theokyr1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας. Έχω internet από Νόβα και σταθερό τηλ. από το 2013. Τελευταία δυσλειτουργει με συνεχείς διακοπες. Μπορώ να διακόψω πρόωρα το συμβόλαιο το οποίο ανανεωσα πριν έναμησι χρόνο; Είναι διετές συμβόλαιο, όμως η ανανέωση έγινε τηλεφωνικώς δεν υπέγραψα κάπου. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Η προφορική συμφωνία που κάνατε είναι ηχογραφημένη κ θεωρείται συμβόλαιο. Πρέπει να δεις τον τιμοκατάλογο της Νόβα τι πέναλτι προβλέπει αναλόγως τον μήνα που διανύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokyr1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 220 ευρω ειναι περίπου το πέναλτι, για μισό χρόνο δε νομίζω να αξίζεις να τα φορτωθείς κάνε λίγη υπομονή εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δε λύνεται. Υπήρχε ενα παράθυρο να το σπάσεις λογω κάποιων αλλαγω στις χρεωσεις του αλλα εκλεισε στις 4/12 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Το πέναλτι πλέον είναι διαφορετικό για κάθε μήνα που απομένει πριν τη λήξη του συμβολαίου. Υπάρχει αναλυτικός πίνακας στο συμβόλαιο σχετικά με το ποσό και τον μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα