lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Γενικώς κοιτάνε να διώχνουν τα μεγάλα πρώτα, οπότε όσοι έχουνε παραγγείλει μπαούλα, έχουνε πιο πολλές πιθανότητες να τα πάρουν συντομότερα εγώ που έχω ασύρματα ακουστικά καμία ελπίδα δηλαδή; ωραια
Kostasspil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 19 minutes ago, lactate said: εγώ που έχω ασύρματα ακουστικά καμία ελπίδα δηλαδή; ωραια Ενταξει δεν ειναι και κανονας, απλα σ λεω επειδη δεματα τους σκανε καθημερινα διωχνουνε τα ογκωδη πρωτα για να εχουνε χωρο. Ειναι και που θες να στειλεις, πχ εγω χθες που εδωσα δεμα για πελατη μου λεει η κοπελα Δευτερα θα το χει. Η Πελοποννησος δεν εχει τοσο προβλημα, στην Αθηνα γινεται το μπαχαλο.
lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ενταξει δεν ειναι και κανονας, απλα σ λεω επειδη δεματα τους σκανε καθημερινα διωχνουνε τα ογκωδη πρωτα για να εχουνε χωρο. Ειναι και που θες να στειλεις, πχ εγω χθες που εδωσα δεμα για πελατη μου λεει η κοπελα Δευτερα θα το χει. Η Πελοποννησος δεν εχει τοσο προβλημα, στην Αθηνα γινεται το μπαχαλο. έπρεπε να το στελνα στο χωριό μου που είναι εκεί και να μου το φέρουν με την άρση του λοκ ναοτυν χαχα
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ενταξει δεν ειναι και κανονας, απλα σ λεω επειδη δεματα τους σκανε καθημερινα διωχνουνε τα ογκωδη πρωτα για να εχουνε χωρο. Ειναι και που θες να στειλεις, πχ εγω χθες που εδωσα δεμα για πελατη μου λεει η κοπελα Δευτερα θα το χει. Η Πελοποννησος δεν εχει τοσο προβλημα, στην Αθηνα γινεται το μπαχαλο. Ειναι και το αν ειναι απο eshop η οχι. Οσο να'ναι,τα eshop πληρωνουν 3 ευρω με το ζορι,ενω ο ιδιωτης καλοπληρωνει. Και οντως πελοποννησος μου εσκασε απο ελτα κουριερ σε 1 μερα,πριν λιγες μερες. Γενικη βεβαια απο κεντρο Αθηνας εκανε 7 μερες χ 2 φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις