lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Περιμένω ένα πακέτο από acs. Από Αθήνα σε Αθήνα. Είναι 2 μέρες στη φάση ότι είναι στο ένα υποκατάστημα, περιμένω να πάει στο άλλο και από εκεί σε μένα. Πόσο χρόνο να υπολογίζω; Πάνω από μήνα παίζει; Επίσης γίνεται να πάω να το πάρω από εκεί να τελειώνω;
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 5 minutes ago, lactate said: Περιμένω ένα πακέτο από acs. Από Αθήνα σε Αθήνα. Είναι 2 μέρες στη φάση ότι είναι στο ένα υποκατάστημα, περιμένω να πάει στο άλλο και από εκεί σε μένα. Πόσο χρόνο να υπολογίζω; Πάνω από μήνα παίζει; Επίσης γίνεται να πάω να το πάρω από εκεί να τελειώνω; ναι μπορεις αρκει να ειδοποιησεις.μονο αν ειναι στο καταστημα που ειναι ο προορισμος.μην περιμενεις να πας απο το κεντρο διαλογης
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι μπορεις αρκει να ειδοποιησεις.μονο αν ειναι στο καταστημα που ειναι ο προορισμος.μην περιμενεις να πας απο το κεντρο διαλογης Απο acs λεει,τι πιθανοτητες εχει να του το παραδωσουν; Θεωρησε δεδομενο οτι θα πας να το παρεις εσυ,αν ειναι απο eshop εχεις ακομα καμια δεκαρια ημερες,αν ειναι απο ιδιωτη ισως κανει λιγο λιγοτερο.
lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Απο acs λεει,τι πιθανοτητες εχει να του το παραδωσουν; Θεωρησε δεδομενο οτι θα πας να το παρεις εσυ,αν ειναι απο eshop εχεις ακομα καμια δεκαρια ημερες,αν ειναι απο ιδιωτη ισως κανει λιγο λιγοτερο. Από μαγαζί είναι που απλά λόγω lock down το αγόρασα από το ιντερνετ.. και η βλακεια ειναι το εκαναα 2-3 μερες πριν ανακοινωσου το click away.. αρα να περιμενω με τον αριθμο αποστολης ποτε θα παει στο καταστημα της περιοχης μου και τοτε να παρω τηλεφωνο για να τους πω να παω να το παρω;
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, lactate είπε Από μαγαζί είναι που απλά λόγω lock down το αγόρασα από το ιντερνετ.. και η βλακεια ειναι το εκαναα 2-3 μερες πριν ανακοινωσου το click away.. αρα να περιμενω με τον αριθμο αποστολης ποτε θα παει στο καταστημα της περιοχης μου και τοτε να παρω τηλεφωνο για να τους πω να παω να το παρω; Μπορεις να ενημερωσεις και απο τωρα οτι θες να το παραλαβεις εσυ,παρτυ κανουν για παραλαβες απο ρεσεψιον. Που βρισκεται τωρα,εχει φυγει απο κεντρικο ΚΔ/hub?
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 13 minutes ago, StamTheMan said: Απο acs λεει,τι πιθανοτητες εχει να του το παραδωσουν; Θεωρησε δεδομενο οτι θα πας να το παρεις εσυ,αν ειναι απο eshop εχεις ακομα καμια δεκαρια ημερες,αν ειναι απο ιδιωτη ισως κανει λιγο λιγοτερο. καμια.αντε μια στις 100 12 minutes ago, lactate said: Από μαγαζί είναι που απλά λόγω lock down το αγόρασα από το ιντερνετ.. και η βλακεια ειναι το εκαναα 2-3 μερες πριν ανακοινωσου το click away.. αρα να περιμενω με τον αριθμο αποστολης ποτε θα παει στο καταστημα της περιοχης μου και τοτε να παρω τηλεφωνο για να τους πω να παω να το παρω; οταααααννν θα παειιιι
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνους παραμονης δεν γνωρίζουμε εκτός αν κάποιος είναι από μέσα. Να θεωρείς σίγουρο ενα 15ημερο. Εγώ έκανα μια παραγγελία από Φλώρινα για Αθήνα, σήμερα κατατέθηκε στην γενική ταχυδρομική και παρακολουθώ από το tracking number, η άλλη είναι για μέσα στην Αθήνα μια συσκευή 15κιλα με αντικαταβολή, ακομα δεν υπάρχει εξέλιξη.
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Χρόνους παραμονης δεν γνωρίζουμε εκτός αν κάποιος είναι από μέσα. Ουτε και τοτε.
dazed Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lactate είπε Περιμένω ένα πακέτο από acs. Από Αθήνα σε Αθήνα. Είναι 2 μέρες στη φάση ότι είναι στο ένα υποκατάστημα, περιμένω να πάει στο άλλο και από εκεί σε μένα. Πόσο χρόνο να υπολογίζω; Πάνω από μήνα παίζει; Επίσης γίνεται να πάω να το πάρω από εκεί να τελειώνω; Και στο καταστημα προορισμου να φτασει, πρεπει να γινει η διαλογη και μετα μπορεις να πας να το παρεις. Το περασα προσφατα, οταν πήγα απο εκει να το παραλάβω (το παρακολουθουσα στο tracking και μου ειχε ερθει και sms οτι θα μου παραδωσουν την παραγγελια σε 3 μερες) και μου ειπαν οτι εχουν απειρες παλετες με πραγματα τα οποια δεν εχουν ανοιξει ακομα, οποτε δεν ξερουν που είναι το καθενα. Αυτο που μου προτειναν ειναι να ζητησω να μην παει προς παραδοση το δεμα αλλα να μεινει στο καταστημα και να ειδοποιηθω να παω να το παρω, οταν με το καλο το βρουν, και αυτο εκανα. Αν μπορεσεις να μιλησεις στο τηλεφωνο, ζητησε το κατευθειαν, αλλα εγω προσπαθουσα 2 μερες και δεν τα καταφερα ποτε.
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, dazed είπε Και στο καταστημα προορισμου να φτασει, πρεπει να γινει η διαλογη και μετα μπορεις να πας να το παρεις. Το περασα προσφατα, οταν πήγα απο εκει να το παραλάβω (το παρακολουθουσα στο tracking και μου ειχε ερθει και sms οτι θα μου παραδωσουν την παραγγελια σε 3 μερες) και μου ειπαν οτι εχουν απειρες παλετες με πραγματα τα οποια δεν εχουν ανοιξει ακομα, οποτε δεν ξερουν που είναι το καθενα. Αυτο που μου προτειναν ειναι να ζητησω να μην παει προς παραδοση το δεμα αλλα να μεινει στο καταστημα και να ειδοποιηθω να παω να το παρω, οταν με το καλο το βρουν, και αυτο εκανα. Αν μπορεσεις να μιλησεις στο τηλεφωνο, ζητησε το κατευθειαν, αλλα εγω προσπαθουσα 2 μερες και δεν τα καταφερα ποτε. Στο sms υπηρχε επιλογη να δηλωσεις παραλαβη απο το καταστημα,δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει,αποφευγω να συναλλασομαι με ΑCS,μονο αν ερθει κατι απο ebay, και αυτο αναγκαστικα.
lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Που βρισκεται τωρα,εχει φυγει απο κεντρικο ΚΔ/hub? Μπα.. ακόμα σύνταγμα είναι.. και πρέπει να πάει κουκάκι για να μου έρθει από εκεί.. δλδ είναι εκνευριστικό για τέτοια απόσταση να περιμένω τόσες μερες. Με χελώνα να ερχόταν θα είχε φτάσει. Πλήρωσα 6 ή 8 ευρώ έξοδα αποστολης αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή ας μου λεγαν πλήρωσε τα διπλά και θα στο στείλουμε άμεσα, κουριερ ειναι οχι ταχυδρομείο.
Dante80 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Τρία πακέτα που περιμένω από τις 3/12 για Κουκάκι (smart point Συγγρού) έχουν κολλήσει στο "ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ" στο hub της Πέτρου Ράλλη. Ψιλοπροβλεπόμενο με τον φόρτο αυτές τις μέρες. Υποθέτω πως θα παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα (δλδ...τότε τα χρειάζομαι), αλλά πράγματι τα πράγματα πρέπει να είναι εντελώς χαοτικά στις εταιρίες courier αυτή την στιγμή.
lactate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε Τρία πακέτα που περιμένω από τις 3/12 για Κουκάκι (smart point Συγγρού) έχουν κολλήσει στο "ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ" στο hub της Πέτρου Ράλλη. Ψιλοπροβλεπόμενο με τον φόρτο αυτές τις μέρες. Υποθέτω πως θα παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα (δλδ...τότε τα χρειάζομαι), αλλά πράγματι τα πράγματα πρέπει να είναι εντελώς χαοτικά στις εταιρίες courier αυτή την στιγμή. βασικά έτσι όπως λένε ότι σχηματίζονται βουνά από πράγματα.. φοβάμαι ότι θα πιάνουν όποια είναι πιο κοντά τους και τα πρώτα που είναι στηνβαση του βουνού δεν θα φτάσουν ποτέ
Kostasspil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 14 minutes ago, lactate said: φοβάμαι ότι θα πιάνουν όποια είναι πιο κοντά τους Γενικώς κοιτάνε να διώχνουν τα μεγάλα πρώτα, οπότε όσοι έχουνε παραγγείλει μπαούλα, έχουνε πιο πολλές πιθανότητες να τα πάρουν συντομότερα
xsterg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 εγω θα εκανα παραλαβη με ποδηλατο. ακομη και αθηνα θεσσαλονικη θα το ειχα παρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις