Antonis384 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, είμαι 21 και έχω απολυτήριο μόνο από επαλ το 2017,δεν είχα δώσει πανελλήνιες, τώρα σκέφτομαι να δόσω πανελλήνιες αλλά από ΓΕΛ για την σχολη Αστυφηλακων που είναι λιγότερα τα μόρια, χρειάζεται να ξανά κάνω στο ΓΕΛ 2 χρόνια σχολείο για ειδικότητα για μπορώ να δόσω πανελλήνιες η απλά μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και να δόσω κατευθείαν πανελλήνιες στο γελ χωρίς 2 χρόνια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20vt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για το ανάποδο μπορώ να σου πω γι'αυτό που λες ομως οχι. Ειναι πεσμένες οι βασεις γιατι φιλε μου εχουν αλλα μαθηματα δυσκολοτερα..... κατα πολυ περισσοτερο γι'αυτο κιολας εχουν το 90% των θεσεων και τα επαλ το 10%. Ξερω ομως οτι δεν μπορει να εχεις 2 απολυτηρια λυκειου. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από thodoris20vt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis384 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Άρα απλά να προσπαθήσω να δόσω πανελλήνιες από επαλ; Δεν γίνετε να δόσω αππ πανελλήνιες σε γελ; Είχα ακούσει ότι γινόταν για αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Η λογικη λεει οτι θα δωσεις μεσω των Επαλ. Παρε ομως στην δευτεροβαθμια της περιοχης σου και ρωτα κατευθειαν.Σε αυτα τα ζητηματα πας κατευθειαν στους "αρμοδιους" και οχι στο insomnia.Αν δεν βγαλεις ακρη τοτε παρε στο υπουργειο παιδειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Antonis384 είπε Άρα απλά να προσπαθήσω να δόσω πανελλήνιες από επαλ; Δεν γίνετε να δόσω αππ πανελλήνιες σε γελ; Είχα ακούσει ότι γινόταν για αυτό... Πιο εύκολα είναι ρε απο ΕΠΑΛ. Μαθηματικά, Φυσική, Έκθεση και Ειδικότητα είναι καραμέλα μπροστά στα μαθηματικά/φυσική/έκθεση Γ' Λυκ. Αφού μπορείς να μπεις με ευκολότερα θέματα γιατί να θες να μπεις από ΓΕΛ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Είμαι 99% σίγουρος ότι μπορείς να δώσεις κανονικά. Πάρε όμως αύριο πρωί πρωί ένα τηλέφωνο να είσαι σίγουρος. Πάντως μερικά πραγματάκια. Α) Οι βάσεις ήταν χαμηλότερες μόνο φέτος, επειδή πήραν διπλάσιο αριθμό εισακτέων. Δεν ξέρεις αν θα πάρει τους ίδιους και φέτος, μπορεί να πάρουν πάλι λιγότερους και οι βάσεις να πάνε ξανά 16.000+ Β) Κάνε γρήγορες κινήσεις, πάρε αύριο τηλέφωνο όπως σου είπα να ενημερωθείς και στρώσου στο διάβασμα αν το θες τόσο πολύ. Τα μαθήματα του ΓΕΛ είναι μέρα με την νύχτα σε σχέση με του ΕΠΑΛ, ειδικά τα μαθηματικά που στα ΕΠΑΛ είναι στο όριο να χαρακτηριστούν γελοία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis384 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Στις 21/12/2020 στις 12:13 ΠΜ, JohnGTA είπε Πιο εύκολα είναι ρε απο ΕΠΑΛ. Μαθηματικά, Φυσική, Έκθεση και Ειδικότητα είναι καραμέλα μπροστά στα μαθηματικά/φυσική/έκθεση Γ' Λυκ. Αφού μπορείς να μπεις με ευκολότερα θέματα γιατί να θες να μπεις από ΓΕΛ; Είναι όντως; Νόμιζα ότι έχει διαφορά το 13000 με το 16000 ρε για αυτό..αλλά ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Antonis384 είπε Είναι όντως; Νόμιζα ότι έχει διαφορά το 13000 με το 16000 ρε για αυτό..αλλά ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!! Ως πρώην καθηγητής μαθηματικών σου λέω ότι τα Μαθηματικά Γ' Επάλ είναι στα όρια του γελοίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James Bon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, JohnGTA said: Ως πρώην καθηγητής μαθηματικών σου λέω ότι τα Μαθηματικά Γ' ΕΠΑΛ είναι στα όρια του γελοίου. Στα μαθηματικά γενικής παιδείας του ΓΕΛ δεν εξετάζονται; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από James Bon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, James Bon είπε Στα μαθηματικά γενικής παιδείας του ΓΕΛ δεν εξετάζονται; Αυτό λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Kαι ομως ειναι ακομα πιο γελοια!!Πιθανοτητες εκτος και το πιο σημαντικο οτιδηποτε με εκθετικη-λογαριθμηκη επισης εκτος.Γελαει ο κοσμος ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis202020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Στις 13/12/2020 στις 12:24 ΜΜ, Antonis384 είπε Καλησπέρα, είμαι 21 και έχω απολυτήριο μόνο από επαλ το 2017,δεν είχα δώσει πανελλήνιες, τώρα σκέφτομαι να δόσω πανελλήνιες αλλά από ΓΕΛ για την σχολη Αστυφηλακων που είναι λιγότερα τα μόρια, χρειάζεται να ξανά κάνω στο ΓΕΛ 2 χρόνια σχολείο για ειδικότητα για μπορώ να δόσω πανελλήνιες η απλά μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και να δόσω κατευθείαν πανελλήνιες στο γελ χωρίς 2 χρόνια;;; Από ποια κατεύθυνση θέλεις να δώσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis384 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, Stathis202020 είπε Από ποια κατεύθυνση θέλεις να δώσεις ; Έχει σημασία ποια πρέπει να δώσω; Είμαι τέλειος άσχετος γενικά με αυτά αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Για να δώσεις πανελλήνιες από ΓΕΛ πρέπει να παρακολουθήσεις τις 2 τελευταίες τάξεις, αν θυμάμαι καλά. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο. Τα θέματα από ΕΠΑΛ είναι υπερβολικά πιο εύκολα και αν γράψεις καλά στα δύο κατεύθυνσης έχεις σίγουρο αποτέλεσμα, ακόμα και αν μαθηματικά και έκθεση γράψεις χάλια. Προσωπικά θεωρώ την απόφαση μου να δώσω πανελλήνιες από ΕΠΑΛ χωρίς να επηρεαστώ από τους τριγύρω μου ότι πιο έξυπνο έχω κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis384 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Για να δώσεις πανελλήνιες από ΓΕΛ πρέπει να παρακολουθήσεις τις 2 τελευταίες τάξεις, αν θυμάμαι καλά. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο. Τα θέματα από ΕΠΑΛ είναι υπερβολικά πιο εύκολα και αν γράψεις καλά στα δύο κατεύθυνσης έχεις σίγουρο αποτέλεσμα, ακόμα και αν μαθηματικά και έκθεση γράψεις χάλια. Προσωπικά θεωρώ την απόφαση μου να δώσω πανελλήνιες από ΕΠΑΛ χωρίς να επηρεαστώ από τους τριγύρω μου ότι πιο έξυπνο έχω κάνει. Εντάξει αδερφέ, επαλ τότε! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα