mpampatsa75 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Τελικά που κατέληξες ChrisLmn ....... εγω δοκίμασα σε ενα φίλο τη herman miller sayl και ήταν παρα πολύ καλή με εντυπωσίασε και από κατασκευή και από άνεση. περισσότερο κλείνω προς τις δύο πρώτες αλλά αν καποιοι χρησιμοποιείται κάποια απο αυτε΄ς θα ήθελά να ακουσω τη γνώμη σας Ergochair 2 -450€ Herman Miller - 600-650 € SecretLAb Titan - 480€ και κοιτουσα και την Anda Ad18 pro που είπε ο φίλος σαν vfm -300€
ChrisLmn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δεν εχω καταληξει ακομα μαλλον η herman ειναι η καλυτερη περιμενω να ανοιξουν ξανα να παω να δοκιμασω!
thanasis00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 13/12/2020 στις 3:29 ΜΜ, dimosfc είπε Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο είπα να γράψω μία ποιο αναλυτική άποψη. Λοιπόν είναι 125 κιλά και 1.8μ και ήθελα μία καρέκλα καλή για πολλές ώρες χρήσης την μέρα. Λόγο επαγγέλματος (προγραμματιστής) και τηλεργασίας κάθομαι στην καρέκλα κοντά στις 14 ώρες την μέρα. Κατα καιρούς έχω δοκιμάσει καρέκλες των 80-120 κινέζικες μη εργονομικές. Τα τελευταία χρόνια δοκίμασα και καρέκλες του dromea Και sedia. Τέλος εδώ και περίπου 4 μήνες κάθομαι σε μία Anda Seat Chair Ad18 pro. Οπότε θεωρώ ότι έχω μια γενική εικόνα και επειδή είμαστε περίπου στα ίδια κιλά μπορώ να σε βοηθήσω. Κάρεκλες κάτω απο 140ευρώ σε αυτά τα κιλά απλά δεν κάνουν και δεν θα έχεις σωστη υποστήριξη και θα σπάσει στην βάση της αρκετά σύντομα. Απο sedia είχα μία για περίπου 4 χρόνια (το μοντέλο αν θυμάμαι καλά ήταν το versus) αρκετά στιβαρή κατασκευή σε σημείο που λες δεν υπάρχει. Καρέκλα σκυλί που και να ανέβεις όρθιος δεν θα καταλάβει τίποτα αλλά πολύ κακή υποστήριξη στην πλάτη - μέση και στο κάθισμα (είναι ο λόγος που έπαθα και κύστη κοκκυγος εξαιτίας του ότι ηταν πολύ σκληρή). Την έχω ακόμα και σήμερα στην αποθήκη. Απο δρομέα και ενώ είχα ακούσει τα καλύτερα για ποιότητα δεν έμεινα ευχαριστημένος (είχα πάρει μια flex και η πλάτη ηταν πολύ πλαστικούρα). Τέλος εδω και 4 μήνες πήγα στην Anda Seat Chair Ad18 pro. Η διαφορά ηταν μέρα με την νύχτα. Η υποστήριξη σε όλο μου το σώμα είναι φοβερή σε σημείο που την παίρνω και στο σαλόνι το βράδυ για να μην κάθομαι στον καναπέ. Για εμένα ή θα πας σε anda seat ή σε secretlab ή σε κάποια αντίστοιχη με πολλές κριτικές αν θες κάτι για να σταματήσεις να πονάς. Η markus για εμένα δεν αξίζει καθόλου την έχω δοκιμάσει σε φίλο. Για herman miller δεν έχω άποψη. Αν πάρεις πάντως gaming chair ποιοτική δεν θα το μετανιώσεις. Ελπίζω να βοήθησα Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι αρκετές μέρες τώρα για καρέκλα, είμαι ανάμεσα στη Anda Seat Chair Ad18 pro και στην @work iliac του πλαισίου. Ήθελα κυρίως να ρωτήσω για τη στήριξη της μέσης, καθώς, μετά το κάθισμα (έφαγα πακέτο με καρέκλα του δρομέα), με ενδιαφέρει πολύ η στήριξη στη μέση. Η καρέκλα του πλαισίου, λόγω mesh στο κάθισμα, αν αντέχει γενικά, λογικά θα είναι αρκετά άνετο, και το καλοκαίρι δε θα ζεσταίνει. Με την anda seat τι παίζει; Επίσης, ξέρω ότι για τη καρέκλα του πλαισίου, η στήριξη στη μέση είναι λίγο hit or miss, αλλά μια φορά που την είχα δοκιμάσει, καθόταν καλά στον δικό μου σωματότυπο. Το μαξιλάρι της anda seat κάνει κάτι; Ή θα πρέπει να είμαι σε πιο "ξαπλωτή" στάση για να ακουμπάει άνετα η μέση μου στη πλάτη και το μαξιλάρι;
mpampatsa75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 22 ώρες πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα, επειδή ψάχνομαι αρκετές μέρες τώρα για καρέκλα, είμαι ανάμεσα στη Anda Seat Chair Ad18 pro και στην @work iliac του πλαισίου. Ήθελα κυρίως να ρωτήσω για τη στήριξη της μέσης, καθώς, μετά το κάθισμα (έφαγα πακέτο με καρέκλα του δρομέα), με ενδιαφέρει πολύ η στήριξη στη μέση. Η καρέκλα του πλαισίου, λόγω mesh στο κάθισμα, αν αντέχει γενικά, λογικά θα είναι αρκετά άνετο, και το καλοκαίρι δε θα ζεσταίνει. Με την anda seat τι παίζει; Επίσης, ξέρω ότι για τη καρέκλα του πλαισίου, η στήριξη στη μέση είναι λίγο hit or miss, αλλά μια φορά που την είχα δοκιμάσει, καθόταν καλά στον δικό μου σωματότυπο. Το μαξιλάρι της anda seat κάνει κάτι; Ή θα πρέπει να είμαι σε πιο "ξαπλωτή" στάση για να ακουμπάει άνετα η μέση μου στη πλάτη και το μαξιλάρι; Καλησπέρα πλέον κάτοχος της Herman miller μοντέλου sayl μπορώ να πω ότι η καρέκλα είναι απλά ΤΈΛΕΙΑ. Με ρυθμίσεις που μπορούν προσωπικά να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μετακινείται και η θέση που κάθεσαι μπρος πίσω κοινώς το πιάτο της καρέκλας. Το συγκεκριμένο μοντέλο δε υποστηρίζει κεφάλι αλλά προσωπικά δε με πειράζει καθόλου. Βαράω δέκα ώρα χαλαρά. Στην Ελλάδα ειναι πανάκριβη οποίος θέλει πληροφορίες ας στείλει pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα