masterone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας παιδια εχω το συγκεκριμενο κουτι του τιτλου και ryzen 3200g ο οποιος ομως στο μελλον θα αντικατασταθει με 5600x ή 5800x. Επειδη οι τιμες των καρτων γραφικων ειναι ακριβες αυτη την περιοδο και μεχρι να ερθουν κοντα στα 500 ευρω και λιγο ποιο κατω οι 3060ti θα ηθελα να κανω ενα overclock στον επεξεργαστη μου ωστε να παρω κατι παραπανω σε αποδοση και να με καλυψει μεχρι να παω σε κατι καλυτερο της σειρας ryzen 5. Αυτος ειναι και ο λογος που θελω μια ψυκτρα η οποια θα με βοηθησει στο overclock καθως εχω βρει καποιες ρυθμισεις που αποδιδουν εκει που θελω αλλα ο επεξεργαστης απο 72 max βαθμους σε στοκ φτανει στους 85 με overclock και την στοκ ψυκτρα η οποια δεν κανει για overclock. Θα πηγαινα σε be quite dark rock 4 pro αλλα το μεγεθος της ειναι αρκετα μεγαλο και δεν νομιζω οτι θα χωραει στο κουτι μου. Η αλλη που κοιταζω ειναι η παρακατω https://www.skroutz.gr/s/17624185/Arctic-Freezer-34-eSports-Duο-Red.html που ειναι vfm αλλα δεν καλυπτει ολοκληρο τον επεξεργαστη κατι που μπορει στον ryzen 3200g να μην παιζει ρολο αλλα στον ryzen 5600x h 5800x που θελω να βαλω στο μελλον να ειναι πολυ σοβαρο προβλημα. Για αυτο θα ηθελα αν καποιος εχει δοκιμασει καποια αξιοπρεπη ψυκτρα και χωραει στο συγκεκριμενο κουτι να στειλει καποια προταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα