gagarin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα.. Είπα να στήσω έναν NAS Server στο σπίτι...και είμαι μεταξύ΄ αυτών των δύο μοντέλων.... Δεν γνωρίζω και πολλά για να είμαι ειλικρινής... Θέλω ένα σέρβερ για αποθήκευση φωτογραφιών της οικογένειας και μερικών ταινιών... Ποιο μοντέλο να επιλέξω από τα δύο...τιμολογιακά είναι το ίδιο...άρα η επιλογή είναι με βάση τι είναι καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν διαβάσεις το θέμα θα σου λυθούν όλες οι απορίες. ΥΓ το Synology DS 218+ έχει ποιο αδύναμη cpu από Synology DS 220+ Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, gagarin είπε Δεν γνωρίζω και πολλά για να είμαι ειλικρινής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα