσο. μην αγχωνεσαι για αυτο.ειτε wind ειτε voda ειτε forthnet ειτε cosmote δεν θα αλλαξουν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickGR84 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 14/12/2020 στις 3:37 ΠΜ, poulinos είπε απο την καμπινα φαινεται και σε ποιον ανηκει.οτε και wind οσο θυμαμαι το γραφουν και πανω. μην αγχωνεσαι για αυτο.ειτε wind ειτε voda ειτε forthnet ειτε cosmote δεν θα αλλαξουν πολλα Ευχαριστώ για το post. BTW, δεν είναι λίγο τραγικό που δεν έχουν 100άρα σύνδεση;; Μόνο 50άρα προσφέρει η COSMOTE στην περιοχή. Από ότι βλέπω στην web app αυτή, έχει καμπίνα εκεί κοντά. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Super Vector και να πάρει ο κόσμος 100άρα σύνδεση;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NickGR84 είπε Ευχαριστώ για το post. BTW, δεν είναι λίγο τραγικό που δεν έχουν 100άρα σύνδεση;; Μόνο 50άρα προσφέρει η COSMOTE στην περιοχή. Από ότι βλέπω στην web app αυτή, έχει καμπίνα εκεί κοντά. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Super Vector και να πάρει ο κόσμος 100άρα σύνδεση;;;; ποια web app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickGR84 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε ποια web app Εννοώ το χάρτη. http://fttxgr.eu/map Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, NickGR84 είπε Ευχαριστώ για το post. BTW, δεν είναι λίγο τραγικό που δεν έχουν 100άρα σύνδεση;; Μόνο 50άρα προσφέρει η COSMOTE στην περιοχή. Από ότι βλέπω στην web app αυτή, έχει καμπίνα εκεί κοντά. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Super Vector και να πάρει ο κόσμος 100άρα σύνδεση;;;; Τον χάρτη τον έχουν φτιάξει οι διάφοροι χρήστες, αν δεν μπήκε κανένας στο κόπο στην τάδε περιοχή απλά δεν θα φαίνονται όλες ή και καμία, στην περιοχή μου ας πούμε πρόλαβα και ανέβασα 4-5 καμπίνες, τις άλλες άλλοι κτλ. Εσύ σήμερα παίρνεις ίντερνετ από μια συγκεκριμένη καμπίνα, αυτή η καμπίνα είτε ανήκει στον ΟΤΕ είτε στη wind, για να δεις σε ποια καμπίνα είσαι συνδεδεμένος είτε βλέπεις έξω από το σπίτι σου στην κολόνα στο κουτί αν τον γράφει τον αριθμό πάνω αλλιώς πρέπει να ακολουθήσεις οπτικά τα καλώδια μέχρι την καμπίνα. Δεν δεν νομίζω να αλλάξεις καμπίνα αν αλλάξεις πάροχο. Επίσης όπου και να πας πάνω κάτω τα ίδια θα είναι πέρα από το πάγιο, αν είσαι σε καμπίνα της wind ίσως να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση σε περίπτωση βλάβης από την wind, το αντίστοιχο που λένε για τον ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 On 19/12/2020 at 22:08, NickGR84 said: Ευχαριστώ για το post. BTW, δεν είναι λίγο τραγικό που δεν έχουν 100άρα σύνδεση;; Μόνο 50άρα προσφέρει η COSMOTE στην περιοχή. Από ότι βλέπω στην web app αυτή, έχει καμπίνα εκεί κοντά. Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Super Vector και να πάρει ο κόσμος 100άρα σύνδεση;;;; μπορει να δινουν και απλα να μην φαινεται στο site.Δεν ειναι θεμα super vectoring. σε 17α παιζει το 100αρι αρα δεν χρειαζεται super vectoring(35b) .ζητα 50 αρα για αρχη και αμα παιξεις μετα κανεις αναβαθμιση σε 100 αν η γραμμη μπορει να το σηκωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα