Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ήθελα μια καινούργια τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα, τώρα έχω μια Sony 10ετίας και λέω να κάνω μια αναβάθμιση και προβληματίζομαι για το μέγεθος. Δεν πιστεύω στο όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα, έτσι δε θα ήθελα κάποια που να επιβάλλεται στο χώρο αλλά να ενσωματώνεται στην αισθητική του δωματίου, επίσης να μην είναι τόσο μεγάλη ώστε να εμποδίσει τον έναν να κοιμηθεί, θα κρεμαστεί στον τοίχο και η απόσταση θα είναι 3 μέτρα το πολύ, κοιτάω τις 43αρες αλλά επειδή οι τιμές είναι κοντά θα μπορούσα και μεγαλύτερη. Να σημειώσω ότι η τηλεόραση αγοράζεται μόνο για μένα, η γυναίκα μου είναι μια χαρά με την 32αρα, έτσι δεν θέλω να της επιβάλλω κάτι που θα την ενοχλεί αισθητικά. Επίσης θα είναι η μοναδική τηλεόραση στο σπίτι. Θα ήθελα τη γνώμη σας λοιπόν επί του θέματος και ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Δημοσ.

Για την ιδια αποσταση κρεβατοκαμαρα ,αλλαξα προσφατα και εβαλα 50 ιντσες.οι τιμες των 43"" ειναι πολυ κοντα στις 50"" 

επελεξα VA panel γιατι περισσοτερο βλεπω σε σκοτεινο μερος.στο 500ρικο αξιοπρεπεις τιβι συγχρονη ειναι η samsung 8502

μην παρεις 43 ιντσες γιατι ειναι μικρη.50 ειναι ιδανικη για δωματιο.αν σε παιρνει ανεβαινεις και στις 55 ιντσες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmath26 είπε

η απόσταση θα είναι 3 μέτρα το πολύ

και 65αρα μπορεις ,αν εισαι ταινιακιας δεν θα το μετανιωσεις εγω εχω 55αρα στα 2,5 μετρα και μετανιωσα που δεν πηρα 75αρα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή προορίζεται για κρεβατοκάμαρα πολλές φορές ο ένας κοιμάται και ο άλλος βλέπει, μια τηλεόραση πάνω από 50 ίντσες δε θα είναι πολύ φωτεινή ώστε να ενοχλεί αυτόν που κοιμάται;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gmath26 είπε

Επειδή προορίζεται για κρεβατοκάμαρα πολλές φορές ο ένας κοιμάται και ο άλλος βλέπει, μια τηλεόραση πάνω από 50 ίντσες δε θα είναι πολύ φωτεινή ώστε να ενοχλεί αυτόν που κοιμάται;

Θα είναι αλλά μπορείς να το  αποφύγεις φτιάχνοντας ένα προφίλ με χαμηλή φωτεινότατα ή απλά χαμηλώνοντας το οταν πέφτει για υπνο, 50-65 είναι ή ιδανική για την απόσταση (2-2,50 μετρα) που έχεις από το κρεββάτι αλλιώς είναι λίγο πέταμα χρημάτων σε μικρότερη όταν με τα ιδια λεφτά πολύ κοντά αγοράζεις μέχρι 55 αυτή την στιγμή οπως λέει και ο @ktikti.

10 ώρες πριν, blackhill66 είπε

και 65αρα μπορεις ,αν εισαι ταινιακιας δεν θα το μετανιωσεις εγω εχω 55αρα στα 2,5 μετρα και μετανιωσα που δεν πηρα 75αρα

m2!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, πάω σε 50άρα, γιατί μετά πάω σε διαζύγιο, έχετε άποψη για αυτή https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/217195-sony-kd49x7055-49. Επειδή θέλω καλή εικόνα στα τηλεοπτικά κανάλια διάβασα ότι οι Sony είναι οι καλύτερες σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.

Περα απο την σχεση μεγεθος αποσταση  δεν μπορει να σου πει καποιος κατι αλλο.  Σε αυτη την αποσταση βαζεις και 65 ιντσες ανετα. Απο εκει και περα και εγω στο δωματιο 55'' εχω, δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις μικροτερη. Οσο για το φως το ιδιο ενοχλει ειτε βαλεις 32 ειτε 62....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...