Shadows Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα,για να ψωνισει καποιος σε καταστημα με ειδη εποχιακων ή βιβλιοπωλειο υπαρχει καποιος περιορισμος σε μετακινηση απο δημο σε δημο?Πχ μενω στην πευκη και τυγχαινει να πηγαινω σε ενα βιβλιοπωλειο στον πειραια χρονια.Εαν θελησω να το επισκεφτω θα ειμαι νομιμος ή οχι?Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Από ότι κατάλαβα θα έχεις μυνημα για παραλαβη από το κατάστημα κ πας όπου θέλεις ..! 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Όχι για βιβλιοπωλεία Παυλίδη. TS πιστεύω ότι είναι ρισκο. Μάλλον είναι στην κρίση του αστυνομικού που θα σε ελέγξει.
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δε νομίζω να αρνηθεί ο έμπορος να του το κάνει παντως...
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει αυστηρη συσταση για τις μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο.Βεβαια καθεις πραττει κατα το δοκουν...
Bitbit Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε Υπάρχει αυστηρη συσταση για τις μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο.Βεβαια καθεις πραττει κατα το δοκουν... τι εννοείς; ότι δεν επιτρέπεται; αναφέρουν όλοι για μετακινήσεις μεταξύ νομών. πουθενά δεν έχω δει επίσημα όμως να αναφέρεται η μετακίνηση μεταξύ δήμων
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε νομίζω να αρνηθεί ο έμπορος να του το κάνει παντως... Μα τα βιβλιοπωλεία δεν εντάσσονται στο click away. Μπορείς να μπεις μέσα στο μαγαζί στέλνοντας τον κωδικό 2 Τώρα επι του πρακτέου, θα πρέπει ο TS να πείσει τον ελεγκτή οτι θελει συγκεκριμένα βιβλία που τα έχει μόνο το βιβλιοπωλείο στον Πειραιά. Παίζεται. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα και να μου κοστιζε η ιστορια 300 ευρω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Υφισταται απαγορευση για μετακίνηση από δήμο σε δήμο για τρέξιμο ή ψώνια;Λεει κάτι τέτοιο η ΚΥΑ;
BrocasHelm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Να πας με ποδήλατο. Αν σε σταματήσουν, πες έχασες τον προσανατολισμό σου και ήθελες να πας Πάρνηθα. Και να το παίζεις ανέμελος. ΥΓ: Δεν θα παλιώσει πότε αυτό.
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Θα ηταν καλο να ανοιξει ενα θεμα με εμπειριες στις μετακινησεις(ελεγχους) και ενημερωσεις με μπλοκα στην Αττικη.. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον..!!! Εδω ο τυπος παει σε συνεργειο αυτοκινητων στα Μεγαρα και ο ελεγχος που του γινεται στα διοδια ειναι απλος.. στο 7:05 https://www.youtube.com/watch?v=W6ju-kCBZ0o&t=654s 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Για αρκετό κόσμο έχει καταντήσει κουραστικη η κατάσταση με τα μέτρα, δεν καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει ο καθένας να ψάχνετε για χίλια πράγματα πριν κάνει κάτι φοβούμενος τον έλεγχο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Για αρκετό κόσμο έχει καταντήσει κουραστικη η κατάσταση με τα μέτρα, δεν καλύπτουν πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει ο καθένας να ψάχνετε για χίλια πράγματα πριν κάνει κάτι φοβούμενος τον έλεγχο. Παω για κουρεμα σε αλλο Δημο. Στο γυρισμο γινεται ελεγχος.. Θα μου ζητησει αποδειξη??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις