Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Γενικώς κοιτάνε να διώχνουν τα μεγάλα πρώτα, οπότε όσοι έχουνε παραγγείλει μπαούλα, έχουνε πιο πολλές πιθανότητες να τα πάρουν συντομότερα

εγώ που έχω ασύρματα ακουστικά καμία ελπίδα δηλαδή; ωραια :P

Δημοσ.
19 minutes ago, lactate said:

εγώ που έχω ασύρματα ακουστικά καμία ελπίδα δηλαδή; ωραια :P

Ενταξει δεν ειναι και κανονας, απλα σ λεω επειδη δεματα τους σκανε καθημερινα διωχνουνε τα ογκωδη πρωτα για να εχουνε χωρο. Ειναι και που θες να στειλεις, πχ εγω χθες που εδωσα δεμα για πελατη μου λεει η κοπελα Δευτερα θα το χει. Η Πελοποννησος δεν εχει τοσο προβλημα, στην Αθηνα γινεται το μπαχαλο.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ενταξει δεν ειναι και κανονας, απλα σ λεω επειδη δεματα τους σκανε καθημερινα διωχνουνε τα ογκωδη πρωτα για να εχουνε χωρο. Ειναι και που θες να στειλεις, πχ εγω χθες που εδωσα δεμα για πελατη μου λεει η κοπελα Δευτερα θα το χει. Η Πελοποννησος δεν εχει τοσο προβλημα, στην Αθηνα γινεται το μπαχαλο.

έπρεπε να το στελνα στο χωριό μου που είναι εκεί και  να μου το φέρουν με την άρση του λοκ ναοτυν χαχα  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ειναι και το αν ειναι απο eshop η οχι.

Οσο να'ναι,τα eshop πληρωνουν 3 ευρω με το ζορι,ενω ο ιδιωτης καλοπληρωνει.

Και οντως πελοποννησος μου εσκασε απο ελτα κουριερ σε 1 μερα,πριν λιγες μερες.

Γενικη βεβαια απο κεντρο Αθηνας εκανε 7 μερες χ 2 φορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...