PappaJim23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Kαλημέρα στο φόρουμ, εδώ και ενάμιση χρόνο είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Mi9t, ήμουν επιφυλακτικός όταν το πήρα, για το αν είναι πατάτα ή όχι, τελικά αποδείχτηκε σκυλί του πολέμου και μέχρι στιγμής με έχει καλύψει απίστευτα. Μέχρι πριν 2 μέρες είχα μία κάρτα SIM1(τον προσωπικό μου αριθμό) και όλα δούλευαν ρολόι. Χρειάστηκε όμως, λόγω δουλειάς να προσθέσω και δεύτερη SIM2(εταιρικό) η οποία είναι καθαρά για παροχή Internet. Έχω ρυθμίσει τις κλήσεις να τις κάνει από τον αριθμό μου(SIM1) και δεδομένα να παίρνει ΜΟΝΟ από το εταιρικό(SIM2). Τις πρώτες μέρες παρατηρώ ότι το κινητό μου αναγνωρίζει κατευθείαν την SIM2 αλλά αδυνατεί την SIM1 κάνοντας συνεχώς αναγνώριση αριθμού Xiaomi. Δοκιμάζω να τις αλλάξω θέση, οπότε η προσωπική μου SIM1, γίνεται η Sim2...και αντίστοιχα η εταιρική SIM2, γίνεται SIM1.... Πάλι όλα καλά με το εταιρικό, το προσωπικό μου, το αναγνωρίζει κανονικά, αλλά αρκετές φορές παρατηρώ ότι την πετάει εκτός σύνδεσης αρκετά συχνά(δείχνει ότι δεν έχει σήμα) Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, είναι πρόβλημα του κινητού? Το κινητό έχει MIUI Global 12.0.3 με έκδοση Android 10 QKQ1.190825.002. Επίσης καθάρισα καλά τις SIM πριν τις βάλω μέσα, για δακτυλιές και τέτοια(αν έχει κάποια σημασία)
kostaspatra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 απο τη στιγμη που στο κανει μονο στην προσωπικη sim και στις 2 θεσεις,λιγο δυσκολο να ειναι το κινητο,μαλλον για θεμα της sim το κοβω. Ισως ειναι τυχαιο το γεγονος οτι εγινε οταν πειραξες το συρταρακι. Μηπως η προσωπικη ειναι κομμενη στο μεγεθος nano με ψαλιδι? Για την ιστορια πες και τι εταιρια ειναι η συγκεκριμενη... 1
PappaJim23 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/12/2020 στις 4:00 ΜΜ, kostaspatra είπε απο τη στιγμη που στο κανει μονο στην προσωπικη sim και στις 2 θεσεις,λιγο δυσκολο να ειναι το κινητο,μαλλον για θεμα της sim το κοβω. Ισως ειναι τυχαιο το γεγονος οτι εγινε οταν πειραξες το συρταρακι. Μηπως η προσωπικη ειναι κομμενη στο μεγεθος nano με ψαλιδι? Για την ιστορια πες και τι εταιρια ειναι η συγκεκριμενη... Καλημέρα φίλε μου... Και οι δύο είναι SIM της Cosmote και όχι δεν είναι καμία από τις δύο κομμένες με ψαλίδι ή κοπίδι. Από αρχής διάλεγες το μέγεθος, ήταν έτοιμες κομμένες πάνω στη κάρτα τους. Απλά το πρόβλημα μου εμφανίστηκε όταν άνοιξα το συρταράκι και έβαλα τη δεύτερη SIM. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο bug της Xiaomi με το miui12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα