Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,για να ψωνισει καποιος σε καταστημα με ειδη εποχιακων ή βιβλιοπωλειο υπαρχει καποιος περιορισμος σε μετακινηση απο δημο σε δημο?Πχ μενω στην πευκη και τυγχαινει να πηγαινω σε ενα βιβλιοπωλειο στον πειραια χρονια.Εαν θελησω να το επισκεφτω θα ειμαι νομιμος ή οχι?Ευχαριστω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε

Υπάρχει αυστηρη συσταση για τις μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο.Βεβαια καθεις πραττει κατα το δοκουν...

τι εννοείς; ότι δεν επιτρέπεται;

αναφέρουν όλοι για μετακινήσεις μεταξύ νομών. πουθενά δεν έχω δει επίσημα όμως να αναφέρεται η μετακίνηση μεταξύ δήμων

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε νομίζω να αρνηθεί ο έμπορος να του το κάνει παντως... 

Μα τα βιβλιοπωλεία δεν εντάσσονται στο click away. 

Μπορείς να μπεις μέσα στο μαγαζί στέλνοντας τον κωδικό 2

Τώρα επι του πρακτέου,  θα πρέπει ο TS να πείσει τον ελεγκτή οτι θελει συγκεκριμένα βιβλία που τα έχει μόνο το βιβλιοπωλείο στον Πειραιά.  Παίζεται. 

Εγώ δεν θα το ρίσκαρα και να μου κοστιζε η ιστορια 300 ευρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Υφισταται απαγορευση για μετακίνηση από δήμο σε δήμο για τρέξιμο ή ψώνια;Λεει κάτι τέτοιο η ΚΥΑ;

Δημοσ.

Να πας με ποδήλατο. Αν σε σταματήσουν, πες έχασες τον προσανατολισμό σου και ήθελες να πας Πάρνηθα. Και να το παίζεις ανέμελος.

ΥΓ: Δεν θα παλιώσει πότε αυτό.

Δημοσ.

Θα ηταν καλο να ανοιξει ενα θεμα με εμπειριες στις μετακινησεις(ελεγχους) και ενημερωσεις με μπλοκα στην Αττικη..

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον..!!!

Εδω ο τυπος παει σε συνεργειο αυτοκινητων στα Μεγαρα και ο ελεγχος που του γινεται στα διοδια ειναι απλος..

στο 7:05

https://www.youtube.com/watch?v=W6ju-kCBZ0o&t=654s

• Like 1
Δημοσ.

Για αρκετό κόσμο έχει καταντήσει κουραστικη η κατάσταση με τα μέτρα, δεν καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει ο καθένας να ψάχνετε για χίλια πράγματα πριν κάνει κάτι φοβούμενος τον έλεγχο. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Για αρκετό κόσμο έχει καταντήσει κουραστικη η κατάσταση με τα μέτρα, δεν καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει ο καθένας να ψάχνετε για χίλια πράγματα πριν κάνει κάτι φοβούμενος τον έλεγχο. 

Παω για κουρεμα σε αλλο Δημο. Στο γυρισμο γινεται ελεγχος.. Θα μου ζητησει αποδειξη???

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...